Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 134
- Like
- 24.909
- Πόντοι
- 30.605
Το θέμα είναι η ερώτηση στο συγκεκριμένο νήμα!!!το θεμα ειναι η ερωτηση η το νημα?
Το θέμα είναι η ερώτηση στο συγκεκριμένο νήμα!!!το θεμα ειναι η ερωτηση η το νημα?
τες πα θα το δεχτω κσκως στο νημα της Στελλας. καλο απογευμαΤο θέμα είναι η ερώτηση στο συγκεκριμένο νήμα!!!
Δεν μου απάντησες όμως τον λόγω που έκανες αυτήν την ερώτηση!!!τες πα θα το δεχτω κσκως στο νημα της Στελλας. καλο απογευμα
φιλε εγω δεν συμφωνο ..κριτικες πρεπει να μπαινουν ειδικα απο μελη που δεν εχουν εμμονες και κωλοφαγουρατες πα θα το δεχτω κσκως στο νημα της Στελλας. καλο απογευμα
ολα καλα ..δεν νομιζω οτι εγινε για να σε προσβαλειΔεν μου απάντησες όμως τον λόγω που έκανες αυτήν την ερώτηση!!!
ετσι ρωτησα ευγενικα κ φιλολογικα.φιλε εγω δεν συμφωνο ..κριτικες πρεπει να μπαινουν ειδικα απο μελη που δεν εχουν εμμονες και κωλοφαγουρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ολα καλα ..δεν νομιζω οτι εγινε για να σε προσβαλει
σχετικο φιλε το ευγενικο ..ησουν καπως(τον ειπες μαστορα) ..ολα καλα ομως δεν χρειαζονται μεταξυ μας διαμαχεςετσι ρωτησα ευγενικα κ φιλολογικα.
αδερφε το μαστορα ειναι τιτλος τιμηςσχετικο φιλε το ευγενικο ..ησουν καπως(τον ειπες μαστορα) ..ολα καλα ομως δεν χρειαζονται μεταξυ μας διαμαχες
ελα ρε ..γιατι εμεις στο χωριο μου λεμε μαστορας ειναι της κατσικας ο κωλοςαδερφε το μαστορα ειναι τιτλος τιμης
στον κλαδο μου για να σε πουν μαστορα πρεπει να χεις μεγαλα γκογκοβια. Γιατι μαστο ρα σε λενε.. δεν αυτοπροσδιοριζεσαιελα ρε ..γιατι εμεις στο χωριο μου λεμε μαστορας ειναι της κατσικας ο κωλος
Δηλαδή ρε φιλαράκι είσαι από κατσικοχωρι...ελα ρε ..γιατι εμεις στο χωριο μου λεμε μαστορας ειναι της κατσικας ο κωλος

Τες οκ τελος.. αν ακουστηκα λαθος απολογουμε. δεν θα χαλασουμε το νημα της Στελλας.στον κλαδο μου για να σε πουν μαστορα πρεπει να χεις μεγαλα γκογκοβια. Γιατι μαστο ρα σε λενε.. δεν αυτοπροσδιοριζεσαι
δυστυχως φιλε 2 γενιες απο το μεγαλο χωριο της αθηνας ..και δημοτης αθηναιωνΔηλαδή ρε φιλαράκι είσαι από κατσικοχωρι...![]()
Ξεκινας απο δαχτυλα ποδιων μεχρι αυχενα οργωμα με γλωσσα πανω κατω.και τελος κωλοτρυπιδα σαλιωμα γλειψιμο φτυσιμο ανοιγμα σουφρας με γλωσσα.μεχρι να μουδιασεις.
Οαυ)Ξεκινας απο δαχτυλα ποδιων μεχρι αυχενα οργωμα με γλωσσα πανω κατω.και τελος κωλοτρυπιδα σαλιωμα γλειψιμο φτυσιμο ανοιγμα σουφρας με γλωσσα.μεχρι να μουδιασεις.
Βαλε και μια ανασκελα.
Δεν ρώτησες ευγενικά. Το φιλολογικά να το δεχτώ, αλλά το ευγενικά όχι, ειρωνικά ρώτησες!!!ετσι ρωτησα ευγενικα κ φιλολογικα.