apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 220
- Πόντοι
- 866
Στειλε λινκ αν μπορεις μπιλυ,δεν μπορω να βρω το θρεντ με τις γυφτισες γμττου πόσταρε ένας τυπάκος όλες τις φωτό που ανέβαζε...
μετα ξεκινησε να ανεβαζει αλλες φωτο και καλα δικες του
δεν ξερω παιδια εχω απογοητευθεί.... :S
Στειλε λινκ αν μπορεις μπιλυ,δεν μπορω να βρω το θρεντ με τις γυφτισες γμτ:S
http://[URL unfurl="true"]www.womensports.gr/images/2633_ph1.jpg[/img[/URL]]
[/quote][img]http://nstatic.tanea.gr/EV_GA_KINA_SAMARAS_EPISKEPSI6_1368788826779_1368788826779.limghandler.jpg?i=aT1maWxlcyUyZjElMmZtZWRpYSUyZjIwMTMlMmYwNSUyZjE3JTJmZXZfZ2Ffa2luYV9zYW1hcmFzX2VwaXNrZXBzaTZfMTM2ODc4ODgyNjc3OV8xMzY4Nzg4ODI2Nzc5LmpwZyZ3PTY2MCZoPTM3NiZzdD10cnVlJmJnPTE2Nzc3MjE1JmNyPXRydWUmYXQ9NA%3D%3D
συναντηση κορυφης τυπε,λες να τον εφεραν οι κινεζοι να διαπραγματευτει τιποτα με τον αντωνη![]()
Μαλακιες και συκοφαντιες του Σατραπη ειναι μπιλαρε.Εγω στηριζω Κωστακη 100%
Μαλακιες και συκοφαντιες του Σατραπη ειναι μπιλαρε.Εγω στηριζω Κωστακη 100%

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στέφανος Χίος
“ΜΑΚΕΛΕΙΟ 5″ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΙΣ 21:45: “ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ” ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΑ-ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 52 ΝΟΜΟΥΣ-ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΜΕ(ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στέφανος Χίος
“ΜΑΚΕΛΕΙΟ 5″ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΙΣ 21:45: “ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ” ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΑ-ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 52 ΝΟΜΟΥΣ-ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΜΕ(ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ)

Aπ'οτι θυμαμαι οχι.Μαλλον τον μπερδευεις με τον Ζουγκλαείχε καμία αξιοπιστία η προηγούμενη για να έχει αυτή;
αυτός δεν ήταν που έβγαζε Κασιδιάρη δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή;![]()
![]()
είχε καμία αξιοπιστία η προηγούμενη για να έχει αυτή;
αυτός δεν ήταν που έβγαζε Κασιδιάρη δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή;![]()
![]()
θα είναι σε στούντιο η μέσω web camera ?
αν είναι σε web camera δεν λέει.. είναι ήρεμος![]()
Θα εχει κανει ανακαινιση στη σοφιτα? Κανενα φρεσκαρισματακι?![]()

Δεν εχει ανοιξει ακομα?Σε ποιο λινκ ειναι ρε τυπε"????????????