Νέα

Solarium

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LawDim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, θα έχετε  παρατηρήσει βέβαια  ότι χειμώνα καλοκαίρι,  αρκετά " κορίτσια" είναι κατάμαυρα !!!
Ερώτησις: " Πώς έχεις τόσο ωραίο χρώμα, όταν ξυπνάς  5-6 τ' απόγευμα και δεν προλαβαίνεις να κάνεις μπάνια στη θάλασσα, - όπως μου λές - ?
Απάντησις: Sladki, πηγαίνω με τις φίλες μου στο sunshine solarium στη Γλυφάδα και στο Π.Φάληρο !!!!! 12' και είμαι  ο.κ !!
ΑΑΑΑΑΑΑ !!! κατάλαβα.... μπράβο...
Μπορεί να συναντηθούμε καμμιά φορά   ;)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Συναγωνιστές, θα έχετε  παρατηρήσει βέβαια  ότι χειμώνα καλοκαίρι,  αρκετά " κορίτσια" είναι κατάμαυρα !!!
Ερώτησις: " Πώς έχεις τόσο ωραίο χρώμα, όταν ξυπνάς  5-6 τ' απόγευμα και δεν προλαβαίνεις να κάνεις μπάνια στη θάλασσα, - όπως μου λές - ?
Απάντησις: Sladki, πηγαίνω με τις φίλες μου στο sunshine solarium στη Γλυφάδα και στο Π.Φάληρο !!!!! 12' και είμαι  ο.κ !!
ΑΑΑΑΑΑΑ !!! κατάλαβα.... μπράβο...
Μπορεί να συναντηθούμε καμμιά φορά   ;)

Εμείς κάνουμε όμως φιλότιμες προσπάθειες να τις... ασπρίσουμε

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
οι γκομενες ας αφησουν το solarium και να πιασουν τον psolarium... :2funny:

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Το πολυ μαυρισμα σε γυναικα ειτε χωρις Σολαριουμ ειτε με ειναι τουλαχιστον ξενερωτικο για μενα.

Ασπριλα κι αγιος ο θεος ρε. :rockon:

οι γκομενες ας αφησουν το solarium και να πιασουν τον psolarium... :2funny:

Ευστοχος ;)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ναι ρε  εβλεπα τις αθηναιες στις διακοπες και κανανε μπαμ...το ιδιο μαυρο παντου...ουτε γραμμες σε ωμους σε χερια πουθενα...πετυχαμε κατι αθηναιες που καναμε κονε και ειχαν κανονισει μια μερα των διακοπων σε σπα για σολαριουμ νυχια κλπ... :headbang: :headbang: :headbang:

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Κι ο Γαβαλας αραπης ειναι χειμωνα-καλοκαιρι. Οσο για το φιλο που τις θελει ασπρες επειδη η Βικτωριανη εποχη οπου δεν δειχνανε δημοσια ουτε αστραγαλο εχει περασει ανεπιστρεπτι προτεινω να μετοικησει σε χωρα οπου εφαρμοζουν τη Σαρια η να τα φτιαξει με κοριτσι αλμπινο.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ξερει κανείς λεπτομέρεις για τιμή ?
πόσες επισκέψεις χρειάζονται ?
πόση ώρα διαρκεί (12΄ ?) ?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
17
Πόντοι
66
η πολυ και αλόγιστη χρήση, κατα τα άλλα το σολαριουμ έχει τις ακτινοβολίες που έχει και ο ήλιος UA, UV και δεν έχει την βλαβερή UC που έχει επίσης ο ήλιος και βλάπτει το δέρμα

ε ναι.. αλλα αμα τις βλεπεις ολο το χρονο μαυρισμενες = πολυ κ αλογιστη χρηση σολαριουμ

Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
50.715
Πόντοι
24.385
Ειναι τοσο επικυνδηνο οσο ειναι να γλυψης μια μαυρουλα στη Βαρβακειο.

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Κι ο Γαβαλας αραπης ειναι χειμωνα-καλοκαιρι. Οσο για το φιλο που τις θελει ασπρες επειδη η Βικτωριανη εποχη οπου δεν δειχνανε δημοσια ουτε αστραγαλο εχει περασει ανεπιστρεπτι προτεινω να μετοικησει σε χωρα οπου εφαρμοζουν τη Σαρια η να τα φτιαξει με κοριτσι αλμπινο.

Ναι ρε γουσταρω ασπριλα.Εσυ αν γουσταρεις αραπικο τραβα.Αλλωστε και αυτες εσενα περιμενουν. :sunglasses:

Εγω θα παω αλλου ;)

Επισκέπτης
ε ναι.. αλλα αμα τις βλεπεις ολο το χρονο μαυρισμενες = πολυ κ αλογιστη χρηση σολαριουμ

μπα μην το λες, έχει να κάνει και με το χρώμα της επιδερμίδας που έχουν κάποιες. Αν είναι σκουρόχρωμες και με λίγες επισκέψεις γίνονται κατράμη

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom