Θεα Η' θεία σου ...
Θεά είσαι Στέλλα!! Θα σε επισκεφτώ σύντομα!
Θεά είσαι Στέλλα!! Θα σε επισκεφτώ σύντομα!
Τι λέτε ρε σεις....λες και είναι καμία.μαθητρια στην Α' τάξη........καλα γαμησια δηλαδήΚαλώς ήρθες Στέλλα και καλή αρχή.
Εεε) Δεν μικρενω) Δεν ειμαι και μοδελο)Καλή επάνοδος και μπράβο για τις τιμές. Αργά η γρήγορα όλες θα κάνουν λόγο μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση στην νέα εποχή που ήρθε για όλους μας. Οποία δεν το καταλάβει απλά θα σβήσει..
Δεν γκρινιάζω πότε σε κοπέλες για τις τιμές τους αλλά την σωστή κίνηση πρέπει να την λέμε.
Αν και έχω έρθει σε αντιπαράθεση πολλές φορές με την Στέλλα δεν μπορώ να μην πω πολλά μπράβο για την κίνηση της αυτήν, γιατί παρόλο που έλειπε για ένα χρονικό διάστημα και τουλάχιστον τώρα στην αρχή θα είχε δουλειά λόγω ότι οι σταθεροί πελάτες της θα την επισκεφτονταν, δεν σκέφτηκε πονηρά και έκανε νέο τιμοκατάλογο κατευθείαν.0,5h - 30
1h - 50
1,5h - 80
2h - 100
3h - 150
anal +30
Τα ραντεβού συνεχίζεις να τα κάνεις μόνο στο Bill;;;0,5h - 30
1h - 50
1,5h - 80
2h - 100
3h - 150
anal +30
Καλώς τη γυναικάραΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ:
τάντρα μασάζ, μασάζ χαλαρωτικό, σεξ σε όλες της στάσης, ποδολαγνεία,
τελείωμα σε στόμα, δεν καταπίνω, η στο σώμα, εκτός απο πρόσωπο,
έως 2 εκτόνωσης συνάντηση σε hotel BILL η PRIVE στο Μεταξουργείο
από τις 4 μμ έως τις 11 μμ
1h - 70
anal + 30
Δεν κάνω BDSM, αυταρχικό, στραπον,
γλυφοκόλι, κατουρημα, κοπρολαγνεία.
Όχι χαστούκια στο πρόσωπο και στήθος,
όχι δαγκώματα και όχι fisting.
ΚαλημέραΤα ραντεβού συνεχίζεις να τα κάνεις μόνο στο Bill;;;
Από τι ώρα ξεκινάς τα ραντεβού,μήπως βάλεις και πιο νωρίς το μεσημέρι κατά τις 1;;;
Καλώς σας βρήκαΚαλώς όρισες Στέλλα!!
Προσφορά έως σήμερα, από αύριο κανονικάΚαλή επάνοδος και μπράβο για τις τιμές. Αργά η γρήγορα όλες θα κάνουν λόγο μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση στην νέα εποχή που ήρθε για όλους μας. Οποία δεν το καταλάβει απλά θα σβήσει..
Δεν γκρινιάζω πότε σε κοπέλες για τις τιμές τους αλλά την σωστή κίνηση πρέπει να την λέμε.
Γράφω από κατοΈνα τηλέφωνο επικοινωνίας;
Μην χαίρεσαι από αύριο πάλι στις παλιές τιμές .παλι στην παλια τάξη πραγμάτων.Καλή επάνοδος και μπράβο για τις τιμές. Αργά η γρήγορα όλες θα κάνουν λόγο μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση στην νέα εποχή που ήρθε για όλους μας. Οποία δεν το καταλάβει απλά θα σβήσει..
Σε παλιούς και σταθερούς θα κάνω έκπτωση, και μια εκτόνωση έχει προσφοράΜην χαίρεσαι από αύριο πάλι στις παλιές τιμές .παλι στην παλια τάξη πραγμάτων.
Πανέμορφη σκέτη καυλαΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ:
τάντρα μασάζ, μασάζ χαλαρωτικό, σεξ σε όλες της στάσης, ποδολαγνεία,
τελείωμα σε στόμα, δεν καταπίνω, η στο σώμα, εκτός απο πρόσωπο,
έως 2 εκτόνωσης συνάντηση σε hotel BILL η PRIVE στο Μεταξουργείο
από τις 4 μμ έως τις 11 μμ
1h - 70
anal + 30
Δεν κάνω BDSM, αυταρχικό, στραπον,
γλυφοκόλι, κατουρημα, κοπρολαγνεία.
Όχι χαστούκια στο πρόσωπο και στήθος,
όχι δαγκώματα και όχι fisting.
Δεν υπάρχει θέμα χαράς η όχι ελεύθερη είναι να κοστολογήσει ότι θέλει ελεύθερος είμαι να επιλέξω ότι θέλω.Μην χαίρεσαι από αύριο πάλι στις παλιές τιμές .παλι στην παλια τάξη πραγμάτων.