ΝΤΟΎΣΑΝ ΜΠΑΣΚΕΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.503
- Πόντοι
- 496
το εχεις φαει τυπε???ωραίο θέαμα,, δουλεμένο καλά![]()
![]()
Στέλλα τι θα γίνει ρε κούκλα με όλους αυτούς που κάνουν οφθαλμολουτρο ;) κανε κάτι τελικά:-* :-* :-* ;)

Στέλλα τι θα γίνει ρε κούκλα με όλους αυτούς που κάνουν οφθαλμολουτρο ;) κανε κάτι τελικά![]()
![]()
![]()
![]()
Tην παρακαλαμε να μας ερθει..αλλα δεν μας δινει χαρα!!!Στέλλα τι θα γίνει ρε κούκλα με όλους αυτούς που κάνουν οφθαλμολουτρο ;) κανε κάτι τελικά![]()
![]()
![]()
![]()
καρντάση η Στέλλα ειναι σταθερή αξία καύλαςTην παρακαλαμε να μας ερθει..αλλα δεν μας δινει χαρα!!!
οποιος δεν παρει εστω μια φορά χάνει ;) Ετσι μου εχουν πει και ετσι φαινεται..καρντάση η Στέλλα ειναι σταθερή αξία καύλαςοποιος δεν παρει εστω μια φορά χάνει ;)
![]()
πρόσεχε μόνο μην την πάρεις μαζί με την σβετ ;)Ετσι μου εχουν πει και ετσι φαινεται..

Εδω δεν μπορουμε να δουμε τη μια....που τις δυο μαζι..πρόσεχε μόνο μην την πάρεις μαζί με την σβετ ;)![]()
γιατί ούτε το 166 δεν σε γλυτώνει από τα χέρια τους
![]()
![]()
εχεις δικιο φιλε .μαλλον με μελεταγε η ολγα την ωρα που εγραφα (πλακα κανω)Μήπως ..λέω.. μήπως..κάπου έχει μπερδέψει κάτι..πχ τα ονόματα??![]()
![]()
για εμας που ειμαστε απο μακρυα εισαι σκετο βασανηστηριο ρε Στελλα μου....μας κολαζεις και..............:-* :-*
για εμας που ειμαστε απο μακρυα εισαι σκετο βασανηστηριο ρε Στελλα μου....μας κολαζεις και..............

Καλημέρα αστέρι!!!!!!