Peterthegreat1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.650
- Πόντοι
- 736
Αλληθωρησα με τις βυζάρες όπως ακριβώς αλληθωρίζουν και οι ρώγες σου Στέλλα μου? ? ? ?
![]()
Αλληθωρησα με τις βυζάρες όπως ακριβώς αλληθωρίζουν και οι ρώγες σου Στέλλα μου? ? ? ?
![]()
?Αλληθωρησα με τις βυζάρες όπως ακριβώς αλληθωρίζουν και οι ρώγες σου Στέλλα μου
Έργο τέχνης.........Καλημέρα σε όλους ??
![]()
Τι όμορφα οπίσθια ρε μωρό, για δάγκωμα........
Έργο τέχνης.........
Τι όμορφα οπίσθια ρε μωρό, για δάγκωμα........
Ένα μεγάλο φιλί στα χειλακια σου........
και από μένα ?Ένα μεγάλο φιλί στα χειλακια σου........
Στελιτσα αν γίνομαι κουραστικός πες μου, απλά όταν μου βγαίνει κάτι έντονα δεν μπορώ να το κρατήσω, θέλω να το πω.........
Ένας απλός μαλάκας είσαι. Πάλι στασίδι από το πρωί έχεις πιάσει σε όλα τα πουτανοθρεντς και το παίζεις τροχονόμος τι θα γράφεται και τι όχι;;;δεν ειμαστε το ιδιο... εσυ εισαι αλλο πραγμα.. εγω ενα απλο μελος ειμαι
που και που ?Εισαι γλύκα........
![]()
![]()
![]()
Εσενα ποιος σεΈνας απλός μαλάκας είσαι. Πάλι στασίδι από το πρωί έχεις πιάσει σε όλα τα πουτανοθρεντς και το παίζεις τροχονόμος τι θα γράφεται και τι όχι;;;
Πάρε και κανένα ρεπό, όλη μέρα εδώ μέσα θα πάθεις υπερκόπωση!Εσενα ποιος σεγατούλη φάντασμα.....κάνεις.....η τελευταία κομμώτρια να ήσουν
Στέλλα σαν ιδέα το λέω μπορείς όταν έχεις κέφι κ όρεξη να βάλεις καμία φωτό κ με ρούχα που τονίζουν την ωραία σου κορμάρα!!!
Εεεεεεετσι μπράβο, να ξαναγυρίσουμε στα δικά μας..........