Mandragora7
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2026
- Κριτικές
- 1
- Like
- 804
- Πόντοι
- 81
Εξηφανήσθη ... η κορασίς...Ναι, αλλά κανένα λάικ δεν πάτησες να μας κάνεις γλομπεάρχες.
Εξηφανήσθη ... η κορασίς...Ναι, αλλά κανένα λάικ δεν πάτησες να μας κάνεις γλομπεάρχες.
Κάτι μου λέει ότι θα έχουμε «νέα» της σύντομαΕξηφανήσθη ... η κορασίς...
Με το ίδιο όνομα;Κάτι μου λέει ότι θα έχουμε «νέα» της σύντομα

Έγινε γρηγορότερα από ό,τι περίμενα. Μόλις με ακολούθησε η KaterinaΜε το ίδιο όνομα;
Να φουντώσω την φωτιά; Λέτε να είναι το Σοφάκι;![]()
Για την Κατερινα που σχολιαζαμε πριν ειναι καινουργια κοπελα με μολις 2 μηνυματα. Αυτη η Κατερινα που σε ακολουθησε (και ακολουθησε και μενα και προφανως και αλλους) ειναι κοπελα που δουλευει απο το 2021.Είδα. Λες να έτυχε την ώρα που μιλούσαμε για μια Κατερίνα να με ακολούθησε μια άλλη; Δεν ξέρω, μια σκέψη έκανα
Ναι, το κατάλαβα. Απλώς, σκέφτηκα ότι μπορεί να έφτιαξε άλλο προφίλ. Μπορεί να κάνω και λάθοςΓια την Κατερινα που σχολιαζαμε πριν ειναι καινουργια κοπελα με μολις 2 μηνυματα. Αυτη η Κατερινα που σε ακολουθησε (και ακολουθησε και μενα και προφανως και αλλους) ειναι κοπελα που δουλευει απο το 2021.
Δεν νομιζω γιατι εστειλα μηνυμα στην κοπελα για ραντεβου και μου απαντησε. Ευγενεστατη. Μενει εκτος Αθηνων και κανει ραντεβου περιστασιακα. Για την νεα Κατερινα τωρα αγνωστο φρουτο.Ναι, το κατάλαβα. Απλώς, σκέφτηκα ότι μπορεί να έφτιαξε άλλο προφίλ. Μπορεί να κάνω και λάθος
Μπορεί και να μην κάνεις λάθος. Παλιά της τέχνη κόσκινο...Ναι, το κατάλαβα. Απλώς, σκέφτηκα ότι μπορεί να έφτιαξε άλλο προφίλ. Μπορεί να κάνω και λάθος

Τόσο πολύ σου τράβηξε το ενδιαφέρον τούτο το νήμα δηλαδή; Μήπως, λέω τώρα εγώ, ξεκίνησες να το διαβάζεις ως επισκέπτρια ή με άλλο λογαριασμό, από τις πρώτες συστάσεις στις 16 του Μάη της Σοφίας σε αυτό το νήμα;Εχω φάει πάνω από 1 ωρα διαβάζοντας αυτό το νημα...

Είδες ρε παιδί μου ένα πράμα; Και σύμπτωση! Την λένε Κατερίνα.Ακόμα καλά καλά δεν έφυγα και άρχισε ο ανταγωνισμός βλέπω...![]()

Εχω φάει πάνω από 1 ωρα διαβάζοντας αυτό το νημα...

δεχόμεθα κυβερνοεπίθεσιν ύποπτων κορασίδωνΤόσο πολύ σου τράβηξε το ενδιαφέρον τούτο το νήμα δηλαδή; Μήπως, λέω τώρα εγώ, ξεκίνησες να το διαβάζεις ως επισκέπτρια ή με άλλο λογαριασμό, από τις πρώτες συστάσεις στις 16 του Μάη της Σοφίας σε αυτό το νήμα;![]()

Μπα όχι. Επιβεβαιωμένο. Έχει περάσει και τα 30 πλέον.δεχόμεθα κυβερνοεπίθεσιν ύποπτων κορασίδων
![]()
λες η άτακτη Σοφία να διέδωσε πόσο ευκολόπιστο ψωμάκι υπάρχει εδώ μέσα σε τίποτα "πρόσφατες φιλενάδες" της, εκεί που λαμβάνει χώρα η σεζόν της?Μπα όχι. Επιβεβαιωμένο. Έχει περάσει και τα 30 πλέον.
Λάθος όνομα έγραψες. Γράψε το σωστό και θα πάρεις Like.λες η άτακτη Σοφία να διέδωσε πόσο ευκολόπιστο ψωμάκι υπάρχει εδώ μέσα σε τίποτα "πρόσφατες φιλενάδες" της εκεί που λαμβάνει χώρα η σεζόν της?![]()

δεν έχω ανάγκη από λάηκςΛάθος όνομα έγραψες. Γράψε το σωστό και θα πάρεις Like.![]()
αν και πίστευα σε αυτό το ποστΜπα όχι. Επιβεβαιωμένο. Έχει περάσει και τα 30 πλέον.