TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.175
- Πόντοι
- 8.646
nai ennoeite εχω βρεθει με την κοπελα αν δεν σου κανω ουτε εγω μπορεις να αποκλεισεις να μην βλεπεις και εμεναΕσενα δηλαδη σου αρεσει; Ειλικρινα τωρα.
nai ennoeite εχω βρεθει με την κοπελα αν δεν σου κανω ουτε εγω μπορεις να αποκλεισεις να μην βλεπεις και εμεναΕσενα δηλαδη σου αρεσει; Ειλικρινα τωρα.
Κι εγω εχω βρεθει αλλα φαινεται εχουμε διαφορετικα γουστα! Κανενα προβλημα,συνεχιζουμε κανονικα!nai ennoeite εχω βρεθει με την κοπελα αν δεν σου κανω ουτε εγω μπορεις να αποκλεισεις να μην βλεπεις και εμενα
και τα διαφορετικά γούστα για να τα εκφράζουμε είναι, δεν βλέπω κάτι μεμπτό σε αυτά που γράφεις!Κι εγω εχω βρεθει αλλα φαινεται εχουμε διαφορετικα γουστα! Κανενα προβλημα,συνεχιζουμε κανονικα!![]()
και εσύ με την σειρά σου μπορείς να αποκλείσεις τα δικά του Post αν δεν σου αρέσουνmην το παρακολουθης αν δεν σου αρεσει αποκλεισε το νημα να μην το βλεπεις σε αλλους αρεσει αυτο που βλεπουν περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
εγω δεν αποκλειω κανεναν οπως τα εχουμε ξαναπει...απο την αλλη οπως ειδες δεν υπαρχει κανενα θεμα ..εσυ γιατι ζοριζεσαικαι εσύ με την σειρά σου μπορείς να αποκλείσεις τα δικά του Post αν δεν σου αρέσουν![]()
Κι εγω εχω βρεθει αλλα φαινεται εχουμε διαφορετικα γουστα! Κανενα προβλημα,συνεχιζουμε κανονικα!![]()
δεν ζορίζομαι αλλά όπως εσύ έγραψες αυτόεγω δεν αποκλειω κανεναν οπως τα εχουμε ξαναπει...απο την αλλη οπως ειδες δεν υπαρχει κανενα θεμα ..εσυ γιατι ζοριζεσαι
για κάποιον που εξέφρασε οτι θεωρεί παράλογο να γράφονται τέτοια σχόλιαmην το παρακολουθης αν δεν σου αρεσει αποκλεισε το νημα να μην το βλεπεις σε αλλους αρεσει αυτο που βλεπουν περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
με αντιγραφεις καλα κανειςδεν ζορίζομαι αλλά όπως εσύ έγραψες αυτό
για κάποιον που εξέφρασε οτι θεωρεί παράλογο να γράφονται τέτοια σχόλια
έτσι και εγώ σου έφραψα οτι και εσύ μπορείς να μην παρακολουθείς τον τύπο και τα Post του![]()
απλά δίνω τις συμβουλές που εσύ δίνεις, τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερομε αντιγραφεις καλα κανεις
δεν ειμαστε το ιδιο... εσυ εισαι αλλο πραγμα.. εγω ενα απλο μελος ειμαιαπλά δίνω τις συμβουλές που εσύ δίνεις, τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο
και πάλι όμως η πρόταση που σου έκανα για να μην τον διαβάζεις την έκανα ορμώμενος απο την δική σου στον άλλο φίλο!δεν ειμαστε το ιδιο... εσυ εισαι αλλο πραγμα.. εγω ενα απλο μελος ειμαι
και πάλι όμως η πρόταση που σου έκανα για να μην τον διαβάζεις την έκανα ορμώμενος απο την δική σου στον άλλο φίλο!
Είμαι καινούριος γενικά θα ήθελα λίγο να τα πούμεΠιο τσατ; live;
Θέλω να τα πούμε στελλιτσαΠιο τσατ; live;
Και σε αυτό είναι θέμα γούστου.Σαφως,ηθελα να εβλεπα ομως αν σε οσους βρισκουν καυλωτικο αυτο το θεαμα στηνωνταν μαζι οι κωλοι της Στελλας και π.χ. της Κατερινας 20,σε ποιον απο τους δυο θα χωνοντουσαν......
Μόνο με μήνυμα στο viber μουΕίμαι καινούριος γενικά θα ήθελα λίγο να τα πούμε
Θέλω να τα πούμε στελλιτσα
Καύλα είσαι μωράκι μου. Βάλε και μια με της βυζάρες σου μέσα στο τζακούζι.Οχου... ? Καλησπέρα σε όλους ??
![]()
? ? ? ?Καύλα είσαι μωράκι μου. Βάλε και μια με της βυζάρες σου μέσα στο τζακούζι.