Πιατσοχαλάστρα$
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.578
- Πόντοι
- 3.846
Ρίξε νικήτρια την Κρίσταλ Πάλας και κράτησε τα κέρδη για το Σοφάκι!πως να πάω ταμειο με το Δράκουλα που έχεις φωτό ρε φίλε?
Ελπίζω να μην μας κάψει το μωράκι
Ρίξε νικήτρια την Κρίσταλ Πάλας και κράτησε τα κέρδη για το Σοφάκι!πως να πάω ταμειο με το Δράκουλα που έχεις φωτό ρε φίλε?
Ωραίο το βίντεο αλλά 20 ετών, και το κοντέρ έχει γυρίσει 2,3,φορές από ότι βλέπω, από την κούνια σε πάνε βεντούζα ρε μωρό μου, άντε Καλές διακοπές εύχομαι!!Αυτό για να με θυμάστε και να καυλώνετε όσο θα λέιπω!
Φιλάκια
Εδώ οι μύστες θα σου κρατάνε το νήμα ζεστό !Μπάινω, σας διαβάζω, με κάποια γελάω, με κάποια θυμώνω, με κάποια χαμογελώ.
Δεν έχω χρόνο όμως να γράφω πολύ γιατί ήδη ξεκινήσαμε και με έχει πάει γα______ντας μέχρι να προσαρμοστώ και να μάθω τη δουλειά κτλ
Πρεπει και να θυμιθώ τα αγγλικά μου γιατί μιλάω σαν βλάχα![]()
Με το περπάτημα οκ.
Με το χέσιμο είχα λίγο θέμα
Αλλά όλα καλά
Μπάινω, σας διαβάζω, με κάποια γελάω, με κάποια θυμώνω, με κάποια χαμογελώ.
Δεν έχω χρόνο όμως να γράφω πολύ γιατί ήδη ξεκινήσαμε και με έχει πάει γα______ντας μέχρι να προσαρμοστώ και να μάθω τη δουλειά κτλ
Ουπς, γάτα είσαι, με κατάλαβες.ωπ, ερωτευμενάκι παυλα αγαπουλης
Π
Πάντως ένα στερητικό θα το νιώσεις κάποια στιγμή. Ακόμα και γι' αυτό (το πρωκτικό).Με το περπάτημα οκ.
Με το χέσιμο είχα λίγο θέμα
Αλλά όλα καλά
Νομίζω,Μπάινω, σας διαβάζω, με κάποια γελάω, με κάποια θυμώνω, με κάποια χαμογελώ.
για την ακριβεια τα 20 τα κλέινω τον Αύγουστο. 20 παρά κάτι είμαιΚαλησπέρα και από μένα!Σοφάκι είσαι 20 ετών όπως γράφεις;
ωραία ιδεάΝομίζω,
Πως με τα δεδομένα Αθήνας,άνετα πλήρωνες το αφεντικό σου για να μην σου πρήζει το μουνακι !
Ποια σαιζόν και αρχιδια !
Κάτσε καμμία βδομάδα για την εμπειρία ,επέστρεψε Αθήνα ,βάλε μια σειρά στα ραντεβού σου και δώστο αβέρτα τώρα που είσαι 20χρονο!
Μόνο μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα απ το χρήμα και αρχίζεις να σκέφτεσαι «βοηθήματα» για να παραμένεις ακμαία μετά από ώρες δουλειάς …
Και μετά τράβα στο νησί στο ξενοδοχείο που είσαι τώρα ως πελάτισσα
Νομίζω,
Πως με τα δεδομένα Αθήνας,άνετα πλήρωνες το αφεντικό σου για να μην σου πρήζει το μουνακι !
Ποια σαιζόν και αρχιδια !
Ούτε 20 χρονών δεν είναι και το μαγαρίσατε το κορίτσιγια την ακριβεια τα 20 τα κλέινω τον Αύγουστο. 20 παρά κάτι είμαι

Αν διαβάζει κάποια "νεα Σοφια" ας μου στείλει πμ να βρεθούμε πριν την ζαλισουν οι κανιβαλοι γαμιαδες της φακης που θα μας πουν ξεφτιλες γιατι εχουμε λεφτα να γαμαμε
Σα δε ντρέπεστε, τεντυμποιδες, εεε τεντυμποιδες!!Ούτε 20 χρονών δεν είναι και το μαγαρίσατε το κορίτσι![]()