Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
πες τα ρε τυπε!!ο γκειτς το μουνοπανο,οι εβραιοι,οι ροτσιλντ και οι μασονοι κρυβονται απο πισω!!!Η χουντα της καραντινας και της παιδεραστειας φυλακίζει τις αδεσμευτες φωνές![]()
πες τα ρε τυπε!!ο γκειτς το μουνοπανο,οι εβραιοι,οι ροτσιλντ και οι μασονοι κρυβονται απο πισω!!!Η χουντα της καραντινας και της παιδεραστειας φυλακίζει τις αδεσμευτες φωνές![]()
τυπε συγγνωμη....τον ειχα ξεχασειπες τα ρε τυπε!!ο γκειτς το μουνοπανο,οι εβραιοι,οι ροτσιλντ και οι μασονοι κρυβονται απο πισω!!!Η χουντα της καραντινας και της παιδεραστειας φυλακίζει τις αδεσμευτες φωνές![]()
Και ο Τζορτζ Σορος![]()
δε μπου(maker) αλεξδικηγορος υπερασπισης θα παει ο αλεξ?![]()
αλεξ ο γνωστος τυπε?![]()
η' εννοεις για τον κουγια?![]()
λες να μας τρολαρει τοσα χρονια ο κουγιας με αλεξ 71 ε τον μπουστηδικηγορος υπερασπισης θα παει ο αλεξ?![]()
αλεξ ο γνωστος τυπε?![]()
η' εννοεις για τον κουγια?![]()
Δεν είναι το ίδιο πρόσωπο;![]()

Tύποι εχω ξαναπει, ο φίλτατος Κουγιας ειναι "Αλεξιος" και εγω ειμαι "Αλεξανδρος"

Για τον Αλεξη τα εχουμε ξαναπει. Ειναι αρρωστος με τη δημοσιοτητα. Θεωρω πολυ πιθανο να ΜΗΝ αναλαβει την υποθεση. Του αρκει ομως που θα βγαινει δυο-τρεις μερες στα καναλια και θα εμφανιζεται. Μετα θα πει "δεν αναλαμβανω γιατι ερχεται σε αντιθεση με τις ηθικες αξιες μου" και θα αυτο-παινευεται κιολας. Εχει αρρώστια ο ανθρωπος.Tύποι εχω ξαναπει, ο φίλτατος Κουγιας ειναι "Αλεξιος" και εγω ειμαι "Αλεξανδρος"
Ξεφτιλα ο Σερ Κουγιας....![]()
Για τον Αλεξη τα εχουμε ξαναπει. Ειναι αρρωστος με τη δημοσιοτητα. Θεωρω πολυ πιθανο να ΜΗΝ αναλαβει την υποθεση. Του αρκει ομως που θα βγαινει δυο-τρεις μερες στα καναλια και θα εμφανιζεται. Μετα θα πει "δεν αναλαμβανω γιατι ερχεται σε αντιθεση με τις ηθικες αξιες μου" και θα αυτο-παινευεται κιολας. Εχει αρρώστια ο ανθρωπος.Tύποι εχω ξαναπει, ο φίλτατος Κουγιας ειναι "Αλεξιος" και εγω ειμαι "Αλεξανδρος"
τωρα θα βγαλουν φημες οτι ειναι και αυτος πουστης,ενω ολοι ξερουμε οτι δεν ειναι πουστης,ειναι ενας σοβαρος οικογενειορχειςΠληροφορίες αναφέρουν ότι θα αναλάβει να τον εκπροσωπήσει.
τωρα θα βγαλουν φημες οτι ειναι και αυτος πουστης,ενω ολοι ξερουμε οτι δεν ειναι πουστης,ειναι ενας σοβαρος οικογενειορχεις
τωρα θα βγαλουν φημες οτι ειναι και αυτος πουστης,ενω ολοι ξερουμε οτι δεν ειναι πουστης,ειναι ενας σοβαρος οικογενειορχειςΠληροφορίες αναφέρουν ότι θα αναλάβει να τον εκπροσωπήσει.
ευκολα εβαλε απο κατω του το εμπόδιοπαντως ο πουστης το αλμα εις κοντο το περασε με επιτυχια

μια ψιλη τυπε.Τελικά Μενδωνη και Παναγιωταρέα πλακομουνιαζονται?