Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
πωπω της ποτανας θα γινει το σαββάτο..εχω ηδη κλεισει θεση στην κερκιδα, γιατι αρρωστησα απ τη μερα που το ειδα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και ελεαννα
και γκαραζ![]()
και ραμμος(σουπερ σταρ της ρεαλ?)
και βασιλακος
και γκαζοζα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σωστος, αλλα οι κανονες της βιβλου της εντεμολ ηταν σαφεις σε αυτην την περιπτωση..δεν γινοταν αλλιως..Δε λεω, εντυπωσιακό ρόστερ αλλά χωρίς μαστουρόγρια δεν πας πουθενά.

σωστος, αλλα οι κανονες της βιβλου της εντεμολ ηταν σαφεις σε αυτην την περιπτωση..δεν γινοταν αλλιως..![]()
τι να μας πει και το σουρβαιβορ τωρα.... :SΚάτι πήρε υο αυτί μου οτι στη βίβλο της εντεμολ είναι και οι νέοι κανόνες του σερβαιβορ![]()
![]()

τι να μας πει και το σουρβαιβορ τωρα.... :S
που αποφασισε μονος του ο κυριος φρουτεξ να βαλει συνολικη ψηφοφορια για ολους τους παιχτες!!!!!!που προβλεπεται κατι τετοιο???????![]()
![]()
![]()
![]()
Νομίζω οτι του έβαλε ιδέες η μουστόγρια ο Καρβέλας. Νομίζουν οτι έτσι θα χτυπήσουν το Μεγαλύτερο Talent Show της Ελληνικής Τηλεόρασης

πωπω της ποτανας θα γινει το σαββάτο..εχω ηδη κλεισει θεση στην κερκιδα, γιατι αρρωστησα απ τη μερα που το ειδα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και ελεαννα
και γκαραζ![]()
και ραμμος(σουπερ σταρ της ρεαλ?)
και βασιλακος
και γκαζοζα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

πες ροπαο στην εισοδο και περασες...![]()
![]()
Για μας θα έχει καμια θέση στο live η παπάρια :S :S :S
πες ροπαο στην εισοδο και περασες...
δαχτυλος του καραφλοπουστα τουιτηΣωστός.. Που είσαι εσύ ρεεε, χάθηκες... :S :S :S
Θα γίνονται πιο εύκολα τα μαγειρέματα τώρατι να μας πει και το σουρβαιβορ τωρα.... :S
που αποφασισε μονος του ο κυριος φρουτεξ να βαλει συνολικη ψηφοφορια για ολους τους παιχτες!!!!!!που προβλεπεται κατι τετοιο???????![]()
![]()
![]()
![]()
Με αυτό το πλευρό να κοιμάται ο Καρβέλας.Νομίζω οτι του έβαλε ιδέες η μουστόγρια ο Καρβέλας. Νομίζουν οτι έτσι θα χτυπήσουν το Μεγαλύτερο Talent Show της Ελληνικής Τηλεόρασης.
:S :S :Sδαχτυλος του καραφλοπουστα τουιτη![]()
![]()
μου κοψαν το ιντερνετ τα βραδυα
Κάνε αγωγή man κ ζήτα 1μυριο δικηγόρος καρβέλας.. :S :S :S