Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εδώ της τονε σφυριξε στις τουαλέτες ο μακης τυπε..στο φιλι κολλησες?Δεν ξέρω τι παίζει στο παιχνίδι αλλά βρήκα αυτό κ είπα να το μοιραστώ μαζί σας..
αυτα ειναιΔεν ξέρω τι παίζει στο παιχνίδι αλλά βρήκα αυτό κ είπα να το μοιραστώ μαζί σας..
εδώ της τονε σφυριξε στις τουαλέτες ο μακης τυπε..στο φιλι κολλησες?
η δαλιδα είναι καλο κοριτσι τυπε..ναι σε ολαman φαίνεται για μεγάλη λυσασμένη πηδιόλα πάντως..
υπαρχει και ένας άλλος μουνος στο σοου τυπε...ελενα κορωναιου την λενε, και ολες οι πουτσες για παρτη της κλαινε
φευγει παικτρια απο το ακαντεμυ επειδη ειναι εγκυος...εδώ της τονε σφυριξε στις τουαλέτες ο μακης τυπε..στο φιλι κολλησες?
καλα προψες την τονε σφυριξε, σημερα είναι 3 μηνων εγκυος?φευγει παικτρια απο το ακαντεμυ επειδη ειναι εγκυος...
μαγκες εμεις τα λεγαμε αλλα καποια εγκάθετα ζωα δεν μας πιστεύανε..τωρα θα μας πιστεψουνε και τα ζωα![]()
![]()
![]()
![]()
Epsilon TVEpsilon TV
Star Academy
[size=30pt]9,7%[/size]

δεκαπλασιασαμε τα νουμερα στο σοου και τριπλασιασαμε της σελιδες στο νημα...οπως το ειπες και οπως εχω πει και εγω...μεχρι το πασχα θα κλαινε οι σερβερΈχει απογειωθεί το νήμα και το σόου.
Ραο, πρέπει να αρχίσεις να κόβεις φάτσες πχοιοί μπαίνουν γιατί κυκλοφορούν και μπαχαλάκηδες, χώρια που μπορεί να πέσουν οι σερβερ μαζί με τα τσιμέντα....
ειπα εγω οτι ειναι 3 μηνων ρε? 3 μερων ειναικαλα προψες την τονε σφυριξε, σημερα είναι 3 μηνων εγκυος?![]()
ρε βαλε και εσυ καμια ψηφοφορια....αντε ρε μουχλακαλα προψες την τονε σφυριξε, σημερα είναι 3 μηνων εγκυος?![]()
δεκαπλασιασαμε τα νουμερα στο σοου και τριπλασιασαμε της σελιδες στο νημα...οπως το ειπες και οπως εχω πει και εγω...μεχρι το πασχα θα κλαινε οι σερβερ

η πιοτητα το ανεβασε τυπε...αν ησουν και εσυ θα περναμε κεφαλι χτεςΕίναι σε πολύ καλά χέρια το νήμα τύπε, έλειψα εψές και σεις το κάνατε πύραυλο....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αμα το ειχα ανοιξει εγω το νημα, θα σας πηγαινα γαμιωντας με τις ψηφοφοριες τυπε..ρε βαλε και εσυ καμια ψηφοφορια....αντε ρε μουχλα
εσυ εισαι το κουμαντο εδωαμα το ειχα ανοιξει εγω το νημα, θα σας πηγαινα γαμιωντας με τις ψηφοφοριες τυπε..
υπαρχει και ένας άλλος μουνος στο σοου τυπε...ελενα κορωναιου την λενε, και ολες οι πουτσες για παρτη της κλαινε
μην ασχολείσαι με την εξωγηινη φωνη της και τα ματια της που είναι σαν ρεπταλιαν...το σημαντικο είναι ότι εχει σωματαρα και είναι ξεκωλακιΜετα παραπονιόμαστε ρε πούστη για τις ελλεηνίδες. Αυτή η Κορωναίου είναι η βασίλισσα των ελλεηνίδων με την διαπεραστική/εκνευριστική φωνή είναι σίγουρα η ΠΡΙΞΑΡΧΙΔΩ του ΑΙΩΝΑ.
dont feed the ελλεηνίδες...μόνο για ξύλο είναι και χύσιμο στη μάπα, ούτε καν πήδημα