Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η Ηλιάννα τίποτα?Επισης ηρθε και ο σπρωχτης της γαλαζοκεφαλης και η καυλιαρα η μαμα της δαλιδας...
ηρθε μια πουτσα αλλα δεν την βρηκε εκει και εφυγεΗ Ηλιάννα τίποτα?![]()
Έχω ελπίδες?ηρθε μια πουτσα αλλα δεν την βρηκε εκει και εφυγε
μπεςΈχω ελπίδες?![]()
Θα ακολουθησει αυριο παρουσιαση των χαιλαιτς του επεισοδιο..τωρα τον παιζω και ζοριζομαι λιγο να γραφω...
Θα πάμε για μανδραπήδα με τον Ποπάου.

στα λαιβ θα τον κοπανατε μαζιΘα πάμε για μανδραπήδα με τον Ποπάου.![]()
Θα κάνουμε ριφιφί στα καμαρίνια.στα λαιβ θα τον κοπανατε μαζι

τυπε ραοπαο, ζουμε συγκινητικες στιγμες... για πρωτη φορα το δικο μας θρεντ εισακουστηκε απο την παραγωγη!!! Τα τριψηφια ποσοστα ακροαματηκοτητας για το καλυτερο ταλεντ σοου στην ιστορια της ελληνικης τηλεορασης απεχουν πλεον μερικες στιγμες....Εχυσα κραυγαζοντας με την στριγκαρα της ρεπταλιανης που βγηκε ολη εξω στην γιογκα...θα με τρελανει αυτη η γυναικα, θα ειναι το φιναλε μου..
Επισης, επιτελους πιασανε τοπο τα χιλιαδες τηλεφωνα μου στην παραγωγη να δειχνουν περισσοτερα για τους φαν
Εχυσα κραυγαζοντας με την στριγκαρα της ρεπταλιανης που βγηκε ολη εξω στην γιογκα...θα με τρελανει αυτη η γυναικα, θα ειναι το φιναλε μου..
Επισης, επιτελους πιασανε τοπο τα χιλιαδες τηλεφωνα μου στην παραγωγη να δειχνουν περισσοτερα για τους φαν