εισαι για πολυ ξεσκισμα
τελος
εισαι για πολυ ξεσκισμα
είσαι παππούς τότε αστο μαν δεν αντέχεις χι χιποσο εισαι ρε ......εγω ειμαι 47 και 6 μηνων ;) σε 3 μηνες γενναω![]()
αμα θελεις σου στελνω ποιστοποιητικο γεννησεως διευθυνση κατοικιας τηλεφωνο και προσφατη φωτογραφια για να μην με ψαχνουν καποιοι κιολας
παππους παππους αλα με κατι κακαλα ναείσαι παππούς τότε αστο μαν δεν αντέχεις χι χι
kαυλιαρα αλλο συμβολιζη ;)![]()
εσυ εισαι τσιτα στην καυλα μωρο μου
![]()
![]()
![]()
![]()
:-*Πολύ ωραίες φωτογραφίες Στέλλα...
λες και η ρουφιανα εχει μοτερ δεν σταματαει
αν έχω δυνατό παρτνερ μετά θέλω στρατό 
τι κανειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
εγκεφαλικα καργα

τι σε ψαχνουν εβαλαν ιδιωτικο ντεντεκτιβ χαχαχαποσο εισαι ρε ......εγω ειμαι 47 και 6 μηνων ;) σε 3 μηνες γενναω![]()
αμα θελεις σου στελνω ποιστοποιητικο γεννησεως διευθυνση κατοικιας τηλεφωνο και προσφατη φωτογραφια για να μην με ψαχνουν καποιοι κιολας
ναι ρε γιατι ειμαι αρχινονος και προχθες ειχα μια βαπτισητι σε ψαχνουν εβαλαν ιδιωτικο ντεντεκτιβ χαχαχα

πως δεν πηγαν και στην νικολουλη ε ρεναι ρε γιατι ειμαι αρχινονος και προχθες ειχα μια βαπτιση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

αδελφε οπως ξερεις εσυ προσωπικα και πολλοι αλλοι εδω μεσα δεν κρυβομαι καθολου ;)πως δεν πηγαν και στην νικολουλη ε ρε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω το ξερω αλλοι κρυβονται χαχαχααδελφε οπως ξερεις εσυ προσωπικα και πολλοι αλλοι εδω μεσα δεν κρυβομαι καθολου ;)![]()
![]()
Στελλα βαλε και μια ταπα να μας τρελανεις.
αxxaaxxaxaxaxaxaxΟταν στη δουλεια σκαει μαλακισμενη βλαβη λεμε οτι καποιος βαρεσε κωλο....με αυτες τις κολαρες εδω μεσα βλεπω να γινεται κανα μπαμ τρελο![]()
![]()