TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.175
- Πόντοι
- 8.646
πλακα κανω κοριτσι στον kwstasxatτότε γιατί λες ότι δεν είμαι από μεγάλη αρκούδα;
ξέχασες από που είμαι η μπερδευτικές;![]()
πλακα κανω κοριτσι στον kwstasxatτότε γιατί λες ότι δεν είμαι από μεγάλη αρκούδα;
ξέχασες από που είμαι η μπερδευτικές;![]()
πλακα κανω κοριτσι στον kwstasxat

η τιμή του ρεύματος σου στο ελευθερο συμβόλαιο λογικά είναι γύρω στα 0,11 ανα κιλοβατώραδεν μου είπατε τελικά τι είναι αυτό η ρήτρα και γιατί μας έβαλαν να τη πληρώνουμε;
πριν μου ήρθε ρεύμα 70 και ρητά 500 για 4 σ μήνες,η τιμή του ρεύματος σου στο ελευθερο συμβόλαιο λογικά είναι γύρω στα 0,11 ανα κιλοβατώρα
Πλέον η τιμή του ρεύματος παίζει στο χρηματιστήριο ενέργειας συν το κόστος παραγωγής που μπήκαν οι ιδιώτες χωρίς το κάρβουνο που χρησιμοποιούσε η ΔΕΗ
Επειδή δεν είχες κλειστό συμβόλαιο και το κόστος αυτό αυξήθηκε, πληρώνεις την επιπλέον διαφορά. Αν είχες κλειστό συμβόλαιο προ έτους θα πλήρωνες γύρω στα 7-8 λεπτά και όχι 18 που είναι τώρα
Το θέμα είναι αξίζει τώρα να κάνεις ένα κλειστό συμβόλαιο στα 17 λεπτά που δίνουν μήπως ανέβει περισσότερο ή θα μείνεις έτσι με σκοπό ότι θα πέσει η τιμή
Δηλαδή σε βάζει και εσένα στο παιχνίδι του τζογαρίσματος
Είσαι και πλακατζης,αλλά εγώ θα σου στείλω μια λευκή αρκούδα ???πλακα κανω κοριτσι στον kwstasxat
Τι είναι αυτή η ρήτρα ρε παίδες;;;πριν μου ήρθε ρεύμα 70 και ρητά 500 για 4 σ μήνες,
άλλαξα πρόγραμμα στο enter και τώρα μου ήρθε ρεύμα 100 και 160 ρήτρα για ένα μήνα
τυχερόςΤι είναι αυτή η ρήτρα ρε παίδες;;;
Τώρα κοίταζα τον λογαριασμό της ΔΕΗ, αλλά δεν είδα κάπου να γράφει κάτι για ρήτρα!!!
Στην ΔΕΗ είσαι ή σε άλλο παροχο;;;τυχερός
και αυτό απορώ και εγώ γιατί σε κάποιους βάζουν σε άλλους όχι
ΔΕΗΣτην ΔΕΗ είσαι ή σε άλλο παροχο;;;
Και που σου έγραφε για ρήτρα;;;
Ρήτρα αναπροσαρμογής λέγεται...Και που σου έγραφε για ρήτρα;;;
Έκανες τώρα συμβόλαιο με την ΔΕΗ;;;
όχιΚαι που σου έγραφε για ρήτρα;;;
Έκανες τώρα συμβόλαιο με την ΔΕΗ;;;
Δες τον προηγούμενο, τον εκκαθαριστικό. Στον έναντι δεν είχε...Τώρα ξανακοιτάω τον λογαριασμό της ΔΕΗ και δεν λέει πουθενά αυτό που λέτε!!!
Δεν βλέπω πουθενά την ρήτρα αναπροσαρμογης!!!
Εκλαθαριστικος μου ήρθε τώρα και τελικά το έγραφε!!!Δες τον προηγούμενο, τον εκκαθαριστικό. Στον έναντι δεν είχε...
Και καλά για να καλύψει η ΔΕΗ την άνοδο του πετρελαίου και του φυσικού αερίου που χρησιμοποιεί...Εκλαθαριστικος μου ήρθε τώρα και τελικά το έγραφε!!!
Δυστυχώς μου το είχαν και σε μένα. 119 ευρώ!!!
Τον λόγω όμως δεν ξέρω!!!
Και θα την έχουμε συνέχεια την ρήτρα;;;Και καλά για να καλύψει η ΔΕΗ την άνοδο του πετρελαίου και του φυσικού αερίου που χρησιμοποιεί...
Ό,τι ξέρεις ξέρω. Μέχρι νεωτέρας...Και θα την έχουμε συνέχεια την ρήτρα;;;
λένε ότι αν θα αλλάξεις πρόγραμμα δεν θα έχεις τη ρήτρα, αλλά η ρευμα θα είναι πιο ακριβή όμωςΚαι θα την έχουμε συνέχεια την ρήτρα;;;
@antisthenis #admin
πως να αλλάξω αυτή τη ψηφοφορία τελικά ;