Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 551K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Μηνύματα
2.541
Κριτικές
200
Like
1.187
Πόντοι
2.310
Σκαι 100,3, 1/5/2012 (καλό μηνα να έχουμε!), 8:30 (γιατρός του ΚΕΕΛΠΝΟ):
-Βρέθηκαν 12 συνολικά! (1 Ρωσίδα+1 Βουλγαρα + 10 ελληνίδες), πεζοδρόμιο, οικοι, χοτέλια.
-Συστήνει: προφυλακτικό για όλες τις δουλειές, τεστ ειδικά και ιδιαίτερα από αυτούς που ρίσκαραν στη σεξουαλική τους συμπεριφορά.
 

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Μηνύματα
3.830
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Φίλε ακριβώς αυτές είναι οι πιθανότητες μετάδοσης από γυναίκα φορέα σε άντρα, 1/20.000 από ακάποτο τσιμπούκι και 1/2.000 από ακάποτο γαμήσι. Τα έγραψα κι εγώ αλλά τα άτομα δεν καταλαβαίνουν και συνεχίζουν να λένε μαλακίες τρομοκρατώντας τον κόσμο.   :uglystupid:

Ξέρεις τι πιστεύω τελικά? Ότι αυτοί που ανησυχούν τόσο πολύ είναι όσοι έχουν γκόμενες, γυναίκες και παιδιά. Δεν ανησυχούν δηλαδή τόσο για τους ίδιους όσο για τους άλλους που μπορεί να βλάψουν. Και ξέρεις κάτι? Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία όλοι αυτοί οι μαλάκες να μας αδειάσουν τη γωνιά και να αφήσουν τις πουτάνες στους πραγματικούς μπουρδελιάρηδες που γαμάνε πουτάνες συστηματικά από ανάγκη και όχι περιστασιακά για αλλαγή.

Όταν ένας πραγματικός μοναχικός μπουρδελιάρης αποφασίζει ότι θα ζήσει έτσι, σίγουρα τα έχει βάλει κάτω και έχει μελετήσει καλά τις πιθανότητες. Και έχει αποφασίσει ότι θα το κάνει! Επαναλαμβάνω: Οι πιθανότητες μετάδοσης από γυναίκα σε άντρα με ακάποτο σεξ είναι πάρα πολύ μικρές για να ανησυχήσει και να εξεταστεί ένας αποφασισμένος μοναχικός μπουρδελιάρης που θα του σπάσει κάποια φορά η καπότα. Όσοι είστε λαμόγια και έχετε γυναίκες τις οποίες κοροϊδεύετε και έχετε κλάσει μέντες μη γίνει κάτι και τις κολλήσετε, καλύτερα να μας αδειάσετε τη γωνιά. Άντε αγόρια μου, δεν είναι το άθλημα για εσάς!

Picker   :rockon:

+100000000

Έτσιιιιι...Πέστα Μεγάλε Να Αγιάσει Το Στόμα Σου !!!

& Σήμερα Πρωτομαγιά Έχουν Λυσάξει Τα Κανάλια Πρωί-Πρωί & "Σπέρνουν" Πανικό & Τρόμο !  :S
Τι Είναι Αυτοί Ρε Πουστή Μου ?? & Να Έχεις Πάει Με Πουτάνες & Να Μην Σκέφτεσαι Καθόλου Το Θέμα Η Να Σκέφτεσαι Ότι Δεν Έχεις Τίποτα... 
Με Αυτή Την Πλύση Εγκεφάλου (Προεκλογικά Πάντα) Αισθάνεσε Ότι Ήδη Έχεις Κολλήσει & Σημέρα Άντε Το Πολύ Μεχρι Αυρίο Θα Έχεις Πεθάνει !!  :headbang:
Μόνο Στην Ελλάδα Πρέπει Να Υπάρχουν Τόσοι Άσχετοι & Να Βγαίνουν Με Αυτό Το "Περισπούδαστο" Ύφος Για Να Ενημερώνουν -Τρομοκρατούν- Όλους Έμας !!!  :idiot:
Οι Γνώμες Ειναι Σαν Τις Κολοτρυπίδες ! Όλοι Έχουν Από Μια !!  :jerking:

 

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Μηνύματα
2.541
Κριτικές
200
Like
1.187
Πόντοι
2.310
Προσωπική μου αποψη!
-Η ιατρική είναι στατιστική επιστήμη. Τα νούμερα έχουν τη σημασία τους, αρκεί να είναι αξιόπιστα (θέλει πολλή ποροσοχή αυτό, παίζει σε πολλά επίπεδα).
-Ωστόσο, κάποια στιγμή μπορείς να βρεθείς στη μαύρη πλευρά των στατιστικών. Τότε η προσεγγιση αλλάζει.
-Εννοείται ότι το σπορ είναι επικίνδυνο, όλοι το ξέρουν, αλλά το ξεχνάνε. Ευθύνη έχουν και η γυναλικα και ο άνδρας, εάν ο άνδρας πάθει κάτι θα κατηγορεί την άλλη? πολύ γυναικουλίστικη μού μοιάζει αυτή η συμπεριφορά. Εάν έχεις σχέση, παντρεμένος, κτλ... τώρα το θυμάσαι,..., φοβάσαι, νιώθεις υπεύθυνος, τί θα της πεις..., αλλά .... Επιπλέον, πώς ξέρει κανείς ότι η "μόνιμη" σου είναι ΟΚ? ... Οι σχέσεις θέλουν επικοινωνία, συζήτηση, να τη χτιζεις/δουλεύεις κάθε μέρα, ωριμότητα, κτλ... Ο καθένας/καθεμιά πρέπει να έχει την απαιτούμενη μαγκιά.
-Κάντε καμιά εξέταση, ΟΛΟΙ πρέπει να κάνουν και με κάποια συχνότητα, ψυχραιμία και όχι πανικός,
-Τα έγραψα εξαρχής: Προβλέπω πολύ λιγότερους στα μαγαζιά, Και όλοι να τρέχουν στους γιατρούς και στις ουρές για εξετάσεις. Τις Κυριακές με την οικογένεια να κάνουν εκδρομή στη θάλασσα, και τις καθημερινές μακριά από τα μπου-, στου- , μασάζ. Έτσι συμβαίνει με τιις ανθρώπινες κοινωνίες, γίνεται ένα μπραφ ενίοτε (για οποιοδήποτε θέμα) και βρίσκουν άλλο σημείο ισορροπίας. Άλλωστε η ίδια ζωή συνολικά δεν είναι μόνιμη, ούτε μέσα της υπάρχουν μόνιμες καταστάσεις. Τα πάντα ρει.
-Θα ξαναβρούμε την ισορροπία μας και οι κανονικοί και οι τσιλιμπουρδίζοντες. Το σεξ είναι ανάγκη, ευχαρίστηση, πάθος, εξάρτηση, αδυναμία, ....
ΑΝτε και καλό μηνα και περαστικά σε όλους!
 

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Μηνύματα
2.541
Κριτικές
200
Like
1.187
Πόντοι
2.310
Εκ των πραγμάτων το θέμα έχει την ΟΥΣΙΑ του αλλά και τον ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ του χαρακτήρα.
 

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.585
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
8.153
Πόντοι
14.565
http://www.skai.gr/news/health/article/201817/keelpno-11-oi-*****-me-hiv-/

Άλλες έντεκα ιερόδουλες (και όχι τρεις όπως είχε γίνει γνωστό την Δευτέρα) βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV κατά τους ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ, εκτός από την 22χρονη Ρωσίδα, όπως γνωστοποίησε στην εκπομπή Πρώτη Γραμμή ο ιατρός του ΚΕΕΛΠΝΟ Ευάγγελος Λιάπης. Οι δέκα είναι Ελληνίδες.

Μέχρι στιγμής έχουν εξεταστεί από τις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ περισσότερες από 100 ιερόδουλες, ενώ το ΚΕΕΛΠΝΟ έχει δεχθεί περισσότερα από 1000 τηλεφωνήματα, κυρίως από άνδρες νεαρής ηλικίας.

Ο κ. Λιάπης σημείωσε ότι έχουν ξεκινήσει τους ελέγχους από τις προβληματικές περιοχές της Αθήνας, αλλά οι έλεγχοι θα επεκταθούν και θα εξεταστεί «και το τελευταίο εκδιδόμενο άτομο».

Σημείωσε ότι οι περισσότερες εκδιδόμενες δέχονται τους ελέγχους, κυρίως γιατί είναι παράνομες και δεν έχουν πρόσβαση στις υγειονομικές υπηρεσίες.

Ο ιατρός τόνισε ότι οποιοσδήποτε είχε επικίνδυνη σεξουαλική συμπεριφορά, πρέπει να κάνει εξέταση για AIDS στις μονάδες ειδικών λοιμώξεων, τα νοσοκομεία και τις μονάδες του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σύμφωνα με τον κ. Λιάπη το πρόβλημα είναι τεράστιο και το απέδωσε κυρίως στους παράνομους οίκους ανοχής και τα παράνομα εκδιδόμενα άτομα, στη χρήση ενδοφλέβιων ναρκωτικών αλλά και στους μετανάστες που έχουν έρθει από χώρες στις οποίες ενδημεί σε μεγάλα ποσοστά το AIDS.

Εν τω μεταξύ, προφυλακιστέα με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε η Ρωσίδα ιερόδουλη, η οποία βρέθηκε θετική στον ιό του AIDS κατά την διάρκεια υγειονομικών ελέγχων.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ ενημερώνει ότι για περισσότερες πληροφορίες για το τεστ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τις Μονάδες Ειδικών Λοιμώξεων ή την τηλεφωνική γραμμή του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. για ανώνυμη και εμπιστευτική πληροφόρηση.

• στην Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS : 210-72.22.222

• στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210-5212054

• Τηλεφωνικές γραμμές: 210 7222222, 210 5212054, 210 5222339

Αναφορικά με γενικές πληροφορίες για την HIV λοίμωξη απευθυνθείτε επίσης:

• Τηλεφωνικό Κέντρο ΚΕΕΛΠΝΟ : 210-5212000-
• Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας (e-mail) : info@keelpno.gr

• ΚΕΕΛΝΠΟ Θεσσαλονίκης: 2310- 243363/229139

• Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS : 210-72.22.222

• Γραμμή για τη Δημόσια Υγεία ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο ΕΠΙΧειρήσεων): 210-5212054

• ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ
 

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Μηνύματα
2.541
Κριτικές
200
Like
1.187
Πόντοι
2.310
Σημείωση: Το ΚΕΕΛΠΝΟ κάνει για πρώτη φορά τέτοιες ενέργειες. Του δόθηκε η δυνατότητα με το νέο πλαισιο (όπως ανακοίνωσε γιατρός του). ΔΗλ. μέχρι τώρα μοιραζε προφυκαλτικά, πολύγλωσσα φυλλάδια, ευαισθητοποιούσε τον πληθυσμο-στόχο. Τωρα πιά κάνει "παρεμβατικοεπεμβατικές" ενέργειες να μετρήσει πώς είναι τα πράγματα στον πληθυσμο-στόχο και να δει εάν περνάει στο γενικό πληθυσμό το πρόβλημα. Τα γράφω αυτά καθώς μπορεί να υπάρχει χρονική συνέχεια υπό την προϋόθεση ότι υπάρχυν οι απαραίτητες συνθήκες (πολ βούληση, χρήματα, ανθρώπινο δυναμικό, υλικοτεχνική υποδομή, κτλ...)
 

cazzoduro(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Μηνύματα
17
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
τελικα ρε παιδια, με τι ονομα εκδιδοταν η ρωσιδα κ που το ξερουμε??? 'ή ειναι μυστικο του site?????
 

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.478
Like
12
Πόντοι
66
+100000000

Έτσιιιιι...Πέστα Μεγάλε Να Αγιάσει Το Στόμα Σου !!!

& Σήμερα Πρωτομαγιά Έχουν Λυσάξει Τα Κανάλια Πρωί-Πρωί & "Σπέρνουν" Πανικό & Τρόμο !  :S
Τι Είναι Αυτοί Ρε Πουστή Μου ?? & Να Έχεις Πάει Με Πουτάνες & Να Μην Σκέφτεσαι Καθόλου Το Θέμα Η Να Σκέφτεσαι Ότι Δεν Έχεις Τίποτα... 
Με Αυτή Την Πλύση Εγκεφάλου (Προεκλογικά Πάντα) Αισθάνεσε Ότι Ήδη Έχεις Κολλήσει & Σημέρα Άντε Το Πολύ Μεχρι Αυρίο Θα Έχεις Πεθάνει !!   :headbang:
Μόνο Στην Ελλάδα Πρέπει Να Υπάρχουν Τόσοι Άσχετοι & Να Βγαίνουν Με Αυτό Το "Περισπούδαστο" Ύφος Για Να Ενημερώνουν -Τρομοκρατούν- Όλους Έμας !!!   :idiot:
Οι Γνώμες Ειναι Σαν Τις Κολοτρυπίδες ! Όλοι Έχουν Από Μια !!   :jerking:
Πρέπει να σου πουν τα κανάλια να φορας καποτα?
Εισαι ωραιος που πας στα μπουρδελα και καλά κανεις σημερα!!!!!!!!!!
Αυριο?
Διαβαζω το θεμα και καταλαβαίνω οτι η βλακεία δεν εχει πατο!!!!!!!!!!!!
:headbang: :headbang:
 

cazzoduro(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Μηνύματα
17
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
η ερωτηση ηταν απλη,οσο πιστευω κ μια απαντηση... ξερει κανεις κατι παραπανω ή οχι σχετικα με τη ρωσιδα???
 

ganemos3

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
101
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Στοιχεία σοκ έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητας, τρίτη ημέρα των εντατικών ελέγχων του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) από τα ειδικά κλιμάκια, καθώς μέχρι στιγμής θετικές στον ιό HIV έχουν βρεθεί 12 ιερόδουλες, 11 Ελληνίδες και 1 Βουλγάρα, οι οποίες εκδίδονταν όχι σε οίκο ανοχής αλλά σε «πιάτσες», ενώ συνολικά έχουν εξεταστεί περισσότερες από 100.
 

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Μηνύματα
179
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα και καλο μηνα. Αν απο τις περιπου 100 που εξεταστηκαν βρεθηκαν 13 να εχουν τον ιο δηλαδη χοντρικα 10% τοτε τα πραγματα ειναι ανησυητικα.
Επισης διαβαζω καποια στατιστικα που υποστηρζουν οτι ειναι εξαιρετικα μικρες οι πιθανοτητες μεταδοσης του ιου χωρις προφυλαξεις. Ακομα και αν ειναι ετσι που αμφιβαλλω, ας μην ξεχναμε οτι υπαρχουν ενα σωρο αλλα αφροδισια νοσηματα που μεταδιδονται με αυτο τον τροπο.
 

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Μηνύματα
1.324
Like
0
Πόντοι
16
Στοιχεία σοκ έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητας, τρίτη ημέρα των εντατικών ελέγχων του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) από τα ειδικά κλιμάκια, καθώς μέχρι στιγμής θετικές στον ιό HIV έχουν βρεθεί 12 ιερόδουλες, 11 Ελληνίδες και 1 Βουλγάρα, οι οποίες εκδίδονταν όχι σε οίκο ανοχής αλλά σε «πιάτσες», ενώ συνολικά έχουν εξεταστεί περισσότερες από 100.
μαλιστα δηλαδη η αναφορα μιλαει για περισσοτερο απο 10 τις εκατο,ισως 12.
 

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Μηνύματα
948
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Στοιχεία σοκ έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητας, τρίτη ημέρα των εντατικών ελέγχων του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) από τα ειδικά κλιμάκια, καθώς μέχρι στιγμής θετικές στον ιό HIV έχουν βρεθεί 12 ιερόδουλες, 11 Ελληνίδες και 1 Βουλγάρα, οι οποίες εκδίδονταν όχι σε οίκο ανοχής αλλά σε «πιάτσες», ενώ συνολικά έχουν εξεταστεί περισσότερες από 100.
οι δυο ελληνιδες πριν ενα μιση χρονο δουλευαν σε στουντιο
 

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Μηνύματα
2.541
Κριτικές
200
Like
1.187
Πόντοι
2.310
Είναι λογικό να βρίσκουν και άλλες όσο ψάχνουν.

Το σπορ είναι επικίνδυνο για πολλές αρρωστειες, δεν νομίζω να είναι κρυφό ή άγνωστο κάτι τέτοιο.
 

ervin11

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα και απο εμένα φίλοι μπουρδελιάρηδες.

Επειδή βλέπω  ότι πολλοί έχουν χεστεί πάνω τους και αρκετοί είναι τελείως ανημέρωτοι, πάρτε 2 links για να λύσετε τυχόν απορίες σας και να να βγάλετε τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ συμπερασματα για το πόσο έχετε κινδυνέψει στις μπουρδελο εξορμήσεις σας.



Καλές μπουρδελοπτήσεις
 

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
14.679
Κριτικές
36
Like
149
Πόντοι
2.046
+100000000

Έτσιιιιι...Πέστα Μεγάλε Να Αγιάσει Το Στόμα Σου !!!

& Σήμερα Πρωτομαγιά Έχουν Λυσάξει Τα Κανάλια Πρωί-Πρωί & "Σπέρνουν" Πανικό & Τρόμο !  :S
Τι Είναι Αυτοί Ρε Πουστή Μου ?? & Να Έχεις Πάει Με Πουτάνες & Να Μην Σκέφτεσαι Καθόλου Το Θέμα Η Να Σκέφτεσαι Ότι Δεν Έχεις Τίποτα... 
Με Αυτή Την Πλύση Εγκεφάλου (Προεκλογικά Πάντα) Αισθάνεσε Ότι Ήδη Έχεις Κολλήσει & Σημέρα Άντε Το Πολύ Μεχρι Αυρίο Θα Έχεις Πεθάνει !!   :headbang:
Μόνο Στην Ελλάδα Πρέπει Να Υπάρχουν Τόσοι Άσχετοι & Να Βγαίνουν Με Αυτό Το "Περισπούδαστο" Ύφος Για Να Ενημερώνουν -Τρομοκρατούν- Όλους Έμας !!!   :idiot:
Οι Γνώμες Ειναι Σαν Τις Κολοτρυπίδες ! Όλοι Έχουν Από Μια !!   :jerking:


Ναι βρε φιλε μονον στην Ελλαδα και στην Αφρικη υπαρχουν τοσο ασχετοι σαν εσενα που πανε στα μπουρδελα και ζητανε ακαποτα με τανες.  :headbang: Μεχρι στιγμης το ποσοστο μολυνσης σε ιεροδουλες ειναι 12% αλλα θα πεσει οσο εξεταζουν περισσοτερες.

Αυτο που θα ηθελα να ξερω ειναι πως αισθανονται μερικοι τωρα που εκαναν γλυφομουνια σε τανες με HIV  :grin: :grin:

Ααααααααααα και που ηταν το ΚΕΕΛΠΝΟ τοσα χρονια???? :think:
 

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Μηνύματα
1.030
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
τι εγεινε ρε παιδεια ουτε μια κριτικη για τα μπουρδελα τελευταιες μερες.τι συμβαινει δεν θελετε να γλυψεται νινακια πλεον;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom