Νέα

Στα ίχνη του Ντόπα...

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
22 Απρ 2023
Like
143
Πόντοι
0
Υποψιάζομαι ότι ο ντοπας διαμένει στην πολυκατοικια μου. Ξανθος, ευτραφης με αδυναμα πόδια, αγυμναστος, αντικοινωνικος που επιστρέφει την καλημέρα, δινει υποψίες για προβλήματα με τον νόμο.

Δώστε ιδέες για να τον προσεγγίσω. Φαίνεται σκληρό καρύδι. Ουδέποτε τον είδα χωρίς γυαλιά ηλίου.

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.665
Πόντοι
456
Υποψιάζομαι ότι ο ντοπας διαμένει στην πολυκατοικια μου. Ξανθος, ευτραφης με αδυναμα πόδια, αγυμναστος, αντικοινωνικος που επιστρέφει την καλημέρα, δινει υποψίες για προβλήματα με τον νόμο.

Δώστε ιδέες για να τον προσεγγίσω. Φαίνεται σκληρό καρύδι. Ουδέποτε τον είδα χωρίς γυαλιά ηλίου.
Ποιος είναι αυτός ο ντόπας που πολλοί αναφέρουν;
Εγώ παρακολουθώ το σάιτ περίπου από την εποχή που εμφανίστηκε ο Χρήστος Σαββίδης..

RETRO

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.547
Πόντοι
5.956

τυπε την ικανοτητα στο χορο ξεχασες να βαλεις για τυπο δοπα :undecided::undecided::undecided:
Dance Speedo GIF

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
10.001
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
12.013
Πόντοι
3.506

Φίλε ο καιρός αρχίζει και φτιάχνει- το καλοκαίρι έρχεται και οι γκόμενες αρχίζουν και ξεβρακωνονται σιγά σιγά και εσύ ασχολείσαι με ένα τύπο που το λένε ντοπα :confused:πραγματικα τι σου συμβαίνει?

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.942
Πόντοι
3.656

αρχισε να ξαναμιλας με τους κλωνους σου τυπε ντοπα :confused::confused::confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.942
Πόντοι
3.656

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.942
Πόντοι
3.656

RETRO

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.547
Πόντοι
5.956

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.942
Πόντοι
3.656
τυπε αν χασεις ιχνη απο δοπα , μπορεις να ρεφαρεις να πουμε τουλαχιστο με ενα αλλο κλωνο πχ στρατο καραμανη? :wanker::wanker::wanker:

τυπε δεν θα χασουμε ποτε τα ιχνη του ντοπα :confused::confused::confused:
πχ τωρα εχει παει στη λαϊκη για σεσκουλα :confused::confused::confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.942
Πόντοι
3.656
ασε τον θεο ησυχο…μονο ο @enduro μπορει να σε βοηθησει.
οταν περασει διπλα σου ριξε κι ενα « Χρηστο!» να δεις αν θα γυρισει.

τυπε ασε γιατι μπορει να εχουμε ραντεβου θανατου μεταξυ των κλωνων :confused::confused::confused:

gays-gays-fighting.gif

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.665
Πόντοι
456
τυπε αν χασεις ιχνη απο δοπα , μπορεις να ρεφαρεις να πουμε τουλαχιστο με ενα αλλο κλωνο πχ στρατο καραμανη? :wanker::wanker::wanker:
Και τον Καραμάνη θυμάμαι! Με θύμιζε τον Σαββίδη κάπως και αυτός.
Αλησμόνητες στιγμές όταν τον διάβαζα. Σε μία φωτογραφία που έστειλε στον Λάκη είχε το χέρι του με βαμμένο νύχι για να πιστέψουμε ότι ήταν μία φίλη του
:confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
Αλησμόνητες στιγμές όταν τον διάβαζα. Σε μία φωτογραφία που έστειλε στον Λάκη είχε το χέρι του με βαμμένο νύχι για να πιστέψουμε ότι ήταν μία φίλη του
:2funny::2funny::2funny::2funny:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.370
Πόντοι
6.256

οταν τον ξαναδεις ρωτα τον αν εχει γαμησει φοιτητρια :woldman:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.942
Πόντοι
3.656

τυπε το επος που ο ντοπας christos savvidis που εμενε και καλα στο χιλτον,ειχε συλλογη απο φεραρι,και γαμουσε ολη την victoria's secret,παρακαλαγε τον λακη να συναντηθουνε στην αχαρνων το ειχες ζησει; :think::confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom