Daredevil9
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Like
- 984
- Πόντοι
- 86
Πότε υπολογίζεις;Ότι θα γυρίσω θα γυρίσω... Το θέμα μόνο είναι πότε...
Πότε υπολογίζεις;Ότι θα γυρίσω θα γυρίσω... Το θέμα μόνο είναι πότε...
Δεν ξέρω... Θα δω από Μαρτίο...Πότε υπολογίζεις;
Ωραία. Πιστεύω πως Μάρτιο θα μπορέσω να σε συναντήσωΔεν ξέρω... Θα δω από Μαρτίο...
Ο καιρός θα δείξειΩραία. Πιστεύω πως Μάρτιο θα μπορέσω να σε συναντήσω
120 και σημερα με λιγα λογιαΩραία. Πιστεύω πως Μάρτιο θα μπορέσω να σε συναντήσω
?120 και σημερα με λιγα λογια
Μέχρι τότε πάνε οι βυζάρες μάγκες... Ότι γάλα ήπιατε... ήπιατε.Δεν ξέρω... Θα δω από Μαρτίο...
Μετραμε αντιστροφα οπως στο στρατο
Φύγε από τα νήματα των κοριτσιών ρε καραγκιόζη που μιλάς και για στρατό ενώ δεν έχεις πατήσει ούτε στο στρατό ούτε στης κοπέλας.Μετραμε αντιστροφα οπως στο στρατο
Φύγε από τα νήματα των κοριτσιών ρε καραγκιόζη που μιλάς και για στρατό ενώ δεν έχεις πατήσει ούτε στο στρατό ούτε στης κοπέλας.
ΒΛΗΜΑ.
μάλισταΜετραμε αντιστροφα οπως στο στρατο
Τις διαφορες δεν θα τις λυσουμε εδω ζωνατε ελα στα πολιτικα αν εχεις κοτσια.Φύγε από τα νήματα των κοριτσιών ρε καραγκιόζη που μιλάς και για στρατό ενώ δεν έχεις πατήσει ούτε στο στρατό ούτε στης κοπέλας.
ΒΛΗΜΑ.
μην τσακώνεστεΦύγε από τα νήματα των κοριτσιών ρε καραγκιόζη που μιλάς και για στρατό ενώ δεν έχεις πατήσει ούτε στο στρατό ούτε στης κοπέλας.
ΒΛΗΜΑ.
Εκεί που τσακώνονται ξέρεις πώς να τελειώνεις τον καβγά με τον καλύτερο τρόπο
Δυστυχώς κάποιοι δεν ήπιαμε...Μέχρι τότε πάνε οι βυζάρες μάγκες... Ότι γάλα ήπιατε... ήπιατε.
Εκεί που τσακώνονται ξέρεις πώς να τελειώνεις τον καβγά με τον καλύτερο τρόπο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δυστυχώς κάποιοι δεν ήπιαμε...
να εισαι καλαΓεια σου Στέλλα με τα ωραία σου !!! Όντως ένα απ'τα πιο ντόμπρα και καλά παιδιά του χώρου....
Μιλάμε για άπλωμα... Κρεβατογεμιστρα με τα όλα της