Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εισαι πρωτο τυπακιΤυπε θα το προσπαθησω μονο για παρτη σου..αντε και για μπαροκ..
το νου σου τυπε...ειμαι σκληρος καριολης εγω....Καλος ειμαι ρε τρουμπακη...ψυχουλα..αλλα αν τα καταφερω θα σας το ξεκωλιασω το πουστοθρεντακι..αλλα ναι ειμαι καλο τυπακι
βλεπεις εσυ καναν αλλο ανωμαλο δω γυρω που να το βλεπει αυτο κουκλακι?
Και μόνο γι'αυτόι θα σε πηγαίνω αίμα.Οντως κριμα...στα αρχιδια μου βεβαια γιατι εγω αθρησκος ειμαι..αλλα ναι κριμα...

τυπε εσυ κοιτα να μαζεψεις τα χαλια της ομαδας σου που σας κανει πλακα ο καθε πικραμενος και ασε τους τραμπουκισμους...ειδικα μερες που ειναι γαμω την πουτανα μου!το νου σου τυπε...ειμαι σκληρος καριολης εγω....
Όταν ουρλιάζετε στην κόλαση τότε θα θυμηθείτε τον Θεο

η ομαδα ειναι μπετον αρμε...δεν διασπαται με τιποτα...τυπε εσυ κοιτα να μαζεψεις τα χαλια της ομαδας σου που σας κανει πλακα ο καθε πικραμενος και ασε τους τραμπουκισμους...ειδικα μερες που ειναι γαμω την πουτανα μου!
εισαι προκλητικος ρε τυπε...περασα μια απο το δικο μας και εισαι τερμα ειρωνια..πως να μη θελω να γινει χωραφι το δικο σας μετα..εισαι πρωτο τυπακι
..και μη ξεχναμε και οτι η επιτροπη εχει επιλεγει απο το ραφι με τα ..ληγμεναΑν δεν υπήρχε ο Φουρθιώτης, το show θα είχε υψηλότερη θεαματικότητα. Αυτό το υποκείμενο είναι που υποβαθμίζει το όλο εγχείρημα.
τρουμπακη το ψεμα εχει κοντα ποδαρια...μονο για αυτο επρεπε να σε μπαναρει ο volcano!μαλακα να ξηγας τι λες γιατι δεν βλεπω (μεταξυ μας βλεπω σορβαιβορ)
Το μέλι είναι ΕΝΑ chat roomm,έχεις pm,αρλεκιν thread. ;)Ρε κΑλόπαιδα (Μ. Παρασκευή) τι θέλετε τώρα, θα μ αφήσετε λίγο να τα πω με τον 1 επισκέπτη μου; Εκεί που είναι όλα υπό έλεγχο (1μ-1ε), τσουπ αμέσως να πέσετε σαν τις μύγες στο μέλι (3μ-1ε).![]()
![]()