KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 17.540
- Πόντοι
- 6.536
Αν ο ανθρώπους γνωρίζει την τέχνη του γραπτου του λόγου αυτά συμβαίνουν.Μας καβλωσες βραδιατικα
Αν ο ανθρώπους γνωρίζει την τέχνη του γραπτου του λόγου αυτά συμβαίνουν.Μας καβλωσες βραδιατικα
Ισχυει μύστη. Εκανα εικονα οσα εγραψεςΑν ο ανθρώπους γνωρίζει την τέχνη του γραπτου του λόγου αυτά συμβαίνουν.
Μα καλά πώς τόλμησε να σου ζητήσει κάτι τέτοιο; Για καμιά πουτάνα σε πέρασε;Εν τω μεταξύ ουτε βδομαδα δεν εχω κλείσει εδω και ενας πελάτης του ξενοδοχείου μου πρότεινε απ εξω απ εξω να παω στο δωμάτιο του με αμοιβή (εννοείται αρνήθηκα ευγενικά γιατί δεν θελω να δινω δικαιώματα εδω πέρα). Αναρωτιέμαι όμως, γράφω στο κούτελο μου οτι ειμαι πουτανα (εκδιδομενη κτλ) ή απλως λεει το ιδιο σε όλες και οποια κάτσει;
πρωτη φορα ξανασυμβαινει αυτο σε ξενοδοχειο.Με 200€ σας δείχνω απολυτήριο.
Με 300€ σας γράφω έκθεση και λύνω και μια εξίσωση.
Με 400€ σας αναλύω Εμπειρίκο και σας παίρνω και μια πίπα.
Παμε στα σοβαρα τωρα.
Πονεσαν τα ποδια μου απο την ορθοστασία σήμερα. Πολυ θα ηθελα ενα μασαζακι και ενα γλύψιμο σωστό.
Εν τω μεταξύ ουτε βδομαδα δεν εχω κλείσει εδω και ενας πελάτης του ξενοδοχείου μου πρότεινε απ εξω απ εξω να παω στο δωμάτιο του με αμοιβή (εννοείται αρνήθηκα ευγενικά γιατί δεν θελω να δινω δικαιώματα εδω πέρα). Αναρωτιέμαι όμως, γράφω στο κούτελο μου οτι ειμαι πουτανα (εκδιδομενη κτλ) ή απλως λεει το ιδιο σε όλες και οποια κάτσει;
Εχω φάει πάνω από 1 ωρα διαβάζοντας αυτό το νημα...

Καλημέρα Κατερίνα συνάντηση κάνειςΕχω φάει πάνω από 1 ωρα διαβάζοντας αυτό το νημα...

ΌχιΤι γίνεται εδώ, μετά τη Σοφία, εμφανίζεται η Κατερίνα.
Θυμίζει πολύ Κιάρα-Κατρίνα.
![]()

Τι γίνεται εδώ, μετά τη Σοφία, εμφανίζεται η Κατερίνα.
Θυμίζει πολύ Κιάρα-Κατρίνα.
![]()

Από μαγειρική κατέχεις το πράγμαΕχω φάει πάνω από 1 ωρα διαβάζοντας αυτό το νημα...
Άσε τα πολιτικά και την πολιτική και έλα στο δια ταύτα με το κεχρίΑπο τσιτατα όλοι πρώτοι είναι

Διαθέσιμοι κώλοι να υπάρχουν, κι όλα τα άλλα θα τα λύσουμε.![]()

παλι εργαζεσαι απο τα αξημερωταΕξαιρετικά !
Δίνεις κώλο ?![]()
Ναι περίμενε εσυ …Το ινστα σου θέλω
Θα ακούσεις το ελικόπτερο που θα πετάει και θα το καταλάβεις ότι ηρθεΑναμένουμε την επιστροφή σου κοριτσάρα να πάρουμε σειρά κ εμείς πού δεν μπορέσαμε να σέ δούμε φιλουρες κ καλά να παιρνας εκεί που είσαι.
Εξαιρετικά !
Δίνεις κώλο ?![]()