Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Χιος : "¨Εχω δουλεψει και 110 ωρες την ημερα " ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΚΛΑΙΩΩΩ

αυτοι που παιρνουν τηλεφωνα στο χιο ειναι σαν αυτους που παιρνουν τηλεφωνο στα τηλεπαιχνιδια και ποτε δε λενε τη σωστη απαντηση
παιδια κατι ακουσα οτι ο χιος ειναι αρρωστος, τον εχει δει κανεις πως εχει γινει?σπιουνοι ειναι...τι περιμενεις ?
παιδια κατι ακουσα οτι ο χιος ειναι αρρωστος, τον εχει δει κανεις πως εχει γινει?
λες να μην παει καλα η φυλλαδα του?με 110 ωρες την ημερα δουλειας και εγω θα ειχα αρρωστησει
εκ παραδρομης λαθος το οποιο το διορθωσε αμεσως, ελπιζω να μη διαβαζουμε καμια 10αρια σελιδες το 110.με 110 ωρες την ημερα δουλειας και εγω θα ειχα αρρωστησει
οχι.χρυσαυγιτης μεχρι το κοκκαλο ρε...
γι´ αυτο παιρνουν αυτοι που παιρνουν... πλεον τηλεδιασκεψη εχει γινει με τους ιδιους και τους ιδιους.λες να μην παει καλα η φυλλαδα του?
αλλα, πραγματικα, ποιος χρεωνεται για να μιλησει στην εκπομπη του χιου?
αμα παρει καποιος και του παει κοντρα τον βριζει και τον κλεινειγι´ αυτο παιρνουν αυτοι που παιρνουν... πλεον τηλεδιασκεψη εχει γινει με τους ιδιους και τους ιδιους.
Κατα καιρους ομως παιρνουν ατομα, και επειδη ο χιος ειναι και τελειως χυμα, βιοπαλεστες που λενε πολυ σωστα πραγματα, προχειρα θυμαμαι εναν οργανοποιο και ενα παλικαρι θεσσαλονικιο με τη ρωσσιδα γκομενα.
εχει κλεισει πολλους που βγαινουν και λενε για χουντες και βασιλιαδες και την εχει πει σε 1-2 που εχουν βγει και του εχουν πει οτι τα γυρισε με τον τσιπρα, σε σχεση με αυτα που ελεγε 6 μηνες πριν.αμα παρει καποιος και του παει κοντρα τον βριζει και τον κλεινει
χιος ο θεος, μονο αυτος ξερει την πραγματικη αληθεια
χαχαχααχ κλαιω με τον τυπο που μιλαει τωρα....κατσε να δω αμα ειναι live του λεει....ο χιος του απανταει με μενα μιλας ρε live ειναι...και πεταει και λεει α ναι οκ τωρα το τσεκαρα live ειναι μαζι μιλαμε...αχ0αχ0αχ0αχ0αχ