ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.151
- Πόντοι
- 12.756
Εδώ σκεφτόταν να πιστολιάσει αυτούς που την περιμένουν για σαιζόν, τα ραντεβού δεν θα πιστόλιαζε;![]()
παππουλη μουΕδώ σκεφτόταν να πιστολιάσει αυτούς που την περιμένουν για σαιζόν, τα ραντεβού δεν θα πιστόλιαζε;![]()
παππουλη μουΜόνο 2 χρειάστηκε να ακυρώσω ως τώρα (το "αρκετά" απο το 2 πόσο απέχει;). Εμένα μου έχουν ακυρώσει 3 και μάλιστα τελευταία στιγμή. Ποτέ μια ακύρωση δεν είναι ευχάριστη, από οποιοα πλευρά κι αν είσαι, αλλά άνθρωποι είμαστε, μπορεί να συμβούν διάφορα.Φημολογείται πώς η νεαρά πιστολιάζει αρκετά κλεισμένα ραντεβού.
![]()
Έχει ήδη απαντηθεί αυτό. Πάμε παρακάτωΥποστηρίζει τη γνωστή ομάδα της Ιταλίας η Σοφία ;
Για ψαχτε το αλανια, κάτι βρωμάει εδώ
Μόνο 2 χρειάστηκε να ακυρώσω ως τώρα (το "αρκετά" απο το 2 πόσο απέχει;). Εμένα μου έχουν ακυρώσει 3 και μάλιστα τελευταία στιγμή. Ποτέ μια ακύρωση δεν είναι ευχάριστη, από οποιοα πλευρά κι αν είσαι, αλλά άνθρωποι είμαστε, μπορεί να συμβούν διάφορα.
Ντετέκτιβ έπρεπε να γίνεις...Υποστηρίζει τη γνωστή ομάδα της Ιταλίας η Σοφία ;
Για ψαχτε το αλανια, κάτι βρωμάει εδώ
Βάλε βίντεο να δούμε το μουνακι σου μωρό μου, μας έληψε πολύ πολύ!!Ντετέκτιβ έπρεπε να γίνεις...
Με τοση δουλεια που εχει το μαγαζι...Σε λίγο δεν θα απαντάς σε μηνύματα… θα λες “στείλτε mail στην γραμματεία μου”είμαι φουλ μέχρι να φύγω... οπότε δεν έχει νόημα
Όταν με το καλό επιστρέψω να μιλήσουμε!
Γιατί να μη πιστολιαζει, αφού την παρακαλάνε.
Σοφάκι μη μασάς.. συνέχισε ... έχει λαό μπόλικο εδώ

Τι σημασία έχει πώς πλάσαρε το στόρυ της; το βασικό είναι ότι όσες κριτικές γράφτηκαν για κείνην ήταν από καλές και πάνω, μερικές μάλιστα και διθυραμβικές. Για τις τελευταίες βέβαια κρατάω μικρό καλάθι, αλλά μου αρκεί ότι ο μ.ο. της ήταν πολύ άνω του μετρίου για νεοεισερχόμενη, το ίδιο και οι φωτό της. Οπότε το παίρνουμε απόφαση, ότι το πανηγύρι επί του παρόντος τελείωσε, κι όποτε και αν επανέλθει, ελπίζω τότε με περισσότερο καλή διαχείριση του χρόνου της να δοθεί και σε κάποιους από εμάς η ευκαιρία να την συναντήσουμε, φτάνει βέβαια να μη πάρουν τα μυαλά της αέρα. Και μέχρι τότε έχει κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.Πολύ παλιό κόλπο η "γρήγορη αρπαχτή". Έχει παιχτεί σε διάφορες βερσιόν κατά το παρελθόν. Έχουμε δεί μέχρι και περιπτώσεις που έλεγαν ότι βγήκαν στη βίζιτα για να σώσουν τη δίδυμη αδελφή τους. Η τρέχουσα είναι τύπου μαζεύω όσο περισσότερα χρήματα μπορώ για να κάνω διακοπές, φεύγω για διακοπές και, όταν μου τελειώσουν τα λεφτά γυρίζω πίσω και ισχυρίζομαι ότι έφυγα από εκεί που δούλευα για σαιζόν, επειδή μπλα, μπλα, μπλα... και ξαναρχίζω τα ραντεβού.![]()
Τι σημασία έχει πώς πλάσαρε το στόρυ της; το βασικό είναι ότι όσες κριτικές γράφτηκαν για κείνην ήταν από καλές και πάνω, μερικές μάλιστα και διθυραμβικές. Για τις τελευταίες βέβαια κρατάω μικρό καλάθι, αλλά μου αρκεί ότι ο μ.ο. της ήταν πολύ άνω του μετρίου για νεοεισερχόμενη, το ίδιο και οι φωτό της. Οπότε το παίρνουμε απόφαση, ότι το πανηγύρι επί του παρόντος τελείωσε, κι όποτε και αν επανέλθει, ελπίζω τότε με περισσότερο καλή διαχείριση του χρόνου της να δοθεί και σε κάποιους από εμάς η ευκαιρία να την συναντήσουμε, φτάνει βέβαια να μη πάρουν τα μυαλά της αέρα. Και μέχρι τότε έχει κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.
Μόνο 2 χρειάστηκε να ακυρώσω ως τώρα (το "αρκετά" απο το 2 πόσο απέχει;). Εμένα μου έχουν ακυρώσει 3 και μάλιστα τελευταία στιγμή. Ποτέ μια ακύρωση δεν είναι ευχάριστη, από οποιοα πλευρά κι αν είσαι, αλλά άνθρωποι είμαστε, μπορεί να συμβούν διάφορα.
Έχουμε συναντηθεί; δεν νομίζω...Εγώ πάλι εκπλήσσομαι πως έγινε τόσος ντόρος για μια τέτοια μετριότητα
Σαφώς. Ο λογος παντα ειναι σοβαρός και ποτέ δεν ακύρωσα επειδή προέκυψε κατι καλύτερο. Και τις 2 φορες υπήρχε λόγος.Το θέμα δεν είναι μόνο ο αριθμός (αν είναι 2 ή 3), αλλά το timing και ο πραγματικός λόγος, τον οποίο προφανώς ξέρει μόνο ο καθένας για τον εαυτό του.
Αν μια ακύρωση γίνεται επειδή έτυχε κάτι σοβαρό, είναι ανθρώπινο. Αν όμως γίνεται επειδή την ίδια ώρα προέκυψε "καλύτερο" ραντεβού, τότε αλλάζει το πράγμα.
Όπως και να 'χει, το ότι ακύρωσαν σε εσένα 3 φορές, δεν δικαιολογεί το να κάνεις το ίδιο στους άλλους.
Δεκτό, και καλά κάνεις και το ξεκαθαρίζεις.Σαφώς. Ο λογος παντα ειναι σοβαρός και ποτέ δεν ακύρωσα επειδή προέκυψε κατι καλύτερο. Και τις 3 φορες υπήρχε λόγος.
Και δεν ειπα το εκανς σαν αντίποινα. Απλως λεω οτι σε όλους μας κατι μπορεί αν τύχει καποια στιγμή να να χρειαστεί να ακυρώσουμε
το ριχνω ακυρο για πιο ''καλο ραντεβου '' δεν το εχω δει απο καμια ανεξαρτητη κοπελα και τις εχω δει σχεδον ολες και τις πιο πολλες απο αυτες αρκετες φορες....τωρα αν εχει γινει απο 1-2 κοπελες δεν παει να πει οτι ειναι κανονας για ολες.........γνωμη μου !!!Δεκτό, και καλά κάνεις και το ξεκαθαρίζεις.
Προφανώς δεν φωτογραφίζω εσένα προσωπικά, κουβέντα κάνουμε για το τι ισχύει γενικότερα στον χώρο, γιατί δυστυχώς το φαινόμενο "άκυρο για καλύτερη προσφορά" παίζει πολύ.
Αν υπάρχει σοβαρός λόγος και σωστή ενημέρωση, κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα παρεξηγηθεί
το ριχνω ακυρο για πιο ''καλο ραντεβου '' δεν το εχω δει απο καμια ανεξαρτητη κοπελα και τις εχω δει σχεδον ολες και τις πιο πολλες απο αυτες αρκετες φορες....τωρα αν εχει γινει απο 1-2 κοπελες δεν παει να πει οτι ειναι κανονας για ολες.........γνωμη μου !!!
4ο μηνυμα και μπαινει στο πιο δημοφιλες νημα να κανει μαγκια, επιπεδο
Πολύ παλιό κόλπο η "γρήγορη αρπαχτή". Έχει παιχτεί σε διάφορες βερσιόν κατά το παρελθόν. Έχουμε δεί μέχρι και περιπτώσεις που έλεγαν ότι βγήκαν στη βίζιτα για να σώσουν τη δίδυμη αδελφή τους. Η τρέχουσα είναι τύπου μαζεύω όσο περισσότερα χρήματα μπορώ για να κάνω διακοπές, φεύγω για διακοπές και, όταν μου τελειώσουν τα λεφτά γυρίζω πίσω και ισχυρίζομαι ότι έφυγα από εκεί που δούλευα για σαιζόν, επειδή μπλα, μπλα, μπλα... και ξαναρχίζω τα ραντεβού.![]()
Συμφωνώ απόλυτα!!και φυσικά ο λόγος της ακύρωσης δε θα στον αναφέρει.δε θα σου πει πάω σε άλλον βέβαια.Σεβαστή η εμπειρία σου, αλλά το ότι δεν έτυχε σε σένα δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται.
Δυστυχώς συμβαίνει, και μάλιστα έχουν ¨φάει ¨ αρκετοί τέτοια άκυρα την τελευταία στιγμή επειδή έκατσε κάτι "καλύτερο" και το λέω και από προσωπική εμπειρία.
Εννοείται ότι δεν είναι όλες οι κοπέλες ίδιες και δεν τσουβαλιάζουμε, αλλά το φαινόμενο είναι υπαρκτό, δεν είναι φαντασία.