Joxx
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 862
- Πόντοι
- 1.026
Καλά να περνάς!⚘
Καλά να περνάς!⚘
Επίσης ?Καλά να περνάς!⚘
παιχτη ι γιατι δεν ξελαμπικαρεις πρωταΜάγκες, η Στελλάρα για πρωτάρη στην όλη φάση αξίζει?
... με τετοιες ερωτησεις περιμενεις σοβαρη απαντηση 
Ρε Τασσάρα ζητάω μια άποψη, μην με αποπαιρνεις, δώσε μου λίγη αγάπη και στοργήπαιχτη ι γιατι δεν ξελαμπικαρεις πρωτα... με τετοιες ερωτησεις περιμενεις σοβαρη απαντηση
![]()
δεν ζητας αποψη κανεις την ιδια ερωτηση παντου... και εν πασει περιπτωση παρτην να μας πεις και την γνωμη σου γιατι εναμησι χρονο μελος δεν εχουμε δει κατι απο εσεναΡε Τασσάρα ζητάω μια άποψη, μην με αποπαιρνεις, δώσε μου λίγη αγάπη και στοργή
Είσαι επιθετικός και με πληγώνεις.. τουλάχιστον θα με πάρεις μια αγκαλιά ή θα συνεχίσεις να μπίγεις το μαχαίρι στην τρυφερή μου καρδιά?δεν ζητας αποψη κανεις την ιδια ερωτηση παντου... και εν πασει περιπτωση παρτην να μας πεις και την γνωμη σου γιατι εναμησι χρονο μελος δεν εχουμε δει κατι απο εσενα
Καλές βουτιές...!!!
Εξαρτατε τι θέλεις και αναζητάς εσυ, και στην υπηρεσία, και στην εμφάνιση, και στην ηλικία... Μπορείς να διαβάσεις και κριτικές... Είμαι 47 χρόνων και 85 κιλά με ύψος 163, τα συμπέρασμα δικά σου...Μάγκες, η Στελλάρα για πρωτάρη στην όλη φάση αξίζει?
το Ε9 δεν εβαλεςΕξαρτατε τι θέλεις και αναζητάς εσυ, και στην υπηρεσία, και στην εμφάνιση, και στην ηλικία... Μπορείς να διαβάσεις και κριτικές... Είμαι 47 χρόνων και 85 κιλά με ύψος 163, τα συμπέρασμα δικά σου...

την επνιξες την καρεκλα
αστην να παρει καμμια ανασα 
Κωλαρα!!!
ΕυχαριστώΚαλές βουτιές...!!!
????Όλοι οι γείτονες στα μπαλκόνια πρέπει να βγαίνουν..Α ρε καύλα..
Για τον φίλο που ρωτάει αν αξίζει...ορμα φιλε η Στέλλα είναι αυτό που λέει...αστέρι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κωλαρα!!!
ναι) Μπαλος) τώρα είμαι στο Σύρο ?Aν καταλαβα απο την φωτο στην παραλια,πρεπει να ειναι Κρητη....
Καύλωσε και τα λουκούμια..ναι) Μπαλος) τώρα είμαι στο Σύρο ?