που κολλαει αυτο?δλδ αννα σερβα κ καρολινα ουγγαρεζα εμενα μου αρεσουν κ τα κομοδινα....!!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
που κολλαει αυτο?δλδ αννα σερβα κ καρολινα ουγγαρεζα εμενα μου αρεσουν κ τα κομοδινα....!!

Mαλλον θα'ταν επειδη ειναι ασχημη και δεν κανει καλο γαμησι!!!επισκεφτηκα την σονια κ ξενερωσα.ητανε αβαφτη κ απεριποιητη γενικα κ το γαμησει δεν ηταν κ κατι το σπουδαιο υπαρχουν πολυ καλυτερες....ασε που ειχα κ [size=20pt]μιση ωρα αναμονη στο δωματιο[/size]....

Το ακριβο προγραμμα φιλε ποιο ειναι?Λοιπόν! Άννα και Καρολίνα δεν έχω δοκιμάσει, αλλά Σόνια είχα την ατυχή έμνευση να την επισκεφτώ φέτος προς το τέλος του Χειμώνα. Την βλέπω στο σαλόνι, δεν με πολυεντυπωσίασε αλλά λέω τόσες διθυραμβικές κριτικές δεν γίνεται να λαθεύουν! Πήρα λοιπόν και το ακριβό πρόγραμμα και περίμενα. Τον προηγούμενό μου τον τελείωσε σε 5 λεπτά! Ή βιάζεται πολύ να με συναντήσει σκέφτηκα ή είναι ξεπέτα! Μην τα πολυλογώ μάλλον δεν βιαζόταν να με συναντήσει...
Α! Όταν με συνάντησε μου λέει με στόμφο "Είμαι η Σόνια!!" Ως εάν ήτο η Βασίλισσα της Αγγλίας, ή εγώ ήμουν βλαμμένος και δεν ήξερα σε ποιαν είχα πάει!
Το ακριβο προγραμμα φιλε ποιο ειναι?
Και σε ξεπεταξε?Περιεργο μου φαινεται!!!Το μαρουλόφυλλο ρε φίλε!
Και σε ξεπεταξε?Περιεργο μου φαινεται!!!
Που θα σου εφευγε στα 40 λεπτα !!!15 λεπτά πως λέγονται; Με ένα πενηντάρικο ακόμη έπαιρνα καλό call girl για μια ώρα!
Εξαρταται ποσα εδωσες!!!!15 λεπτά πως λέγονται; Με ένα πενηντάρικο ακόμη έπαιρνα καλό call girl για μια ώρα!
Γιατρε το Κιτρινοφυλλο ειναι πιο ακριβο προγραμμα και σε κερναει και ποτακια αμα θες !!
Η τσα2 δεν στα ειπε καλα !!!
Ασε που μπορει να ειδες και καμμια αλλη οπως μας τα λες !!![]()
![]()
![]()
Και αμα πληρωσες και δεν πηρες αυτο που επρεπε γιατι δεν εκανες κατι?
Για αυτο το Roof Garden ομιλεις ?
που ειναι αυτο το ρε παιδια?
Σε ευχαριστω φιλε για τις πληροφοριες!!!!!!Συμφωνα με τα λεγομενα της χθεσινης τσατσας η σονια θα ειναι σημερα μεχρι τις 5 και γενικα καθε μερα μεχρι τις πεντε εκτος απο Κυριακες