Ποιά εξτρα προγράμματα ρε παιδιά, κάποιος να δώσει τα φώτα του να μάθουμε κι εμείς
Φίλε μου καλημέρα...
για να μην κάθεσαι να ψάχνεις σε 8 σελίδες που είναι το thread "που είναι η Νταρια;", ενδεικτικά σου παραθέτω τα παρακάτω αποσπάσματα...
« Απάντηση #44 στις: 03/10/06, 19:07 » από arxidoulis
Γλυψιμο αρχιδι τρελο οπως επισης και κορμο του πεους πριν βαλει το σκουφακι!69 βαζοντας ολη την γλωσσα αναμεσα στα ροζ μουνοχειλακια της!Ολες τις στασεις ακουραστα με τρελο παθος που ουτε η Σονια προσωπικα δεν την ξεπερνα!οταν την ειχα στα τεσσερα ειχε σκυψει μπροστα ολο το σωμα της για να μου δειχνει το δαχτυλο που εβαζε στην σφικτη κωλοτρυπιδα της.Αργησα να χυσω και αφου με εβγαλε το σκουφακι μου τον επαιξε λιγο και εχυσα με ισπανικη στα στητα βυζακια της!
« Απάντηση #58 στις: 10/10/06, 23:11 » από kostas17781
Ποιος ειπε οτι η Νταρια δεν κανει ακαποτο΄.αν δωσεις καλο ποσο ολα τα κανει.εμενα μολις της ειπα για 300 ευρω για κουλουρι μοθ ειπε να τον δω απο κοντα και αν δεν ειναι μεγαλος ΟΚ.Τη γαμησα με 2 καποτες κουλουρι και μοθ εκανε μια ποδομαλακια .χυσιμο στο κουλουρι και μετα ποδομαλακια τσιμπουκι και χυσιμο στομα -μεσα- και καταποση.Τα πηρε τα 300 με την αξια της
« Απάντηση #77 στις: 02/11/06, 21:09 » από arxidoulis
Το προγραμμα λοιπον αλλαξε και εχει ως εξης/
Απλο 50 ευρω
Γυμνο τσιμπουκι η αλλιως ακαποτο +20 ευρω
Πρωκτικο + 50 ευρω (οχι σε χαρισματικα πεη)
Ολα στο στομα +50 ευρω
Καποια αλλα εξτρα οπως μου ειπε ειναι θεμα διαπραγματευσης.