papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 232
- Like
- 61.616
- Πόντοι
- 40.703
ρε συ...πολλες εγιναν.
καταιγισμός και θύελλα ατίθασων κορασίδων έχουν κατακλύσει τον ιστότοπο τώρα τελευταία

ρε συ...πολλες εγιναν.

το «ατίθασων»...είναι ιδιαίτερης σημασίας.![]()
καταιγισμός και θύελλα ατίθασων κορασίδων έχουν κατακλύσει τον ιστότοπο τώρα τελευταία![]()
δε ξέρω αλλά αυτή μ'αρέσει. έβαλε φωτο προφίλ και έχει και ωραίο μαλλί καθώς κατεβαίνει τα σκαλιάτο «ατίθασων»...είναι ιδιαίτερης σημασίας.
εδώ παίζει έρωτας. Eνδιαφέρουσα η πίσω όψη πάντωςδε ξέρω αλλά αυτή μ'αρέσει. έβαλε φωτο προφίλ και έχει και ωραίο μαλλί καθώς κατεβαίνει τα σκαλιά
![]()
Αυτό είπα κ εγώ πως δεν τήν βρίσκω στο Telegram οπότε μάλλον δεν θα υσχει.Η άλλη Κατερίνα:
1) είναι ακριβή
2) δεν δίνει κώλο (@The Saint* : έχεις καταστρέψει κόσμο...)
3) είναι σπανίως (;) στην Αθήνα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ισχύει το Telegram; Σε εμένα, δεν έβγαζε κάτι.
Εννοείται αυτό αδερφέ.Αδερφε στα παπαρια σου. Πας παρακατω. Οπως το ειπε και ο συναδελφος παραπανω εχει ακριβες υπηρεσιες.
Καλημέρα κι από εμένα. Καινούρια εδω
εγω για παντρεια ψαχνω αν εισαι εδω γιαυτοΕχω φάει πάνω από 1 ωρα διαβάζοντας αυτό το νημα...

Όταν γυρίσεις με το καλό, να κάνετε ντουέτο με την κοπέλα. Τότε θα σταματήσει ο ανταγωνισμός και θα γίνει συναγωνισμός!!!Ακόμα καλά καλά δεν έφυγα και άρχισε ο ανταγωνισμός βλέπω...![]()
Ηρθε η αναπτυξη![]()
καταιγισμός και θύελλα ατίθασων κορασίδων έχουν κατακλύσει τον ιστότοπο τώρα τελευταία![]()
Κανε franchise...Μήπως πρέπει να πάιρνω ποσοστά από όλες αυτές;;;;;;(Πλάκα κάνω κορίτσια...)
Καλά άστο μωρό αν δεν είχε σβηστεί το thread από κατρινα θα καταλάβαινες… αν και εσύ όπως είπαμε μόνο άσχημα δεν τα πήγες!!!Μήπως πρέπει να πάιρνω ποσοστά από όλες αυτές;;;;;;(Πλάκα κάνω κορίτσια...)
Επιχειρηματικό μυαλό. Εύγε! Θα προκόψεις.Μήπως πρέπει να πάιρνω ποσοστά από όλες αυτές;;;;;;(Πλάκα κάνω κορίτσια...)
Όχι άλλα θα πρέπει όταν γυρίσεις στο σπορ να κάνεις και ένα πέρασμα από την ερωτική Θεσσαλονίκη, έχει πολλούς μπουρδελιάρηδες εδώ που είναι πρόθυμοι να στα ακουμπήσουν (και να στον ακουμπήσουν). Θα ναυλώναμε εμείς τσάρτερ για Αθήνα αλλά δεν συμφέρει...Μήπως πρέπει να πάιρνω ποσοστά από όλες αυτές;;;;;;(Πλάκα κάνω κορίτσια...)
Προς το παρόν απλώς κοιτάω να καταλαβω τι γίνεται εδω μεσα.

ΚαυλώναμεΌχι άλλα θα πρέπει όταν γυρίσεις στο σπορ να κάνεις και ένα πέρασμα από την ερωτική Θεσσαλονίκη, έχει πολλούς μπουρδελιάρηδες εδώ που είναι πρόθυμοι να στα ακουμπήσουν (και να στον ακουμπήσουν). Θα ναυλώναμε εμείς τσάρτερ για Αθήνα αλλά δεν συμφέρει...
Έλα ντε...πουτανα ειναι;καθε φορα αυτη με το προφιλ Sophia20 οταν σχολιαζει, ολο με το πως θα παρει λεφτα ασχολειται