captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 19.464
- Πόντοι
- 3.506
Υπάρχει και έκδοση του 1986 με misprint στο εξώφυλλο. 300 πούλησα τη δικιά μου προ 3ετίας.
Αυτό, από που προκύπτει, το έχεις ψάξει στο διαδίκτυο ή κάπου αλλού, τέσπα δώσε κάποιες πληροφορίες και σιγά μην ρωτάω κάθε φορά.Price: Περίπου σέ VG+ κατάσταση το λιγότερο 1100 ευρώ
Από πού προκύπτει ?Αυτό, από που προκύπτει, το έχεις ψάξει στο διαδίκτυο ή κάπου αλλού, τέσπα δώσε κάποιες πληροφορίες και σιγά μην ρωτάω κάθε φορά.

Είναι το misprint με τη φωτό των Eddie & the Hot Rods στο οπισθόφυλλο. Και λίγα λέει 1.100...Αυτό, από που προκύπτει, το έχεις ψάξει στο διαδίκτυο ή κάπου αλλού, τέσπα δώσε κάποιες πληροφορίες και σιγά μην ρωτάω κάθε φορά.
Εχω απαντήσει.Αρίστων, για να μην ψάχνω το νήμα, έχεις γενικά συλλογή τέτοιων δίσκων;
Κι αν ναι πόσους;
Μην απαντάς δημόσια/ιδιωτικά αν υπάρχει λόγος.

Δεν το έσβησα εγώ και δεν το είπα με πονηρή διάθεση.Εσύ πονηρέ που ρώτησες, αν τα κρατάω σε κοντέινερ στον Ασπρόπυργο και έσβησες το μήνυμα εκτός απο κότα είσαι και βλάκας.
@Saul σε λένε ?

Εχω βάλει φώτο, πήγαινε πίσω τις σελίδες και αν ξέρεις απο μουσική θα καταλάβεις τα νούμερα!Δεν το έσβησα εγώ και δεν το είπα με πονηρή διάθεση.
Το είπα με ειλικρινή απορία καθώς και εγώ κάποτε προσπάθησα να ασχοληθώ με το χόμπι και αυτά τα νούμερα μου φαίνονται τρελά.
Ναι έτσι με λένε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παρόλα αυτά για να το έσβησε κάποιος μοντ δεν θα συνεχίσω μια τέτοια συζήτηση![]()
ΔεκτόΕχω βάλει φώτο, πήγαινε πίσω τις σελίδες και αν ξέρεις απο μουσική θα καταλάβεις τα νούμερα!
Φτηνοδουλειά για το πρώτο βρετανικό original. Πάνω από 150 ευρώπουλα δεν πάει.Variemai na ψάχνω εδώ μέσα (αν το έχεις αναφέρει ήδη) αλλά κι όξω, δώσε πληροφορίες, άσχετα αν είναι πασίγνωστο συγκρότημα.