??Καύλωσε και τα λουκούμια..
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
??Καύλωσε και τα λουκούμια..
?στον φιλο που ρωταει αν αξιζει, η Στελλαρα αξιζει αν γουσταρεις μεγαλες κυριες με πιασιματα και με φοβερη συμμετοχη. προσωπικα την Στελλα την εχω παρει μια φορα και εχω κανει ασχημα που δεν την εχω παρει αλλες 15 φορες.
Υπεροχη απλα..Μπραβο Στελλα
Να τον έχω μέσα στις βυζάρες σου και με θέα το Αιγαίο να μου τον παίζεις... Είσαι καύλα Καλοκαιρινή...και χειμερινή..
ΜμμμμΝα τον έχω μέσα στις βυζάρες σου και με θέα το Αιγαίο να μου τον παίζεις... Είσαι καύλα Καλοκαιρινή...και χειμερινή..
αχ και να μουν η καρεκλα
δεν ξερω τι σας κανει εσας ρε μαγκες,εγω που ειχα δοκιμασει προ 5ετιας μια φορα μου ηταν υπεραρκετη! θελω να πω,not again!στον φιλο που ρωταει αν αξιζει, η Στελλαρα αξιζει αν γουσταρεις μεγαλες κυριες με πιασιματα και με φοβερη συμμετοχη. προσωπικα την Στελλα την εχω παρει μια φορα και εχω κανει ασχημα που δεν την εχω παρει αλλες 15 φορες.
??δεν ξερω τι σας κανει εσας ρε μαγκες,εγω που ειχα δοκιμασει προ 5ετιας μια φορα μου ηταν υπεραρκετη! θελω να πω,not again!
καυλα....
Διακοπουλες;Καλά να περνάς
Πλακωτό πάνω στη κωλάρα σου να πέσουν τα τσιμέντα.Καλη εβδομαδα σε ολους ??
Κορμί θανατηφόροΚαλη εβδομαδα σε ολους ??