αμήν και πότε!!! Μουναρε!!!??
μέρα παρά μέρα)
αμήν και πότε!!! Μουναρε!!!??
Τωρα εγινε καλη η μεραΚαλησπέρα σε όλους :-*
ΌΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ είναι στο προφίλ μου:
και στο φόρουμ:
για πρόγραμμα μου εδώ:
για διπλό εδώ:
φωτογραφίες μου:
ευχαριστώ :-*
Τωρα εγινε καλη η μερα
Καλησπέρα!!!!αστέρι!!??
κάβλα έχεις καιρό να βάλεις φωτογραφία, να μάς φτιάξεις την ημέρα μας, μίας που είσαι ακόμη εκτός; ;;;καλησπέρα και σε σένα)
...........κάβλα έχεις καιρό να βάλεις φωτογραφία, να μάς φτιάξεις την ημέρα μας, μίας που είσαι ακόμη εκτός; ;;;

κάβλα έχεις καιρό να βάλεις φωτογραφία, να μάς φτιάξεις την ημέρα μας, μίας που είσαι ακόμη εκτός; ;;;
...........
........... νά δείς πώς κάνει όταν γλύφεις τό μουνάκι της.... ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....
......Λυσσαλέος Θερμοπίδακας άναβλύζει......![]()

αδερφε,θα διαφωνησω,μονο στο κομματι του γλυψιματος... οταν την πηδας,γινεται περρισοτερο μουσκεμα.............
........... νά δείς πώς κάνει όταν γλύφεις τό μουνάκι της.... ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....
......Λυσσαλέος Θερμοπίδακας άναβλύζει......![]()

αδερφε,θα διαφωνησω,μονο στο κομματι του γλυψιματος... οταν την πηδας,γινεται περρισοτερο μουσκεμα..![]()

αδερφε,θα διαφωνησω,μονο στο κομματι του γλυψιματος... οταν την πηδας,γινεται περρισοτερο μουσκεμα..![]()

καλησπερα κοριτσαρα ;)όταν θα έχω καινούργιες θα βάλω) ακόμα δεν έχω)
να βαλω δικες μου μπας και κλεψω τιποτα

....αδερφε,θα διαφωνησω,μονο στο κομματι του γλυψιματος... οταν την πηδας,γινεται περρισοτερο μουσκεμα..![]()
μούσκεμα να γίνεται,, και ας είναι όπου θέλειαδερφε,θα διαφωνησω,μονο στο κομματι του γλυψιματος... οταν την πηδας,γινεται περρισοτερο μουσκεμα..![]()

καλησπερα κοριτσαρα ;)να βαλω δικες μου μπας και κλεψω τιποτα
![]()
αφου εσυ δεν βαζεις ακομη ;)
![]()
![]()
![]()
....
.... Αγαπητέ μου το αιδοιον δυστυχώς δεν το γευτηκε ο αμζικουλης, καθ οτιν η εξπερματωση διενεργήθηκε εντός της στοματικης κοιλοτητος... Με θέα τα κοκκκκκκκινα χείλη της...