Ο κωλος της Στελλας σε ολες τια στασεις ειναι απολαυση

Ο κωλος της Στελλας σε ολες τια στασεις ειναι απολαυση

Ωραια και η τσοντουλα στην τηλεοραση…γυμνή κάνω
Στο bill γιατι δεν πας πια;ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ
τάντρα μασάζ, μασάζ χαλαρωτικό, σεξ σε όλες της στάσης, ποδολαγνεία,
τελείωμα σε στόμα, δεν καταπίνω, η στο σώμα, εκτός απο πρόσωπο, έως 2 εκτόνωσης
συνάντηση σε hotel PRIVE στο Μεταξουργείο από τις 4 μμ έως τις 11 μμ
1h - 70
anal + 30
Δεν κάνω BDSM, αυταρχικό, στραπον, γλυφοκόλι, κατουρημα, κοπρολαγνεία.
Όχι χαστούκια στο πρόσωπο και στήθος, όχι δαγκώματα και όχι fisting.
Είναι σκληρά τα στρώματα!Στο bill γιατι δεν πας πια;
δεν δουλευουν καλά τα ερκοδiσιών, πολύ υγρασία τα δωμάτια και πολύ χάλια τα στρώματαΣτο bill γιατι δεν πας πια;
ανάποδαΕίναι σκληρά τα στρώματα!
Αυτό με τα στρώματα συμβαίνει και σε άλλα ξενοδοχεία π.χ πριαμος. Με τόσα γαμήσια καθε μέρα, χαλάνε και οι τσίπηδες δεν τα αλλάζουνδεν δουλευουν καλά τα ερκοδiσιών, πολύ υγρασία τα δωμάτια και πολύ χάλια τα στρώματα
ισχύει, αλλά αυτά απο την αρχή ηταν έτσι, δεν είναι σκληράΑυτό με τα στρώματα συμβαίνει και σε άλλα ξενοδοχεία π.χ πριαμος. Με τόσα γαμήσια καθε μέρα, χαλάνε και οι τσίπηδες δεν τα αλλάζουν
Να κάνετε κινητοποίηση όλα τα κορίτσια που εργάζεστε εκεί, διαμαρτυρία με ντουντούκες και πανώ και αποχή!!! Να αναγκαστούν να κάνουν ανακαίνιση!!! Όλα με αγώνα κατακτιούνται!!! Με αγώνα,ιδρώτα και σπέρμα!!!ισχύει, αλλά αυτά απο την αρχή ηταν έτσι, δεν είναι σκληρά
έχουν κάνει ανακαίνιση, απλώς δεν πέτυχαν με στρώματα)Να κάνετε κινητοποίηση όλα τα κορίτσια που εργάζεστε εκεί, διαμαρτυρία με ντουντούκες και πανώ και αποχή!!! Να αναγκαστούν να κάνουν ανακαίνιση!!! Όλα με αγώνα κατακτιούνται!!! Με αγώνα,ιδρώτα και σπέρμα!!!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ
τάντρα μασάζ, μασάζ χαλαρωτικό, σεξ σε όλες της στάσης, ποδολαγνεία,
φιλιά με γλώσσα , χάδια,
τελείωμα σε στόμα, δεν καταπίνω, η στο σώμα, εκτός απο πρόσωπο, έως 2 εκτόνωσης
συνάντηση σε hotel PRIVE στο Μεταξουργείο από τις 4 μμ έως τις 11 μμ
1h - 70
anal + 30
Δεν κάνω BDSM, αυταρχικό, στραπον, γλυφοκόλι, κατουρημα, κοπρολαγνεία.
Όχι χαστούκια στο πρόσωπο και στήθος, όχι δαγκώματα και όχι fisting.
Σου ζητάνε να τους γλείφεις και τις μασχάλες ????μόνο μη ξεχνάτε να πλένετε μασχάλες, κώλο και στόμα
αλλιώς δεν μπορώ να σας γλύψω και να σας φιλώ,
επίσης αν δεν είναι ξερισμένα από κάτω
όχι) αλλά αν μυρίζουν δεν μπορείς να κανείς τα υπόλοιπα ούτε να τους πλησιάσεις)Σου ζητάνε να τους γλείφεις και τις μασχάλες ????
Ντροπή ρε μεγάλοι άνδρες ...την επόμενη φορά Στέλλα κάνε τους μπάνιο εσύ σαν τα μωρά .....όχι) αλλά αν μυρίζουν δεν μπορείς να κανείς τα υπόλοιπα ούτε να τους πλησιάσεις)
δεν θέλω να φάω το χρόνο) καλύτερα να είναι προετιμασμένει)Ντροπή ρε μεγάλοι άνδρες ...την επόμενη φορά Στέλλα κάνε τους μπάνιο εσύ σαν τα μωρά .....
Γεια σου ρε Στέλλα!!! Πραγματικά - αν και δεν έχουμε βρεθεί ώστε να σε έχω δει από κοντά - είσαι τρομερά ελκυστική ...
Γεια σου ρε Στέλλα!!! Πραγματικά - αν και δεν έχουμε βρεθεί ώστε να σε έχω δει από κοντά - είσαι τρομερά ελκυστική ...
Ήδη έχω προετοιμάσει το έδαφος για να σε συναντήσω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Σύντομα ...