Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αυτά τα χείλη !??
Επίσης καλό Σαββατοκυριακο και σε σένα.Καλημέρα. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους![]()
Με λίγα λόγια η κοπέλα πλήρωσε λοιπόν και το ξενοδοχείο … ωραία μαγκιά , αντρίκια συμπεριφορά ..?και αυτο δεν ειναι υποχρεωτικο ξερω απο 2-3 κοπελες που εφυγαν χωρις να παρουν μια ....οπως ξερω και περιπτωσεις που καποια θρασιμια εκαναν το ραντεβου δεν πληρωσαν την κοπελα με την ατακα εχω το πορτοφολι στο αμαξι παω να το παρω και ερχομαι και ξερω περιπτωσεις που δεν διστασαν να κλεψουν την κοπελα
να είσαι καλάΕπίσης καλό Σαββατοκυριακο και σε σένα.
Ποίος μαλακας είπε κάτι τέτοιο;;;Παρακαλώ παρά πολύ μη με γράφετε εκατό φορές τα ίδια και μη με παρακαλάτε να κάνουμε σεξ χωρίς προφυλακτικό. Τρώτε μπλοκ. Ευχαριστώ!
Κυκλοφορούν ανάμεσά μαςΠοίος μαλακας είπε κάτι τέτοιο;;;

Και δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί!!!Κυκλοφορούν ανάμεσά μας![]()
Αν ήταν μόνο ένας...Ποίος μαλακας είπε κάτι τέτοιο;;;
Τελικά δεν υπάρχει μόνο ένας μαλακας αλλά υπάρχουν αρκετοί!!!Αν ήταν μόνο ένας...
Να είσαι καλάΤελικά δεν υπάρχει μόνο ένας μαλακας αλλά υπάρχουν αρκετοί!!!
Καλό κουράγιο σε σένα Στέλλα μου που τους ακούς κάθε μέρα!!!
οπωςεισαι στην πολυθρονα εισαι για πολυ γλυψιμοΤελικά εχω κενό
Άλλη Στέλλα ήθελε ο παππούς
Αλλά γιατί πείρε στο δικό μου κινητό
Που το βρίσκουν;
Δεν έχω αγγελίες πουθενά
ΔυστυχώςΚυκλοφορούν ανάμεσά μας![]()
και βέβαια ο πελάτης επιλέγει αν θέλει η όχι
αλλά δυστυχώς οι περισσότερεί απλά μαζευουν στοιχεία και υλικά
που εγώ δεν μπορώ να δίνω σε όποιον να είναι
όποιος θέλει πραγματικά στέλνει μήνυμα και κλείνει ραντεβού
οι υπόλοιποι απλώς παίζουν
Ωρε κάτι βυζάρες, τρία κιλά το ένα, να χωθεις εκεί μέσα (είτε με τι στόμα, είτε με τον πουτσο)και να μην βγαίνεις!!!
Ωρε κάτι βυζάρες, τρία κιλά το ένα, να χωθεις εκεί μέσα (είτε με τι στόμα, είτε με τον πουτσο)και να μην βγαίνεις!!!
?