Αρίστων
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2025
- Like
- 3.432
- Πόντοι
- 1.706
Με Donna Summer ως βοηθητική τραγουδίστρια, τότε που ήταν στουντιοκόριτσο στη Γερμανία.

Με Donna Summer ως βοηθητική τραγουδίστρια, τότε που ήταν στουντιοκόριτσο στη Γερμανία.

Εξαιρετικό heavy rock με μουσικάρες που συναντάς και σε άλλα σπουδαία αγγλικά συγκρτήματα. Andromeda, The End, Greatest Show On Earth, Capability Brown, Ten Years Later, Steamhammer, Tucky Buzzard... Οι γνώστες καταλαβαίνουν.Artist: Fuzzy Duck
Εξαιρετικό heavy rock με μουσικάρες που συναντάς και σε άλλα σπουδαία αγγλικά συγκρτήματα. Andromeda, The End, Greatest Show On Earth, Capability Brown, Ten Years Later, Steamhammer, Tucky Buzzard... Οι γνώστες καταλαβαίνουν.

Artist: Raw Material
Label: RCA – NE 8, Neon – NE8
Country: UK
Released: 1971
Genre: Rock
Style: Prog Rock
Price: Περίπου σέ VG+ εως NM κατάσταση 1800-2500 ευρώ
Φοβερό δισκάκι!
Να προσθέσω λίγο ποικιλία στο νήμα αν μου επιτρέπετε?
Ως εραστής της μουσικής και με μια μικρή σχετικά δισκοθήκη (1000+ CDs, 500+ βινύλια), σκέφτεστε ποτέ που θα καταλήξουν όταν εμείς θα φύγουμε από τον μάταιο τούτο κόσμο?
Εγώ αν και έχω παιδιά, σκέφτομαι σοβαρά ότι πρέπει να μείνουν σε κάποιον/α που να τα εκτιμάει όπως κι εγώ και να τα ακούει φυσικά.
Koudos για τις καταχωρήσεις και επιλογές. Αγαπάω πολύ progressive rock 60s-70s αλλά καυλώνω (για να είμαστε και σχετικοί με το site) με το ψυχεδελικό rock και folk της ίδιας περιόδου.

Βάλτε αυτά που θεωρείτε ως περισσότερο σπάνια από τα άλλα δισκάκια που έχετε.Θα το κάνω σίγουρα κάποια στιγμή. Σπάνιους δίσκους δεν έχω όμως, ούτε καν του χιλιάρικου γιατί τα βινύλια που αγόραζα ήταν τέλη 80s και 90s.
maximum value σύμφωνα με το discogs είναι τα 400 ευρώ σε βινύλιο της δισκοθήκης μου και αρκετά βινύλια μέχρι 300-350

Στα 70 έχω πει ότι θα ξεφορτωσω. Τα παιδιά μου δεν ενδιαφέρονται, είμαι χωρισμένος και δύσκολα ελέγχεται μια μεγάλη δισκοθήκη αν πάω σε μικρότερο σπίτι. Πάρα πολλοί μεγαλοσυλλεκτες στο εξωτερικό άνω των 65, έχουν αρχίσει πλέον και πουλάνε στοχευμενα.Να προσθέσω λίγο ποικιλία στο νήμα αν μου επιτρέπετε?
Ως εραστής της μουσικής και με μια μικρή σχετικά δισκοθήκη (1000+ CDs, 500+ βινύλια), σκέφτεστε ποτέ που θα καταλήξουν όταν εμείς θα φύγουμε από τον μάταιο τούτο κόσμο?
Εγώ αν και έχω παιδιά, σκέφτομαι σοβαρά ότι πρέπει να μείνουν σε κάποιον/α που να τα εκτιμάει όπως κι εγώ και να τα ακούει φυσικά.
Koudos για τις καταχωρήσεις και επιλογές. Αγαπάω πολύ progressive rock 60s-70s αλλά καυλώνω (για να είμαστε και σχετικοί με το site) με το ψυχεδελικό rock και folk της ίδιας περιόδου.
Νομίζω ότι θα έκανα το ίδιο κι εγώ αν ήταν η δισκοθήκη πολύ μεγάλη και ακριβή. Τουλάχιστον να πιάσει την αξία που πρέπει και να μην σαπίσει σε καμιά αποθήκη ή να κάνει μάγκα κανένα παλαιοπώλη.Στα 70 έχω πει ότι θα ξεφορτωσω. Τα παιδιά μου δεν ενδιαφέρονται, είμαι χωρισμένος και δύσκολα ελέγχεται μια μεγάλη δισκοθήκη αν πάω σε μικρότερο σπίτι. Πάρα πολλοί μεγαλοσυλλεκτες στο εξωτερικό άνω των 65, έχουν αρχίσει πλέον και πουλάνε στοχευμενα.