Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 436K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.717
Πόντοι
3.556
Πρέπει να κάνεις μεγιστοποίηση.Αυτό σημαίνει οτι πρέπει να μειώσεις την επήρεια των μειονεκτημάτων σου και να ανυψώσεις την επήρρεια των πλεονεκτημάτων σου.Π.χ. μένεις Ελλάδα συνεπώς έχεις χαμηλές αποδοχές αλλά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα λόγω τοποθεσίας,τουριστικου΄ προορισμού.Συνεπώς πρέπει να εκμεταλλευτείς την τοποθεσία και να μειώσεις στο ελάχιστο τη σημασία του χαμηλού μισθού.Μένεις εξωτερικό το αντίστροφο.Πρέπει να μειώσεις τη σημασία της μέτριας τοποθεσίας και να αυξήσεις τη σημασία των αποδοχών.Γενικά κάνεις Realpolitik,προσαρμόζεις την τακτική στα μέσα που διαθέτεις με σκοπό το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.Αυτός που έχει τοποθεσία αλλά δεν έχει εισόδημα θα τον πιει αν κινηθείς σωστά όπως και αυτός που έχει εισόδημα αλλά δεν έχει τοποθεσία.Πρέπει πάντα να φαίνονται μόνο τα σημεία που είσαι δυνατός και όχι αυτά που είσαι αδύναμος.

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.226
Πόντοι
206
Συγνώμη για την άγνοια αλλά τι επαγγέλλεται ακριβώς στην Γερμανια ο balcan?

Αν έχει ειπωθεί δηλαδή αυτό και δεν είναι μυστικό.

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.652
Πόντοι
41.293
Σήμερα Κρακοβία για πολλοστή φορά κ τα μουνετα έχουν παχύνει λόγω δυτικοοοιησης ...μέχρι κ μάσκες ουκρανικές πουλουσαν
IMG_20250918_134551.jpg

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.717
Πόντοι
3.556
Σήμερα Κρακοβία για πολλοστή φορά κ τα μουνετα έχουν παχύνει λόγω δυτικοοοιησης ...μέχρι κ μάσκες ουκρανικές πουλουσαν
IMG_20250918_134551.jpg

Εχουν αδυνατίσει οι Πόλκες σε σχέση με προ πενταετίας και εγώ εντυπωσιάστηκα.Το ίδιο έχει συμβεί και Τσεχία.Αντί για γιουβαρλάκια,τάσεις δυτικοποίησης,είδα γκόμενες που προσέχουν τη σιλουέτα.Μάλλον είναι συνδυασμός γιόγκας,πιλάτων,stretching και αθρόας εισαγωγής Ουκρανέζων που έφεραν σημαντικό ανταγωνισμό με τις σλαβικές δίαιτες.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056
Μάλλον είναι συνδυασμός γιόγκας,πιλάτων,stretching και αθρόας εισαγωγής Ουκρανέζων που έφεραν σημαντικό ανταγωνισμό με τις σλαβικές δίαιτες.

Μάλλον η εισαγωγη ουκρανέζων είναι ο κυριος λογος

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.646
Πόντοι
456
Εχουν αδυνατίσει οι Πόλκες σε σχέση με προ πενταετίας και εγώ εντυπωσιάστηκα.Το ίδιο έχει συμβεί και Τσεχία.Αντί για γιουβαρλάκια,τάσεις δυτικοποίησης,είδα γκόμενες που προσέχουν τη σιλουέτα.Μάλλον είναι συνδυασμός γιόγκας,πιλάτων,stretching και αθρόας εισαγωγής Ουκρανέζων που έφεραν σημαντικό ανταγωνισμό με τις σλαβικές δίαιτες.

Παιζουν παρα πολυ μεγαλο ρολο και οι εκπομπες και βιντεο μαγειρικης και διατροφης, master chef, κλπ. Και Ελλαδα βλεπω τα νεα κοριτσακια να προσεχουν τον εαυτο τους με καλες διατροφες, λιγοτερα junk food, γλυκα κλπ

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.652
Πόντοι
41.293
Φυσικά τα βυζιά τους παραμένουν αναλλοίωτα μέσα στο χρόνο τους
Γιγαντια

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
336
Πόντοι
21
Ουζερί θα έπιανε και Γερμανία στάνταρντ.
είναι ένας λαός που ούτε ξέρει να τρώει, ούτε να πίνει.
Τα φαγητά για να τα φάνε πρέπει να γλυκίζουν όσο και τα ποτά. Μέχρι και την γεύση της μπύρα τους άλλαξαν,ας λένε για νομικά σταντρτσ, τα μακ ντοναλτσ και η τεμπελικη ξωή των μανάδων του στο σπίτι, έκαναν μαλθακούς νέους.
¨αντε να τους δωσεις ποτυράκι με ούζο να το πίνουν σιγά σιγά τρώγοντας :2funny:. Δεν μιλάμε για πολωνούς,όταν δούν κάτι τέτοιο θα γελάσουν, αυτοί το ούζο θα το βάλουν σε ποτύρι μπύρας

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.717
Πόντοι
3.556
Μάλλον η εισαγωγη ουκρανέζων είναι ο κυριος λογος

Με την εισαγωγή Ουκρανέζων βελτιώθηκαν πολύ τα νύχια και το μακιγιάζ όπως και το μαλλί.Τώρα οι περισσότερες Πόλκες είναι μακρυμαλλούσες με το κλασικό βρώμικο ξανθό μαλλί,διαθέτουν σοβαρά νύχια επιμελώς βαμμένα και τα παπιόχειλα από το υαλουρονικό κάνουν θραύση.Μόνο τους πλαστικούς βύζους δε χρειάζονται εκεί η φύση έχει σταθεί γενναιόδωρη στις Πολωνέζες.
Παλιά προ Ουκρανέζων το μαλλί ήταν τελείως χύμα ό,τι ναναι και το μακιγιάζ ήταν βαθιές σκιές γύρω από τα μάτια που έμοιαζαν με βλάχες πουτανέτες ή κάτι περίεργα έντονα χρώματα που τις έκαναν να μοιάζουν σα φαντάσματα.Πάντως και τώρα άμα δεις χείλια παχιά,έντονα κόκκινα είναι στάνταρντ Ουκρανέζα,οι Πολωνέζες δε βάφονται έτσι.
Οι Ουκρανέζες έφεραν την επανάσταση στο μανικιούρ,πεντικιούρ,μακιγιάζ,μαλλί παντού ουκρανικά κομμωτήρια και beauty salons ξεφυτρώνουν.Αρχίζουν να επηρρεάζονται ακόμα και οι Γερμανίδες.

Τελευταία τροποποίηση:

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.226
Πόντοι
206
O μέσος μισθός Πολωνία πόσο είναι;500 ευρώ;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.234
The average gross monthly salary in Poland was €2,060 in May 2025, according to Copernic Avocats.
Άσε τι λένε τα δημοσιεύματα,μπες στο pracuj που έχει δουλειές και θα δεις ποιοι είναι οι μισθοί.
Ο κατώτατος ξεκινάει 4660 ζλοτι 1094 ευρώ 40ωρο τη βδομάδα
Γενικά όλες οι βασικές δουλειές παίζουν 5000 έως 5500 ζλοτι με τίποτα παραπάνω
Μη ξεχνάτε τα ενοίκια κρακοβ παίζουν από 2500 και πάνω

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.234
Η πολαντ δεν είναι φθηνή πια,πριν 5 χρόνια και πίσω ήταν
Πχ ένα πιάτο σε νορμάλ μαγαζί είναι στα 45- 50 μέσο ορο ζλοτι το πιάτο 10-11.50 ευρώ
Τα σούπερ μάρκετ είναι πιο φθηνά κατά 10% από εδώ,το ρεύμα είναι ακριβότερο, το ίντερνετ είναι πιο φθηνό μη πω μισό τιμής από εδω σινεμά 35 ζλοτι 7 ευρώ βενζίνη 6.10 ζλοτι 1.40 ευρώ

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.544
Πόντοι
3.936
Ο σπονσοροκιμανοτυπος ειναι ο τυπος
Πυρφόρος- λέγεται ελληνιστί ο οποίος μπορεί να ταισει ή (να λαδωσειι) μια ολόκληρη ομάδα ποδοσφαίρου και στο τέλος να μην τον αφήσουν να βάλει γκολ.- Με αυτά που κάνει Θυμίζει περισσοτερο σκύλο που κυνηγά την ουρά του κι όχι τον φρενοβλαβή με το πριόνι.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.544
Πόντοι
3.936
Οπως εχει αναλυθει και αλλου, το καμακι ειναι σαν ενα παιχνιδι με μαιμουδες στο δασος, οπου οι ανδρες ειναι τα κλαδια και οι γυναικες οι μαιμουδες που πηδανε απο κλαδι σε κλαδι. Οι μαιμουδες παντοτε κρεμονται απο ενα κλαδι, αλλα ολα τα κλαδια δεν εχουν μαιμουδες.
Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει μαϊμούδες :confused:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.544
Πόντοι
3.936
Με τόσα λεφτά που έχεις χαλάσει τόσα χρόνια θα αγόραζες ξενοδοχείο.Θα έρχονταν οι ξένες για τουρισμο και εσύ ως ιδιοκτήτης θα γαμουσες τσάμπα.
Και το υπαλληλικι θα γλυτώνεις και γυναίκες θα είχες ως ιδιοκτήτης hotel.
Τι έχει χαλάσει ώρε, μόνο τα πόμολα θα έφταναν να αγοράσει για το ξενοδοχείο και αν. Ακόμη σε κοινόβιο μένει Γερμανία και σε airbnb στην Ελλάδα. Ο τύπος κάνει αιματηρή οικονομία (δικαίωμα του) με φακορυζο στην χώρα που εργάζεται- για να ζήσει ( με τον κουμπαρά του) σαν την Σταχτοπούτα 2-3 ημέρες στην Πολωνία κ ξανά παλι. Το απίστευτο είναι ότι πλέκει εγκώμιο για τις Πολωνέζες αλλά ψωνίζει αλλοδαπές της πιάτσας όταν φτάσει εκει. Τι να πει κανεις

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.544
Πόντοι
3.936
Εγώ καθορίζω τα στάνταρντς.Θες να γαμήσεις πάνω από εμένα?Πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο από εμένα,να είσαι πιο έμπειρος,πιο γρήγορος,να ξοδέψεις περισσότερα κτλ.Δε γίνεται γιατί θέτω το όριο.
Είναι free style το πεδίο,δεν υπάρχει κοινωνικός καθορισμός,να κάτσουνε δηλαδή μερικοι τρόμπες να αναλύσουν τα δεδομένα και να αποφασίσουν αυτός πρέπει να γαμάει αυτός όχι κτλ.
Αν υπήρχε κοινωνικός καθορισμός θα γαμούσα κάτω από το 5% σε επίπεδο και ποσότητα από ό,τι γαμάω τώρα.Στο κοινωνικό πλαίσιο θα έπρεπε να ξοδεύω 10 ώρες καμακιού για να γαμήσουν άλλοι εννιά και μετά εγώ με την τελευταία ώρα καμακιού.Αμα βγεις από αυτό το γελοίο πλαίσιο αλωνίζεις κυριολεκτικά γιατί το αποτέλεσμα της δραστηριότητάς σου μεταφέρεται εξ ολοκλήρου σε εσένα οποτε αν είσαι τοπ performer κάνεις παπάδες.
Ολα καθορίζονται από τις ταχύτητες.Αν εγώ κάνω δέκα ενέργειες το λεπτό και ο άλλος μία,τον έχω.Απλά λόγω ταχύτητας.Είμαι τόσο γρήγορος που δεν μπορεί να αντιδράσει.Μπορεί να έχει όλα τα πλεονεκτήματα αλλά τον τρώω λόγω ταχύτητας.Οπότε απλά αυξάνω τις ταχύτητες ώστε να παραλύσει η αντίδραση.Ασκώ μία τεράστια πίεση με το συνδυασμό ταχύτητας,συγκέντρωσης των μέσων ώστε να πετύχω το μέγιστο αποτέλεσμα στον ελάχιστο χρόνο.Εκεί παίζουν ρόλο οι φυσικές αντοχές.Αυτό που ο άλλος βιώνει σαν τρομερή καταπόνηση εμένα μου φαίνεται πασατέμπο.Επειδή δεν μπορεί να εξατομικεύσει το βαθμό καταπόνησης ανάλογα με την ψυχολογική επίδραση που προκαλεί μου κλάνει τα αρχίδια.Θα πάει να κλαφτεί,να διαμαρτυρηθεί,να χεστεί και να φωνασκήσει αλλά στον πούτσο μου λουλούδια που λένε.Αντοχή και ταχύτητες είναι συνταγή για αποτελεσματικότητα της ενέργειας γιατί οδηγούν σε συσσώρευση εμπειρίας.Το άλλο είναι η παραμέριση των εμποδίων.Πάντα κάποιος θα προσπαθήσει να σε μπλοκάρει,να σε εμποδίσει κτλ.Εκεί ξηηιέσαι με εμπειρία πάππου φαντάρου στη Μικρασία,γαμάς καις,γουστάρεις δεν κάθεσαι να ασχοληθείς με το τι και πώς.Γιατί είναι έτσι,πώς είναι,πώς θα έπρεπε να είναι κτλ.
Δημιουργείς ιστορία που λένε αυτοί οι στρατιώτες στη Μικρασία που τα γάμησαν όλα άφησαν αποτύπωμα και τώρα ακόμα έχουν συνέπειες αυτά που έκαναν.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom