Νέα

Σολωμού 33,7ος,Εξάρχεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 619
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.701
Πόντοι
2.256
ρε men... ο τύπος ρώτησε πριν ένα χρόνο... πλάκα πλάκα δε νομίζω να έχει αλλάξει τίποτα εκεί
πωωω εχεις δικιο.. Στραβομάρα μου... έκανε Like ένας ... ήρθε το θέμα ξανα στην επιφάνεια και ούτε που πρόσεξα την ημερομηνία που ήταν περσινή

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
938
Πόντοι
81
Επίσκεψη πριν λίγες μέρες στο μαγαζί
Πέρασα με Ειρήνη, δε γνωρίζω αν είναι αυτή που έχουν περιγράψει οι συναγωνιστές αλλά παλιά καραβάνα κατά τα λεγόμενα της.
Δείχνει να το κατέχει το μασαζ και στο δεύτερο μέρος πολύ καλός φραπες. Θα ξανατιμηθει

nikpal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
1.198
Πόντοι
201
Πέρασμα με Ειρήνη πριν λίγες μέρες. Ειχε να παω χρονια και λεω δεν γαμιεται... Για την ηλικια της καλη και η μαλακια της... ξεκινησε μασαζ, αρχιζα να πιανω κωλο και να καβλωνω και οταν γυρισα εμεινε μονο με το στριγκακι. Γμθα ελεγα πως ειναι περιπου 55 και πραγματικα εχει ωραιο σωμα για την ηλικια της. Κανονικο βυζι, οχι πεσμενο και ενας υπεροχος κωλος. Μουνι δεν αφηνε να ακουμπησω ουτε πανω απο το στρινγκ... 45 ευρω εδωσα, δεν τα εκλαψα γιατι ηξερα τι θα παρω

dms458

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
80
Πόντοι
1
Έτσι ακριβώς είναι με την Ειρήνη όπως τα είπε ο φίλος παραπάνω. Πολύ καλή για την ηλικία της με ωραίο κώλο αλλά δεν αφήνει περιθώρια εκτός από χούφτωμα. Το κάτω εσώρουχο δεν βγαίνει ποτέ. Δεν προχωράει με τίποτα σε παραπάνω ούτε ενδίδει σε χρήμα. Από ότι μου έχει πει δουλεύει Δευτέρα και Πέμπτη,Παρασκευή. Τρίτη και Τετάρτη μου είπε ότι είναι άλλες αλλά δεν έχω πάει.

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
938
Πόντοι
81
Πέρασμα με Ειρήνη πριν λίγες μέρες. Ειχε να παω χρονια και λεω δεν γαμιεται... Για την ηλικια της καλη και η μαλακια της... ξεκινησε μασαζ, αρχιζα να πιανω κωλο και να καβλωνω και οταν γυρισα εμεινε μονο με το στριγκακι. Γμθα ελεγα πως ειναι περιπου 55 και πραγματικα εχει ωραιο σωμα για την ηλικια της. Κανονικο βυζι, οχι πεσμενο και ενας υπεροχος κωλος. Μουνι δεν αφηνε να ακουμπησω ουτε πανω απο το στρινγκ... 45 ευρω εδωσα, δεν τα εκλαψα γιατι ηξερα τι θα παρω

Έτσι ακριβώς είναι με την Ειρήνη όπως τα είπε ο φίλος παραπάνω. Πολύ καλή για την ηλικία της με ωραίο κώλο αλλά δεν αφήνει περιθώρια εκτός από χούφτωμα. Το κάτω εσώρουχο δεν βγαίνει ποτέ. Δεν προχωράει με τίποτα σε παραπάνω ούτε ενδίδει σε χρήμα. Από ότι μου έχει πει δουλεύει Δευτέρα και Πέμπτη,Παρασκευή. Τρίτη και Τετάρτη μου είπε ότι είναι άλλες αλλά δεν έχω πάει.

Πολύς κόσμος εκθείαζε την Ειρήνη για τάχα μεγάλο στήθος τύπου 4άρι. Δε λέω καλές οι υπηρεσίες της, εννοείται θα ξανατιμηθεί αλλά υπήρξε παραπληροφόρηση.
Είναι πολιτική της συγκεκριμένης αλυσίδας να μην πηγαίνει σε παραπάνω υπηρεσίες γιατί και οι άλλες που έχω δοκιμάσει ήταν ανένδοτες, μάλλον έχουν σταθερή και επαρκή πελατεία.

mitsosoft

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2012
Like
178
Πόντοι
1
Αν και εχω να πάω καιρό, σε πρόσφατο τηλ στο μαγαζί πριν κάτι μέρες μου είπαν ότι σταμάτησε η Βερόνικα που εμένα κάτι μου έβγαζε. Επειδή είχα ακούσει κ παλιότερα ότι δουλεύε κ αλλού, μήπως γνωρίζει κανένας κάτι ή έχει κάποιο δικό της τηλ επικοινωνίας; Ευχαριστώ

tenten956

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
71
Like
5.780
Πόντοι
5.835
Άρα οι υπηρεσιες για τις οποίες θα ξανά τιμηθούν, ποιες είναι? Σου κάνουν μασαζ και σου δείχνουν φωτο?

robocock

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
46
Πόντοι
0
Αν και εχω να πάω καιρό, σε πρόσφατο τηλ στο μαγαζί πριν κάτι μέρες μου είπαν ότι σταμάτησε η Βερόνικα που εμένα κάτι μου έβγαζε. Επειδή είχα ακούσει κ παλιότερα ότι δουλεύε κ αλλού, μήπως γνωρίζει κανένας κάτι ή έχει κάποιο δικό της τηλ επικοινωνίας; Ευχαριστώ
Α κρίμα, είχα πάει δύο φορές πέρσι με τη Βερονικα και ήταν όντως καλή και στο μασάζ και στην εκτόνωση. Δυστύχως δε γνωρίζω ούτε εγώ πού μπορεί να έχει πάει.

Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Like
234
Πόντοι
21
Πως λειτουργεί το μαγαζί. Υπάρχει κάνα τηλ να κλείσεις ραντεβού ή πας και χτυπάς κουδούνι έτσι γιόλο?

miti

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα παιδιά. Ξερετε αν τις Κυριακές ειναι ανοιχτά?

robocock

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
46
Πόντοι
0
Πως λειτουργεί το μαγαζί. Υπάρχει κάνα τηλ να κλείσεις ραντεβού ή πας και χτυπάς κουδούνι έτσι γιόλο?
Καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο πρώτα. Μια απλή αναζήτηση στο google και το βγάζει πρώτο.
καλησπέρα παιδιά. Ξερετε αν τις Κυριακές ειναι ανοιχτά?
Ανοιχτά ειναι και τις Κυριακές.

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.555
Πόντοι
7.446
Πέρασμα προ ολίγων ωρών με τη γνωστή κοκκινομάλλα Λευκορωσίδα Ιρίνα :kiss-mark: (αυτό είναι και το πραγματικό της όνομα, πέρα από το καλλιτεχνικό).

Αν και λάτρης της γυναικείας κωλοτρυπίδας ήξερα ότι εδώ θα παίξει αποκλειστικά και μόνο μασάζ με φραπεδιά.

Αρκετά καλό σοσιαλ και καλή ευκαιρία να "ξεμουδιάσω" τόσο στο σώμα, όσο και στα ρωσικά.

Το τελείωμα ήρθε ευχάριστα κι επισφράγισε μια καλή συνεδρία. Εάν ήταν στα 20-25€ θα μιλούσαμε για VFM. Για 45€ δεν θα υπάρξει δεύτερη φορά.

Αυτά. :hi:

p133

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
280
Πόντοι
20
Συνεδρία με την Ειρήνη την Λευκορωσίδα, νοστιμούλα στην όψη .
Πέρασμα στο δωμάτιο, με συννενόηση για τιμή (50€) και εκτόνωση. Κάνει αρκετά καλό μασάζ (έχω πάρει και καλύτερα....). Σε μία κίνηση μου να χαιδέψω τα πόδια της, αποτραβήχτηκε απότομα και αναρωτήθηκε πως μου έδωσε τέτοιο δικαίωμα!!!
Περιττό να σας πω ότι χαλάστηκα τόσο απότομα όσο αυτή αποτραβήχτηκε.
Η υπόλοιπη συνδερία ήταν εξίσου απογοητευτική.
Στο τέλος, ξεκίνησε μία φραπεδιά, η οποία ήταν τόσο παγερή και αδιάφορη (σημειωτέον δεν με άφησε να την ακουμπήσω, έλεγε ότι αυτή μόνο χαιδεύει!!!!), που την σταμάτησα χωρίς να τελειώσω και έφυγα.
Συμπερασματικά, για μένα ήταν μία δοκιμή, που εάν το ήξερα, ούτε την δοκιμή δεν θα έκανα!!!
Προς γνώση και συμμόρφωση για τους υπολοίπους.

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
7
Like
1.760
Πόντοι
486
Πέρασμα στο δωμάτιο, με συννενόηση για τιμή (50€) και εκτόνωση. Κάνει αρκετά καλό μασάζ (έχω πάρει και καλύτερα....). Σε μία κίνηση μου να χαιδέψω τα πόδια της, αποτραβήχτηκε απότομα και αναρωτήθηκε πως μου έδωσε τέτοιο δικαίωμα!!!
Στο τέλος, ξεκίνησε μία φραπεδιά, η οποία ήταν τόσο παγερή και αδιάφορη (σημειωτέον δεν με άφησε να την ακουμπήσω, έλεγε ότι αυτή μόνο χαιδεύει!!!!), που την σταμάτησα χωρίς να τελειώσω και έφυγα.
Συμπερασματικά, για μένα ήταν μία δοκιμή, που εάν το ήξερα, ούτε την δοκιμή δεν θα έκανα!!!
Κρίμα μάλλον τρόμαξε, γιατί εμένα με άφηνε να θωπεύω τα βυζια της και την κώλο της μόνη με το βρακάκι της.

Tr34

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2026
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα, μήπως ξέρει κανείς που βρίσκεται η αγγελική που ήταν εδώ ;

bIGPAPA6868

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Κριτικές
11
Like
306
Πόντοι
290
Πρέπει να τις πεις τι θέλεις η το καταλαβαίνει;
Επειδή είδα στο ίντερνετ έχει σελίδα κανονική που κάνει μασάζ

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.509
Πόντοι
216
προφανώς το 50€ το βρίσκουν πολύ μικρό ποσόν
και έχουν χάσει το "κέφι" τους.
50€ για 45΄ , με μέτριο ,στην καλύτερη, μασαζ,
και και ακόμα πιο μέτριο φραπέ,
ε, δεν είναι
και ευκαιρία.

Theoklis

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2026
Like
97
Πόντοι
0
Υπαρχει τηλεφωνο; πως το βρησκω το μαγαζι στο ιντερνετ;

Ntouan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2026
Κριτικές
2
Like
76
Πόντοι
0
Καλησπέρα.20 χρόνια μαγαζί.οσες φορές κ να πας τα ίδια θα πάρεις.ολες κάνουν τα ίδια.Το ωραίο είναι ότι μέχρι το Νοέμβρη πέρσι βαραγανε μυγες.εφευγαν χωρίς η το πολύ 1 μασαζ. Τότε κάποιος τις έβγαλε πάλι στον αφρό, εδώ μέσα κ πλέον πάνε σφαίρα.

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom