Ποιός είσαι στ'αλήθεια George Foreman?Kάτσε να δεις πώς θα φουντώσω εγώ τον τραμουντάνα απόψε...
Πάλι ξεβράκωμα στις ψευτιές του τραβαμούνη![]()
![]()
![]()
Aποκαλύψου George Foreman.
Ποιός είσαι στ'αλήθεια George Foreman?Kάτσε να δεις πώς θα φουντώσω εγώ τον τραμουντάνα απόψε...
Πάλι ξεβράκωμα στις ψευτιές του τραβαμούνη![]()
![]()
![]()
καλα κανεις τυπε......το σαιτ αυτο πρεπει να κλεισειTι φταίω εγώ που έχεις χάσει επεισόδια, κάνοντας lobbying στη Ντόρα, και δεν ξέρεις ποιος είμαι;
Μπαίνω αραιά και που με σκοπό να διώξω το λαθρομετανάστη Τραμουντάνα από τη χώρα μου.![]()
Και να τον φορτωθούμε εμείς πάλι;Tι φταίω εγώ που έχεις χάσει επεισόδια, κάνοντας lobbying στη Ντόρα, και δεν ξέρεις ποιος είμαι;
Μπαίνω αραιά και που [size=15pt]με σκοπό να διώξω το λαθρομετανάστη Τραμουντάνα από τη χώρα μου[/size].![]()
χοντροAυτό, σύμβλαχε, δεν είναι υπογραφή ενός ανθυποτίποτα του σάιτ; kosnik, βάτραχος, μάριος, kosamf κτλ. Τους μπερδεύω κιόλας, σχώρνα με.
χοντρο
σε κατηγορησε ευθεως οτι ο μαριος ειναι κλωνος σου μανθα 'πρεπε να υπάρχουν όρια και στην απαξίωση :'(
στο σαιτ μπαινουν πολλα πρεζονια μαν....την γνωμη σουκαλά νταξ'. ask voltaire, όταν μπει.
edit: ό,τι νάναι σχόλια έκανααυτές οι chronodose αλλούν έπρεπε να έχουν δράσει
![]()
![]()
![]()
kosnik, βάτραχος, μάριος, kosamf κτλ. Τους μπερδεύω κιόλας, σχώρνα με.

θα ναι καμια αλλη λεγεωνα αυτη φαινεται ,μυστικη ;)
θα ναι καμια αλλη λεγεωνα αυτη φαινεται ,μυστικη ;)
Kosnik=Kosamf.Tι λες![]()
το χειρότερο είδος κλώνου είναι εκείνο του εξυπνάκια ;)

που είσαι στο hoc![]()
Τι κλώνος ρε παρθένε; Με τον Τερέλ μιλάς, μυγόχεσμα.![]()

Θελω να τον τηλεφωνησω παλι αλλα φοβάμαι....
Θα με πλακωσει στα ΓΑΜΟΣΤΑΥΡΙΔΙΑ!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[size=20pt]“ΖΩΝΤΑΝΟ” ΜΑΚΕΛΕΙΟ4 ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ: Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ” ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ- Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ[/size]
www.makeleio.gr/?p=102244]http://www.makeleio.gr/?p=102244 [/URL]![]()