Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πότε πήγες συναγωνιστή; Εγώ πέρασα χθες το απόγευμα αλλά δεν υπήρχε Βερόνικα. Μόνο αυτές που ανέφερα παραπάνω. Η Βερόνικα τι λέει;; Δεν την γνωρίζω!!...και Βερόνικα
η τατιανα γυρισε ξερει κανεις?
οι υπηρεσιες σε αυτο το μαγαζι ειναι γνωστες μασαζ και φραπεδια. με ειρηνη εχω κανει μια φορα αρκετο καιρο πριν απο οτι θυμαμαι μιλαγε πολυ. τωρα αυτη την βερονικα δεν την ξερω.Παιδιά κάποιος φίλος να μας ενημερώσει για εμφάνιση και υπηρεσίες για Άννα και υπηρεσίες Βερονικα
ναι και κανει full τωραΦιλος ανεφερε οτι την ειδε στη φραντζη
ναι και κανει full τωρα
εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας
αλλη η Τατιανα του Φραντζη 4 (και πρωην Φραντζη 7) που ειναι πιο νεα
και αλλη η Τατιανα του Σολωμου 33 που καμια σχεση δεν εχει με την Τατιανη της Φραντζη

και αλλη η Τατιάννα της Ματζαγριωτάκη.......που τη θυμήθηκα αυτή τωρα........![]()
![]()
![]()
![]()

Φίλε σε πιάνω αδιάβαστο, εκτός εαν η Τατιάνα της Σολωμού είναι διαφορετική απο την Τατιάνα της Κρίτωνος ,πράγμα απίθανο ,η Τατιάνα της Κρίτωνος είναι η Τατιάνα της Φραντζή πάντως!εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας
αλλη η Τατιανα του Φραντζη 4 (και πρωην Φραντζη 7) που ειναι πιο νεα
και αλλη η Τατιανα του Σολωμου 33 που καμια σχεση δεν εχει με την Τατιανη της Φραντζη
Η Αννα και μία απο τις Ειρήνη, Βερόνικα δεν είμαι σίγουρος.Στο νημα Κριτωνος 17-19 εχεις αναφερθει πως Αγγελική εχει παρει μεταγραφή για εδώ. Ποιες αλλες ειναι εδω περαν της Αγγελικής;
Αννα Αγγελική Βερόνικα είναι προς το παρόν το ρόστερ με εναλλασόμενα ρεπό.Στο νημα Κριτωνος 17-19 εχεις αναφερθει πως Αγγελική εχει παρει μεταγραφή για εδώ. Ποιες αλλες ειναι εδω περαν της Αγγελικής;