Billdabill
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 308
- Πόντοι
- 21
Προβλέπω το νήμα να πάρει διαστάσεις Sofias20
Φτιάξε μας ξανά

Που γελάνε να γελάσω κι εγώ;@dimigoall @professor x γελατε γελατε σας στελνω ενα p.m να σας φυγει το σαγονι
Έλα για μεροκάματο στο μηχανουργείο...Είμαι διατεθειμένος να λαδωθώ![]()
Εαν εχεις την καλοσυνη μου το στελνεις σε p.m ,ευχαριστω !!!!
να τα προσεχεις τα λαδια εσυ να μην γλιστρησεις πουθενα και σε μαζευουμε.Είμαι διατεθειμένος να λαδωθώ![]()
τα γνωστα αδερφε μαλλον. επεσε ενημερωση απο μελος εδω που ειπε να κανει το καλο. ειχανε γραψει σε αλλο νημα πριν λιγες μερες για το κοριτσι.

ακριβως

μονο σουπερ δεν ειναι....ζητάει 30 εξτρα για να στο παίξειΈνας μύστης την έχει αναφέρει μέρες τώρα. Με αναλυτικά ποσό το τι περνει. Ανέφερε ότι θα πάρει όλο το χαρτί γιατί οι τιμές της είναι σούπερ. Αναμένουμε την κοπέλα να μας πει..
Καταλαβα. Απλα περιεγραψα τι ειπε ο φιλος πριν κατι μερες. Δεν εχω ιδεα. Με μια φωτο μονο που ανεβασε δεν καταλαβαινω και πολλα. Γιαυτο αναμενουμε την κοπελα να μας τα πει. Εκτος αν περιμενει μονο μηνυματα στο viber.μονο σουπερ δεν ειναι....ζητάει 30 εξτρα για να στο παίξει
Έξτρα από τη λαδοπεριποιηση;μονο σουπερ δεν ειναι....ζητάει 30 εξτρα για να στο παίξει
μονο σουπερ δεν ειναι....ζητάει 30 εξτρα για να στο παίξει
Έξτρα από τη λαδοπεριποιηση;
Αν δλδ μας ανοίξει όρεξη και για μπριζόλα θα φτάσει, ποιος ξέρει που...
Παιδιά εγώ πριν 4 μέρες συνάντησα τη Στέλλα την είχα βρει στο ινστα πιο παλιά της είχα στείλει viber αλλά δεν έκατσε να την συναντήσω . Μετά εξαφανίστηκε από ινστα και της έστειλα και μου είπε ότι της το μπλοκάρανε . Κανονίσαμε ραντεβού και έπαθα σοκ . Μασάζ body to body βυζαρα αποστευτη κωλαρα αλλά το καλύτερο επειδή είμαι εγκεφαλικός γενικά και αν η άλλη καταλαβαίνω ότι το κάνει αγγαρεία ξενερώσω . Σε κοιτάζει με ένα βλέμμα λες και είναι γκομενα σου και σου λέει ωραία τέλος το μασάζ ξέσκισε με τώρα . Την πρώτη φορά δεν κάναμε σεξ γιατί θέλει να σε γνωρίσει πρώτα κλπ και εννοείται συνάντηση σε ξενοδοχείο . Αύριο έχω κλείσει για μασάζ και σεξ θα σας στείλω εντυπώσεις αλλά η κοπέλα είναι άντε γεια . Έχει 3 προγράμματα μασάζ των 60,80 και 100 . Και μετά για σεξ 100 συν ένα πρόγραμμα μασάζ . Ανεβάζω και ότι φωτό μ έστειλε viber .

Μάλλον μετα το 3 ραντεβού θα εχει σεξ είπαμε γνωριμία πρώτα με το κορίτσι σιγα σιγα χαλαρά.....το λες και vfm
δεν λεω![]()
Το έχει ανεβάσει το τηλέφωνο. Και φωτογραφίες έχουμε δει αρκετές, της ίδιας και τις φίλες της Λένα και Χριστίνα.Καλώς ήλθες αγαπητή. Για να γίνει η ζωή όλων μας ευκολότερη. Ανέβασε 2-3 φώτο σου να σε δουμε. Τις παροχές και το κόστος. Ενα τηλ επικοινωνίας και είσαι τζετ.
Καλή αρχή στο εγχείρημα.
Το τηλέφωνο εντάξει. Φωτογραφίες που βλέπουμε, της ίδιας και από τις φίλες της?Το έχει ανεβάσει το τηλέφωνο. Και φωτογραφίες έχουμε δει αρκετές, της ίδιας και τις φίλες της Λένα και Χριστίνα.
Για τον τιμοκατάλογο, αναμένουμε να δούμε αν θα έχει αλλαγές από παλιότερες αναρτήσεις!
Εγω τι ωρα να φέρω τα λαδια ??Φτιάξε μας ξανά![]()