Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
οι τιμές , πουλάς ή αγοράζεις ?Λάτρης τής μουσικής καί κατ'επέκταση τών δίσκων βινυλίου.
Γράφουμε όταν τά ξέρουμε:
Artist:
Label:
Country:
Released:
Genre:
Style:
Price:
Οι Κωδικοί Matrix / Runout δέν είναι απαραίτητοι
Οι τιμές είναι Marketplace -Αγοράς-οι τιμές , πουλάς ή αγοράζεις ?
τα βινύλια στο Μοναστηράκι δεν είναι φτηνότερα ?Οι τιμές είναι Marketplace -Αγοράς-
Τόσο δηλαδή τά πουλάνε παγκοσμίως,πάντα ανάλογα τήν κατάσταση τού βινυλίου.
Συνεπώς όταν τά ψάξουμε νά τά βρούμε...κάπου εκεί θά παίζουν!!
Αυτά τά βινύλια είναι ελάχιστα,τά έχουν μόνο δυνατοί συλλέκτες παγκοσμίως.τα βινύλια στο Μοναστηράκι δεν είναι φτηνότερα ?
υπάρχει link με τα συλλεκτικά ?Αυτά τά βινύλια είναι ελάχιστα,τά έχουν μόνο δυνατοί συλλέκτες παγκοσμίως.
Τό Μοναστηράκι δέν τά έχει, καί ούτε πρόκειται ποτέ νά τά βρεί.
Φυσικά έχει πολλά άλλα βινύλια, καί μέ 1-2-5 ευρώ αλλά...δέν είναι συλλεκτικά!!
-Δίσκοι βινυλίου υπάρχουν εκατομμύρια,στήν συλλεκτική κατηγορία μπαίνουν ελάχιστα-
Πρέπει νά είσαι μέλος σέ "Ιδιαίτερα" γκρούπ, μέ πολύ υψηλά Standards καί συνδρομές...αστρονομικές!!υπάρχει link με τα συλλεκτικά ?
δηλαδή λόγω των αστρονομικών συνδρομών πετάνε και οι τιμούλεςΠρέπει νά είσαι μέλος σέ "Ιδιαίτερα" γκρούπ, μέ πολύ υψηλά Standards καί συνδρομές αστρονομικές!!
Τά βινύλια δέν τά πετάνε ποτέ,μόνο οι άσχετοι άνθρωποι καί άς μήν είναι ακριβά καί συλλεκτικά.δηλαδή λόγω των αστρονομικών συνδρομών πετάνε και οι τιμούλες
Έχω 200+ τέτοια βινύλια σε κάποια αποθήκη μπορεί και πατάρι, ήταν για πέταμα αλλά τελικά συναισθηματικά τα κρατήσαμε σαν κειμήλια..
κάπου θα υπάρχει και το πικάπ , βέβαια δεν ξέρω αν παίζει ,Τά βινύλια δέν τά πετάνε ποτέ,μόνο οι άσχετοι άνθρωποι καί άς μήν είναι ακριβά καί συλλεκτικά.
Πικάπ δέν έχεις νά τά παίζεις ?
Αν τα βινύλια είναι σε καλή κατάσταση με ενδιαφέρουν.κάπου θα υπάρχει και το πικάπ , βέβαια δεν ξέρω αν παίζει ,
αλλά δεν μου αρέσει η διαδικασία
Έπειτα τα περισσότερα από ότι θυμάμαι ήταν ροκ τζαζ μπλουζ που δεν ακούω ,ποτέ δεν με ενθουσίαζαν
εντάξει φίλε θα σου στείλω πμ όταν τα βρω μέσα στην εβδομάδα υπολόγισεΑν τα βινύλια είναι σε καλή κατάσταση με ενδιαφέρουν.