Εγώ καθορίζω τα στάνταρντς.Θες να γαμήσεις πάνω από εμένα?Πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο από εμένα,να είσαι πιο έμπειρος,πιο γρήγορος,να ξοδέψεις περισσότερα κτλ.Δε γίνεται γιατί θέτω το όριο.
Είναι free style το πεδίο,δεν υπάρχει κοινωνικός καθορισμός,να κάτσουνε δηλαδή μερικοι τρόμπες να αναλύσουν τα δεδομένα και να αποφασίσουν αυτός πρέπει να γαμάει αυτός όχι κτλ.
Αν υπήρχε κοινωνικός καθορισμός θα γαμούσα κάτω από το 5% σε επίπεδο και ποσότητα από ό,τι γαμάω τώρα.Στο κοινωνικό πλαίσιο θα έπρεπε να ξοδεύω 10 ώρες καμακιού για να γαμήσουν άλλοι εννιά και μετά εγώ με την τελευταία ώρα καμακιού.Αμα βγεις από αυτό το γελοίο πλαίσιο αλωνίζεις κυριολεκτικά γιατί το αποτέλεσμα της δραστηριότητάς σου μεταφέρεται εξ ολοκλήρου σε εσένα οποτε αν είσαι τοπ performer κάνεις παπάδες.
Ολα καθορίζονται από τις ταχύτητες.Αν εγώ κάνω δέκα ενέργειες το λεπτό και ο άλλος μία,τον έχω.Απλά λόγω ταχύτητας.Είμαι τόσο γρήγορος που δεν μπορεί να αντιδράσει.Μπορεί να έχει όλα τα πλεονεκτήματα αλλά τον τρώω λόγω ταχύτητας.Οπότε απλά αυξάνω τις ταχύτητες ώστε να παραλύσει η αντίδραση.Ασκώ μία τεράστια πίεση με το συνδυασμό ταχύτητας,συγκέντρωσης των μέσων ώστε να πετύχω το μέγιστο αποτέλεσμα στον ελάχιστο χρόνο.Εκεί παίζουν ρόλο οι φυσικές αντοχές.Αυτό που ο άλλος βιώνει σαν τρομερή καταπόνηση εμένα μου φαίνεται πασατέμπο.Επειδή δεν μπορεί να εξατομικεύσει το βαθμό καταπόνησης ανάλογα με την ψυχολογική επίδραση που προκαλεί μου κλάνει τα αρχίδια.Θα πάει να κλαφτεί,να διαμαρτυρηθεί,να χεστεί και να φωνασκήσει αλλά στον πούτσο μου λουλούδια που λένε.Αντοχή και ταχύτητες είναι συνταγή για αποτελεσματικότητα της ενέργειας γιατί οδηγούν σε συσσώρευση εμπειρίας.Το άλλο είναι η παραμέριση των εμποδίων.Πάντα κάποιος θα προσπαθήσει να σε μπλοκάρει,να σε εμποδίσει κτλ.Εκεί ξηηιέσαι με εμπειρία πάππου φαντάρου στη Μικρασία,γαμάς καις,γουστάρεις δεν κάθεσαι να ασχοληθείς με το τι και πώς.Γιατί είναι έτσι,πώς είναι,πώς θα έπρεπε να είναι κτλ.
Δημιουργείς ιστορία που λένε αυτοί οι στρατιώτες στη Μικρασία που τα γάμησαν όλα άφησαν αποτύπωμα και τώρα ακόμα έχουν συνέπειες αυτά που έκαναν.