Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σας έχει πιάσει φαγούρα δίπλα?Βλέπετε οτι πέφτετε και εμείς ανεβαίνουμε?Εσείς δεν έχετε ένα Ποπάου να σας ανεβάσει στηρίζεστε στον Πανάρα και μετά το χάος.

ντροπη ρε κωστα...αμαρτιαακομα να κλειδωθει αυτο το νημα ?
ειναι προσβολη για τον ΠΑΝΑΡΑ
εστω και 7 επισκεπτες να το κοιτανε ο αρχηγος δεν μπορει να το δεχτει
Τύπε ο λαός μίλησε. Δεν έχετε καμία τύχη, ειδικά σε λίγο που ξεκιναμεΣας έχει πιάσει φαγούρα δίπλα?Βλέπετε οτι πέφτετε και εμείς ανεβαίνουμε?Εσείς δεν έχετε ένα Ποπάου να σας ανεβάσει στηρίζεστε στον Πανάρα και μετά το χάος.
Ποιός είσαι εσυ που ρθές εδώ με μας να κάνεις πλάκα?ακομα να κλειδωθει αυτο το νημα ?
ειναι προσβολη για τον ΠΑΝΑΡΑ
εστω και 7 επισκεπτες να το κοιτανε ο αρχηγος δεν μπορει να το δεχτει
ο κωστας ο ασχημος ο 86 ειναι....την αλλη εβδομαδα θα παρακαλει για ενα ποστ εδωΠοιός είσαι εσυ που ρθές εδώ με μας να κάνεις πλάκα?
Τύπε ο λαός μίλησε. Δεν έχετε καμία τύχη, ειδικά σε λίγο που ξεκιναμε
μπρο δειξε ανωτεροτητα...εμεις θελουμε ολα τα σοου απλα το ακαντεμυ ειναι μακραν μπροστα με αληθινο ταλεντο σωστους χαρακτηρες και πιοτηταΕνα ακομα ατυχημα υποθεση ειστε. Και το κλεισατε το μαγαζι. Και θα πεσετε εκ των εσω, ο παναρας εχει βαλθει να το σηκωσει ΑΑ και εχει βαλει το πιστο σκυλι να πιεσει ολο το τσι του. Λιγες οι μερες σας.
Τώρα δουέυω το τυφλό σύστημα για να μην χάνω ούτε ποστ ούτε show.μπρο δειξε ανωτεροτητα...εμεις θελουμε ολα τα σοου απλα το ακαντεμυ ειναι μακραν μπροστα με αληθινο ταλεντο σωστους χαρακτηρες και πιοτητα
ετσι ρε μπρο...και εγω ηθελα να το κανω θα βγαιναμε απο την πρωτη σελιδα
Στο κατοστάρισμα κερνάει πίτσες ο Ποπάου,ελπίζω να συμπέσει με το live.ετσι ρε μπρο...και εγω ηθελα να το κανω θα βγαιναμε απο την πρωτη σελιδα
ποιο λαιβ ομως?αυτον τον μηνα?Στο κατοστάρισμα κερνάει πίτσες ο Ποπάου,ελπίζω να συμπέσει με το live.
έχουμε πάσχα.ποιο λαιβ ομως?αυτον τον μηνα?
ετσι ρε μπρο...και εγω ηθελα να το κανω θα βγαιναμε απο την πρωτη σελιδα

παμε μερα μερα....το πασχα θα εχει εορταστικοέχουμε πάσχα.
ποιο λαιβ ομως?αυτον τον μηνα?
πολυ νωριτερα...μαξ στο αλλο λαιβ« Απάντηση #798 στις: σήμερα στις 21:13 »
« Απάντηση #1 στις: 17/03/17, 23:11 »
15 μέρες και έχουμε 54 σελίδες και οι πρώτες μέρες δύσκολες με ένα πρόχειρο υπολογισμό η 100αρα είναι θέμα ημερών.Ισως Μεγάλη Εβδομάδα να είναι η μέρα.