Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
πεφτει η βυζοσφαλιαρα συννεφο
να χωθεις εκει Παρασκευη βραδυ να βγεις δευτερα πρωι...
ρε φιλε και ο κοσμος ψωμι δεν θα φαεινα χωθεις εκει Παρασκευη βραδυ να βγεις δευτερα πρωι...
να φανε παντεσπανι αδερφερε φιλε και ο κοσμος ψωμι δεν θα φαει![]()
ενταξει τωρα το γαμησαμε το θεμα
Τασο φαντασου μπρουμυτα τηνΣτελλα κ να ξαπλωσεις με τον αυχενα αναμεσα στα κωλομαγουλα.. τι μασαζ κ μαλακιες....ενταξει τωρα το γαμησαμε το θεμα![]()
Τασο φαντασου μπρουμυτα τηνΣτελλα κ να ξαπλωσεις με τον αυχενα αναμεσα στα κωλομαγουλα.. τι μασαζ κ μαλακιες....

εχω παρει φιλεΠαω για ορθοπεταλια....
![]()
εχω παρει φιλε
μμμμ)Τασο φαντασου μπρουμυτα τηνΣτελλα κ να ξαπλωσεις με τον αυχενα αναμεσα στα κωλομαγουλα.. τι μασαζ κ μαλακιες....
Πολύ θέλω να πιπιλισω αυτές τις βυζάρες!!!
όποιος θέλει βρίσκειΠολύ θέλω να πιπιλισω αυτές τις βυζάρες!!!
Μακάρι να ξεκινούσες τα ραντεβού πιο νωρίς!!!
Θα συμφωνήσω,μπορείς και εσύ να αλλάξεις το πρόγραμμα σου,όχι μόνο εμείς!!!όποιος θέλει βρίσκει
δεν είναι δυνατόν να είμαι 24 ώρες σε διάθεση σαςΘα συμφωνήσω,μπορείς και εσύ να αλλάξεις το πρόγραμμα σου,όχι μόνο εμείς!!!
Επειδή σε έστησαν κάποιοι μαλακες δεν φταίμε οι υπόλοιποι σε κάτι!!!δεν είναι δυνατόν να είμαι 24 ώρες σε διάθεση σας
επίσης με έχουν στήσει πολλές φορές σε πρωινά ραντεβού
άρα δεν θα χάσω εγώ της δούλες μου που έχω να κάνω εκτός αυτή
έχουμε και προσωπική η ζωή
είπα οπιος θέλει κανονίζειΕπειδή σε έστησαν κάποιοι μαλακες δεν φταίμε οι υπόλοιποι σε κάτι!!!
Αλλά σε καταλαβαίνω, όπως και εσύ πρέπει να καταλάβεις εμάς που ευτυχώς ή δυστυχώς μπορούνε κυρίως νωρίς τα μεσημέρια!!!
Mαστορα μου επιτρεπεις μια ερωτηση? Ποιος ο λογος που εχεις γραψει ενα σκασμο κριτικες? Να γραψεις για συνευρεση το χω..αλλα για τσοντες κ χοτελ ρε μαστοραΕπειδή σε έστησαν κάποιοι μαλακες δεν φταίμε οι υπόλοιποι σε κάτι!!!
Αλλά σε καταλαβαίνω, όπως και εσύ πρέπει να καταλάβεις εμάς που ευτυχώς ή δυστυχώς μπορούνε κυρίως νωρίς τα μεσημέρια!!!
Για ξενοδοχεία είναι δύο οι κριτικές, ενώ για τσόντες είναι 5 ή 6.Mαστορα μου επιτρεπεις μια ερωτηση? Ποιος ο λογος που εχεις γραψει ενα σκασμο κριτικες? Να γραψεις για συνευρεση το χω..αλλα για τσοντες κ χοτελ ρε μαστορα
το θεμα ειναι η ερωτηση η το νημα?Για ξενοδοχεία είναι δύο οι κριτικές, ενώ για τσόντες είναι 5 ή 6.
Οι υπόλοιπες κριτικές είναι με κορίτσια του χώρου!!!
Την ερώτηση σου δεν κατάλαβα στο εν'λογω νήμα!!!