Daredevil9
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Like
- 984
- Πόντοι
- 86
@Stella*** Πάρε θέση
Δίκη σου φωτό βάλε
προτιμώ την ελευθερία)@Stella*** Πάρε θέση
Ναι βέβαια. Ελευθερία πάνω απ'όλαπροτιμώ την ελευθερία)
Μη δίνεις υποσχέσεις Σοχοβιτς...Έλα να μείνουμε μαζί?
Τα μουνοζουμα τής Στελιτσας.Πες μας τι πίνεις...
Για μπάφο το κόβωΜη δίνεις υποσχέσεις Σοχοβιτς...
Τα μουνοζουμα τής Στελιτσας.
δεν μου είπατε τελικά τι είναι αυτό η ρήτρα και γιατί μας έβαλαν να τη πληρώνουμε;
Αν γνώριζε και κάνεις θα απαντούσε.δεν μου είπατε τελικά τι είναι αυτό η ρήτρα και γιατί μας έβαλαν να τη πληρώνουμε;
Δεν είναι από την μεγάλη αρκούδα ? είναι από πρώην δημοκρατία της αρκούδαςΣτέλλα μου εγώ θα βαρύνω λίγο την κουβέντα. Τι λένε εκεί οι ντόπιοι για την Ουκρανία, θα μπουκαρετε;;;
μάλισταΑν γνώριζε και κάνεις θα απαντούσε.
Γαμισιατικο είναι που το ονόμασαν ρητρα
είναι οι αδέρφια μαςΣτέλλα μου εγώ θα βαρύνω λίγο την κουβέντα. Τι λένε εκεί οι ντόπιοι για την Ουκρανία, θα μπουκαρετε;;;
δηλαδή; από Ρωσία είμαι και στη Ρωσία είμαι τώραΔεν είναι από την μεγάλη αρκούδα ? είναι από πρώην δημοκρατία της αρκούδας
ti rolo παιζει ρε κοριτσι κανεναν εισαι απο οπου θελειςδηλαδή; από Ρωσία είμαι
απλώς δε κατάλαβα ποιοι είναι μεγάλη αρκούδα και ποιοι είναι πρώην δημοκρατία της αρκούδας;ti rolo παιζει ρε κοριτσι κανεναν εισαι απο οπου θελεις
η ρωσσια ειναι η μεγαλη αρκουδα ετσι την λεμε και τα πρωην κρατοι της σοβιετικης ενωσης ειναι τα αρκουδακια ... οπως ο @kafearkoudasαπλώς δε κατάλαβα ποιοι είναι μεγάλη αρκούδα και ποιοι είναι πρώην δημοκρατία της αρκούδας;
τότε γιατί λες ότι δεν είμαι από μεγάλη αρκούδα;η ρωσσια ειναι η μεγαλη αρκουδα ετσι την λεμε και τα πρωην κρατοι της σοβιετικης ενωσης ειναι τα αρκουδακια ... οπως ο @kafearkoudas