jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.494
- Πόντοι
- 36.317
Και αλλου συμβαινει αυτο παιχτη.
Γιατι αραγε;![]()
Σωστος
Γιατι αραγε;![]()
μαλλον δεν βλεπεις δεξια και αριστερα....δες καλυτερα και θα καταλαβεις!
Γιατι αραγε;![]()
Πολλες εξηγησεις υπαρχουν απλα αυτο συμβαινει σε συγκεκριμενες ανεξαρτητες κοπελεςεννοείται πως συμβαίνει και αλλού...μια εξήγηση βέβαια την έδωσε ο κουκούλας...
καλα, στα αρχιδια σου...ετσι και αλλιως η Στελα τις κριτικες τις γραφει στο μουνι της.ισχύει αλλά παραμένουν ψηλά παρκαρισμένες και αδέσποτες....
Διαφωνω.καλα, στα αρχιδια σου...ετσι και αλλιως η Στελα τις κριτικες τις γραφει στο μουνι της.
καλα, στα αρχιδια σου...ετσι και αλλιως η Στελα τις κριτικες τις γραφει στο μουνι της.
Σεβόμενοι αυτό που κάνουν 

στειλε μου τον αριθμο τουΚαλημέρα σε όλους
Θέλω την βοήθεια σας :-
Πως να ξεμπλέξω από ένα τρελό όποιος με κυνήγαι μήνες ;;;
Με στέλνει μηνύματα στο κινητό, μετά από μερικές κουβέντες δεν έδινα σημασία, με βρήκε στο sexaki και γράφει εκεί της μ-ς του![]()
του ειπα να με αφήσει ήσυχηδεν καταλαβενει
![]()
![]()
![]()
ευχαριστω![]()
Δώσε το Νικ νειμ ...Καλημέρα σε όλους
Με στέλνει μηνύματα στο κινητό, μετά από μερικές κουβέντες δεν έδινα σημασία, με βρήκε στο sexaki και γράφει εκεί της μ-ς του![]()
![]()
![]()
![]()
ευχαριστω![]()
καλησπέρα ο ποινικός κώδικας λέει τι είναι το νόμιμο...Καλημέρα σε όλους
![]()
![]()
![]()
ευχαριστω![]()
κανονικα αφου σε απειλει στο σεξακι οι ανθρωποι εδω που το εχουν πρεπει να σε βοηθησουν...περιμενε λιγο γραψε και ενα πμ στο Θεο και βλεπεις..την ιδια στιγμη βοηθαμε οσο μπορουμε...
Δώσε το Νικ νειμ ...
Εδώ και στο σεξακι...
θα ειναι απασχολημενοι με τα μπουτια τους...οταν το ανοιξανε το νημα εδω μεσα καλα μας ζητουσαν βοηθεια...και βοηθησαμε πολυ...τωρα μαλλον δεν τους νοιαζει...για να μην πω καμια βαρια κουβεντα και με ακουσει ο Θεος...ευχαριστώ
είχα στείλει και στο αδμιν του sexaki
περιμένω απάντηση
θα ειναι απασχολημενοι με τα μπουτια τους...οταν το ανοιξανε το νημα εδω μεσα καλα μας ζητουσαν βοηθεια...και βοηθησαμε πολυ...τωρα μαλλον δεν τους νοιαζει...για να μην πω καμια βαρια κουβεντα και με ακουσει ο Θεος...
σε πληροφορω οτι ειναι πανεξυπνος αλλα ακουει πολλα που δεν πρεπει...Θεος ειναι αυτος οτι θελει ας κανει...μίλα ελεύθερα κουκούλα , αυτός είναι κουφός και μουγγός...και χαζός...![]()
μπορεί να έχει προφίλ και εδώ...όχι εδώ
μπορεί να έχει προφίλ και εδώ...
και κάποιος να τον ξέρει το {κύριο} που σ ενοχλεί....