Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πήγα πάλι σήμερα και ήταν διαφορετική. Πήγε να μου τον ξεριζώσει στην πίπα. Αυτή τη φορά εγώ ήμουν ο βιαστικός απο την πολλή καύλα. Μάλλον επειδή με είδε δεύτερη φορά σε δύο μέρες είπε να με κατατάξει στην κατηγορία των εν δυνάμει μελλοντικών τακτικών πελατών και μου έδειξε τα προσεχώς.Μόλις γύρισα απο Σόνια (Πιπίνου 118). Πρώτη φορά που την πήρα. Καλή αλλά λίγο βιαστική η πίπα (1 λεπτό). Καθώς περίμενα στο σαλόνι κοίταζα τους άλλους συναγωνιστές και ήθελα να τους ρωτήσω αν ήταν κάποιος απο το site. Τι λέτε να χρησιμοποιούμε κάποιο συνθηματικό στην εμφάνισή μας. Θα ήθελα να πετύχω κάποια από τις θρυλικές μορφές του site.
ρε παιδια να ρωτησω η μαλον να κανω μια διαπιστωση. Η Σονια δεν μοιαζει με την Πωλινα Σανταλοβακη?
......ταιριαζει αρκετα η περιγραφη σου...βεβαια το μαλλι ειναι καστανοξανθο,μπορει ομως και να το εβαψε....ρε συντροφια για δωστε μου τα φωτα σας.μολις γυρισα απο πιπινου 118 και ηταν μια ψηλη (με τακουνι),ισιο κορμι(μικρο κολαρακι),ξανθια βαμενο,και βυζι τουμπανο(σιλικονουχο σιγουρα).αυτη ειναι η σονια??
δεν την εχο παρει ποτε μου και ειπα σημερα μηπως την
βρω.στην ερωτηση μου τησ τσατσας πως την λενε δεν μοθ απαντησε.ωραια γκομενα,αλλα πολλη ψευτικο το βυζι(δεν μοθ αρεσουν τα σιλικονουχα).λοιπον αυτη ηταν η σονια?