Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Θα σου πρότεινα να γραφτείς μέλος σε καμιά ειδική ομάδα στο Facebook. Θα γλιτώσεις την προμήθεια που κρατάνε οι πλατφόρμες. Εκτός και αν μιλάμε για πανάκριβα κομμάτια, οπότε αξίζει να μπεις και εκεί.Βρέθηκα με 40-50 δίσκους (μαζί με ηχεία, ενισχυτή και πικάπ. Το πικάπ το πούλησα εύκολα τα άλλα τα έχω ακόμη). πως μπορώ να μάθω την αξία τους σμρ?
Βρήκα αντίστοιχους στο νετ, αλλά ο καθένας πουλάει σε ότι τιμή θέλει.
Πού οφείλεται το skip; Σε κάτι κολλημένο στο groove ή σε γρατζουνιά; Κοίταξε καλά το σημείο με μεγενθυτικό φακό και θα σου πω.έπεσαν στα χέρια μου κανα 2 σπανιουτσικα Lp hard rock(θέλω να τα κρατήσω),οπτικά ειναι αριστα τα Lp ελα ομως που σε 2 τραγούδια κολλάει συνέχεια η βελόνα στα ίδια σημεία,μου χουν σπασει τα αρχίδια απο χτες...εκατσα τα καθαρισα με πανι μικροϊνων,σπρευ,απεσταγμενο νερο,μονο κατω απο βρυση δεν τα εβαλα με σαππουναδα (το σκεφτομαι)
πείτε οι πιο παλιοί κανα κόλπο υπάρχει ή τπτ?
δεν κανει skip ,loop-αρει σε ενα σημειο,κολλαει η βελονα,οπτικα ειναι αριστο σε εκεινο το σημειοΠού οφείλεται το skip; Σε κάτι κολλημένο στο groove ή σε γρατζουνιά; Κοίταξε καλά το σημείο με μεγενθυτικό φακό και θα σου πω.
Τότε χρειάζεται ένα εύκαμπτο μυτερό DIY εργαλείο από σκληρό καουτσούκ. Μπορείς να το φτιάξεις με κομμάτι από το λάστιχο που καθαρίζουμε τα τζάμια. Θυμήσου όμως, το σημείο που έτριψε να το καθαρίσεις μετά με αποσταγμένο νερό + ισοπροπυλική αλκοόλη (70-30).δεν κανει skip ,loop-αρει σε ενα σημειο,κολλαει η βελονα,οπτικα ειναι αριστο σε εκεινο το σημειο
Artist: Metro Decay – Σκιές / Κειμήλια
Label: Creep Records – CR06
Country: Greece
Released: 1983
Genre: Rock
Style: New Wave
Price: mint πάνω από 80 ευρώ ....
Από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες ( η συγκεκριμένη εταιρεία το συνήθιζε άλλωστε ) στο χώρο του πολύπαθου ελληνόφωνου ανεξάρτητου ροκ ...
Εννοείται μέ Ελληνες δέν κάνω δοσοληψίες, είναι λαμόγια τού κερατά!!Μακριά από Έλληνες για σπάνια και ακριβά πράγματα ότι κι αν είναι αυτά.
Ήρθε στα χέρια μου σφραγισμένη συσκευή με παγκόσμια ζήτηση και την πούλησα 1400 ευρώ στο εξωτερικό και Ελλάδα ούτε 300 ευρώ δεν έδινε κάποιος. Κι εκεί παζάρια. Και ξανά παζάρια. Πέραν του ότι είχα δεχτεί πάνω από 20 μηνύματα και 2-3 τηλεφωνήματα που σημαίνουν όλα αυτά ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ με έφερε και πιο κοντά σε μια κουραδίλα που γιατί να ξέρω στο κάτω-κάτω ότι υπάρχει στη ξεφτυλισμένη χώρα μου;
Οι Έλληνες είναι βρωμερά σκουπίδια όσον αφορά τέτοια ζητήματα. Και στη τελική από πότε βοθρατζήδες και τύποι που μάζευαν λεμόνια μέχρι χτες απαιτούν το δικό μου πανσπάνιο σκατό να το πάρουν 5 φορές κάτω και να τους το πάω στο σπίτι κιόλας; Γαμημένα σκουπίδια.