Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Είναι πολύ μικρές οι κορούλες, τύπε μου, για τέτοια πράγματα. ;)Eχει κορη ο χιος??? Του εφερε τον γκομενο στο σπιτι που τον λενε Τακη??????
εχει μπει στη ζωνη του λυκοφωτος
αρχισε τα πατρικα φιλτρα με τους γκομενους της κορης
θα ηπιε τιποτα γραμμες στο διαλειμμα![]()
Ειπε 12 χρονων εφερε σπιτι τον τακη. Ποιος ειναι ο τακης γαμω τον αντιθεο μου??? (Λογια χιου)Είναι πολύ μικρές οι κορούλες, τύπε μου, για τέτοια πράγματα. ;)
Σχήμα λόγου είναι παιχταρά μου... Οι κόρες του Στέφανου είναι ακόμα μικρότερες.Ειπε 12 χρονων εφερε σπιτι τον τακη. Ποιος ειναι ο τακης γαμω τον αντιθεο μου??? (Λογια χιου)
Και δεν μπήκε στον κόπο να ρίξει και μια ενημέρωση...ΩΧΧΧΧ μιλαει για τα μασατζιδικα....εχει παει κιολας

Διαβαζει εδω μεσα ΣΙΓΟΥΡΑ...!Και δεν μπήκε στον κόπο να ρίξει και μια ενημέρωση...![]()
![]()
![]()
Να διαβάζει και κριτικές άραγες, οικογενειάρχης άνθρωπας;Διαβαζει εδω μεσα ΣΙΓΟΥΡΑ...!
Ο πρωτος νομιζεις ειναι η το τελευταιος?Να διαβάζει και κριτικές άραγες, οικογενειάρχης άνθρωπας;![]()
![]()
![]()
Δεν έχεις και άδικο...Ο πρωτος νομιζεις ειναι η το τελευταιος?
Σιγά μην του απαντήσουν τέτοια ώρα...Ωχ τωρα θα παρει και στα μπουρδελα τηλεφωνο!!!!!
Μονο εαν τον βλεπουν. Παντως τα studio το σηκωνουνΣιγά μην του απαντήσουν τέτοια ώρα...
Τα studio λειτουργούν αυτήν την ώρα, αλλά τα μασατζίδικα στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι κλειστά.Μονο εαν τον βλεπουν. Παντως τα studio το σηκωνουν