Stella frecce
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2026
- Like
- 218
- Πόντοι
- 20
και ναι....αρχίζουμε με τους πατουσακιδες....να βγάλουμε φράγκα χωρίς πολλά πολλά +50 για να δείτε τα δαχτυλάκια μου απο κοντά
Σίγουρα δεν είσαι δικός μου πελάτης . Άσε να τα βλέπουν αυτοί που γουστάρουν μην τα κοιτάς εσύ . Και Μίλα καλύτερα αγόρι μου γιατί δε σου έκανε κανείς τίποτα εδώ μέσα είμαστε για να περάσουμε καλά όλοι μαζί .και ναι....αρχίζουμε με τους πατουσακιδες....να βγάλουμε φράγκα χωρίς πολλά πολλά +50 για να δείτε τα δαχτυλάκια μου απο κοντά
κ να γεμίζει η τσέπη σου.για να περάσουμε καλά όλοι μαζί .
Απιστευτααααααααα....θελω να τα γλυψωωωωωω
Αρχίζει από κάτω προς τα πάνωΒυζιά περιμέναμε
Κόθορνους μας έβαλες![]()
σίγουρα δεν ειμαι πελάτης σου και μλκ συνάμα....το πώς θα μιλάω και τι θα κάνω δεν σου πέφτει λόγος ....συνέχισε την δημιουργική ασάφειαΣίγουρα δεν είσαι δικός μου πελάτης . Άσε να τα βλέπουν αυτοί που γουστάρουν μην τα κοιτάς εσύ . Και Μίλα καλύτερα αγόρι μου γιατί δε σου έκανε κανείς τίποτα εδώ μέσα είμαστε για να περάσουμε καλά όλοι μαζί .
Παιρνει το μονοπωλειο απο το διπλα νημακαι ναι....αρχίζουμε με τους πατουσακιδες....να βγάλουμε φράγκα χωρίς πολλά πολλά +50 για να δείτε τα δαχτυλάκια μου απο κοντά

παιδια μην παρακαλατε. υπαρχουν εξ ισου καλυτερες προσφορες.και χωρις +++++++Στέλλα να γαμμησουμε θέλουμε όχι να κάνουμε εξισώσεις και στο τέλος να βγενουμε και χρεομενοι...άσε τα πολλά και βαλτα όλα σε μια τιμή για μια ώρα σεξ και μασαζ τόσο + τα έξτρα που θέλεις...
ειναι μια αρχη μαν.Βυζιά περιμέναμε
Κόθορνους μας έβαλες![]()

Βλεπω διαθετεις μεγαλο στηθος
ωραια γυναικα στηθος σιλικονη.
Θα sfikseis ?

πολυ ωραια φενεται αλλα δεν ειναι καθολου σεξυ φωτο