Αντί να καλυτερεύουν τα πράγματα...γίνονται χειρότερα!!!
άμα θέλεις να μου κανείς και άλλη ζημιά συνέχισε
Αντί να καλυτερεύουν τα πράγματα...γίνονται χειρότερα!!!
https://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Girls/smilie_girl_086.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:-* :-* :-* [color=red]❤[/color]
Καλημέρα στελλα ο καθενας μπωρει να εχει τα προβλήματα του και να τα βγαζει εδώ όπως λεει και συναγωνιστης ποιο πανω,αλλα δεν μπωρει να προσβαλει το σωστο είναι να λες την γνωμη σου αλλα χωρις να προσβαλεις και να γραφεις χυδαια,μπωρει να μην αρεσει η Στελλα σε μερικους αλλα εχουν την επιλογή να μην γραψουν στο θρεντ,γνωμη μου βεβαια είναι αυτό όπως και ένα σαιτ που εχει να κανει καθαρα με την ενημερωση των μελων για καθαρα ερωτικης διασκεδασεις και ενημερώσεις δεν θα επρεπε να υπαρχουν ποινες τοσο αυστηρες, εδώ μεσα ειμαστε να λεμε την γνωμη μας πυστευω και να κανουμε τα σχολια μας για της ερωτικες υπηρεσίες της Στελλας η καποιας αλλης κοπελας σε άλλο θρεντ η για την εμπειρια μας σε καποιο μαγαζι που πηγαμε ος πελατες στο πλαισιο της ενημερώσεις του κοινου του σαιτ
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]Γράφε Ελληνικά. Αυτά που γράφεις είναι άλλη γλώσσα. [/color]
[/quote]
πολύ καλα τα λες έτσι ;) παίχτη το φορουμ εδώ μέσα έχει 2 κατευθύνσεις ;) η μια ειναι ενημέρωση (χωρίς ύβρεις και διάφορα άλλα ) ;) η δεύτερη ειναι χαβαλές όπως ισχύει σε όλα τα φορουμ ανά τον πλανήτη ;)[color=green] οποιανού δεν του αρέσουν οι ποινές πατάει διαγραφή[/color] και αυτό στο λέω εγώ που έχω γνωρίσει στα λίγα χρόνια που είμαι μέλος όλο τον κύκλο αυτού του φόρουμ ......

Σαφέστατα οχι.Αλλα όσο συνεχίζεις να απαντάς άλλο τόσο θα θα δέχεσαι αρνητικά σχόλια.Στο χωριό μου λένε Η Σιωπή μου προς απάντηση σου.Και σε αυτό πρέπει να κλείσω τα μάτια μου και να πέξω χαζή;
....Σαφέστατα οχι.Αλλα όσο συνεχίζεις να απαντάς άλλο τόσο θα θα δέχεσαι αρνητικά σχόλια.Στο χωριό μου λένε Η Σιωπή μου προς απάντηση σου.![]()
κάτι ξέρει...Ρε άρχοντα εσύ τα μισά μέλη σοχοβιτς τα λες..![]()
Σαφέστατα οχι.Αλλα όσο συνεχίζεις να απαντάς άλλο τόσο θα θα δέχεσαι αρνητικά σχόλια.Στο χωριό μου λένε Η Σιωπή μου προς απάντηση σου.![]()
Καλησπέρα
Πολύ όμορφη αλλά κουραστική με τις γρήγορες αλλαγές.Εννοω την φωτογραφία.Φιλικα..![]()
τα μηνύματα σου προς την κοπέλα άλλα λένε .... της συμβουλές οπότε της κρατάς για αλλούΚαλησπέρα Στέλλα.Μαλλον δεν σού βγαίνει με τις φωτογραφίες.Αυτη είναι ποιο κουραστική από την προηγούμενη. :thubsdown:
Ρε άρχοντα εσύ τα μισά μέλη σοχοβιτς τα λες......
..... Σοχοβιτς τα καπνογονα τα ξέρεις??

......Ρε άρχοντα εσύ τα μισά μέλη σοχοβιτς τα λες..![]()
λερναία ύδρα.........
...... ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥ ΣΟΥ......
avecaesar
sportingara
Nick911son
apatsi man
bonono
John Fatseas
neos dromos
kastrato
Stakaman13
new spic