Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
παιδια δεν ξερω τι φραπε κανει αλλα μολις την ειδα τις προαλες που πηγα πρωτη φορα,εφυγα τρεχοντας !
η γυναικα πρεπει να πλησιαζει τα 60 !
παιδια δεν ξερω τι φραπε κανει αλλα μολις την ειδα τις προαλες που πηγα πρωτη φορα,εφυγα τρεχοντας !
η γυναικα πρεπει να πλησιαζει τα 60 !
πραγμα που μου αρεσει και τα οποια χουφτωσα . οταν βεβαια της ειπα να μου τα βγαλει εξω αρνηθηκε παρα την επιμονη μου αλλα το χουφτωμα εγινε μεσα απο το μπλουζακι της. εδω τα γνωστα για οποιον θελει ενα καλο μασαζ και σιγουρη φραπεδια απο milf στα 45 ευρο..... στην επομενη επισκεψη θα παρω την μαρινα μιας και λεγονται πολλα για αυτην.επισκεψη στο συγκεκριμενο μαγαζι αρχες αυγουστου με παροντες Αννα και Χριστινα. επελεξα χριστινα η οποια πολυ καλο μασαζακι και πολυ καλη φραπεδια . η χριστινα εχει τεραστιεςπραγμα που μου αρεσει και τα οποια χουφτωσα . οταν βεβαια της ειπα να μου τα βγαλει εξω αρνηθηκε παρα την επιμονη μου αλλα το χουφτωμα εγινε μεσα απο το μπλουζακι της. εδω τα γνωστα για οποιον θελει ενα καλο μασαζ και σιγουρη φραπεδια απο milf στα 45 ευρο..... στην επομενη επισκεψη θα παρω την μαρινα μιας και λεγονται πολλα για αυτην.
Σωστά, οχι για 45 αλλα ουτε με 30 δεν λέει. Δεν εχουν παρει χαμπάρι ότι έχουν αλλάξει οι εποχές και το φούλ ειναι προυπόθεση για να κρατηθεί το μαγαζί (αν δεν έκλεισε)

Δεν νομίζω οτι θα ήθελες φουλ σε αυτό το μαγαζι! Εκτός και αν είσαι τόσο πολυ μιλφακιας!![]()
σωστος ο παιχτης........Φουλ ίσως όχι, αλλά μια πιπούλα και μια ισπανική κατά περίσταση δε θα ήταν άσχημα.
Από τις υπάρχουσες, μέχρι κανένα γλύψιμο ή φιλί στο εργαλείο, μόνο από την Μαρίνα, αν έχει κάβλες...Φουλ ίσως όχι, αλλά μια πιπούλα και μια ισπανική κατά περίσταση δε θα ήταν άσχημα.
Από τις υπάρχουσες, μέχρι κανένα γλύψιμο ή φιλί στο εργαλείο, μόνο από την Μαρίνα, αν έχει κάβλες...
Θα έλεγα να ψαχτείς αλλού.

Για την ιστορία, εκεί μέσα μόνο η Ταμάρα τον έπαιρνε στο στόμα, αλλά έχει φύγει εδώ και χρόνια..![]()
Να πω κι εγώ την εμπειρία μου από το μασατζίδικο αυτό.
Το επισκέφτηκα 2 φορές μέσα στον Αύγουστο. Την πρώτη φορά έκανα με την Άννα. Συμπαθητική παρουσία, περίπου στα 40, ομιλητική, σε κάνει να αισθανθείς οικεία από την πρώτη στιγμή που θα μπεις στο δωμάτιο. Το μασάζ ήταν καλό. Έκανε δυνατά σε κάποια σημεία που είχα πρόβλημα και μέτριας δύναμης στο υπόλοιπο σώμα. Είναι ναζιάρα και κάνει απολαυστικό φραπέ. Τουλάχιστον δείχνει να το γουστάρει αυτό που κάνει. Σε όλη τη διάρκεια του μασάζ ήταν με τα εσώρουχα και άφηνε να την αγγίζω παντού (βυζιά κώλο μουνί) αλλά πάνω από τα εσώρουχα. Δεν άφηνε να βάλω χέρι από μέσα.
Τη δεύτερη φορά που πήγα πέτυχα Χριστίνα και Τατιάνα που πρέπει να είναι μάλλον η μικρότερη εκεί μέσα. Γύρω στα 28 την "έκοψα"
Ζήτησα από τη Χριστίνα να περάσω μαζί της, αλλά επέμενε να πάρω την Τατιάνα και δυστυχώς μαλακία μου που δεν αρνήθηκα.
Η κοπέλα ένιωθε σαν να κάνει αγγαρεία. Το καταλάβαινες από το βλέμμα που σε κοιτούσε. Προσπαθούσα να πω κάτι να σπάσω τον πάγο αλλά τίποτα. Απαντούσε μονολεκτικά και πάντα στον πληθυντικό. Μου έκανε ένα μέτριο μασάζ από την κορφή ως τα νύχια και μπρούμυτα αλλά ανάσκελα αλλά δεν πλησίαζε το επίμαχα σημεία. Ούτε καν άγγιζε δήθεν καταλάθος για να σε προϊδεάσει του τι θα επακολουθήσει. Είχε κλείσει το 40λεπτο και είχα αγχωθεί μήπως έφευγα αφραπέδιαστος από κει μέσα.
Στο τελευταίο 5λεπτο που απέμεινε μου τράβηξε μια "μαλακία"..... σκέτη μαλακία.
Φοβόταν να πιάσει τον πούτσο. Με το ζόρι τον ακούμπαγε.. Δεν με άφηνε να την αγγίξω πουθενά. Ούτε καν στα μπούτια. Με το που έχυσα σηκώθηκε και έφυγε από το δωμάτιο σφεντόνα. Ούτε καν να πάρει μαντηλάκι να σκουπίσει το σπέρμα, όπως κάνουν οι περισσότερες.
Απογοήτευση σκέτη. Τα έκλαψα τα 45€. Θα ξαναπάω όμως κάποια στιγμή να δοκιμάσω και τις άλλες κοπέλες τις οποίες έχουν αναφέρει οι συναγωνιστές, ότι δουλεύουν εκεί.
ΥΓ: Και στις δύο επισκέψεις μου η Μαρίνα "έτυχε" να έχει ρεπό.
Αυτά