Διαγραμμένο μέλος 193057
Cross
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 185
- Πόντοι
- 0
άσχετο: αυτός ο Αντόνιο που παίζει μαζί της σε μερικές ταινίες πού μπορούμε να τον βρούμε???? Τον θέλω σαν κολασμένη...
Καλησπέρα φίλε μου 800 θέλει τα μισά κατάθεση Μια μέρα πριν Κ τα υπολοιπα μετρηταΚαλησπέρα. Ξέρετε πόσο ζητάει η σοφία τώρα για συνάντηση?
Στείλε μήνυμα αδερφέεχω και τηλεφωνακι
Πέρυσι ζητούσε 500 τώρα το ανέβασε κι άλλο...Καλησπέρα φίλε μου 800 θέλει τα μισά κατάθεση Μια μέρα πριν Κ τα υπολοιπα μετρητα
Προσεχώς θα δέχεται και κρυπτονομισμα.Καλησπέρα φίλε μου 800 θέλει τα μισά κατάθεση Μια μέρα πριν Κ τα υπολοιπα μετρητα
300 για μια ώρα, τα μισά μπροσταΜαζί με Σοφία και Βανέσσα είναι και ένα άλλο αστέρι η Γκαμπριέλα, ξέρουμε τιμούλα;
Πριν 3 χρόνια την παίρναμε ως Δημητρούλα, στη Γλυφάδα, με 120€ και τώρα θέλει 800.Καλησπέρα φίλε μου 800 θέλει τα μισά κατάθεση Μια μέρα πριν Κ τα υπολοιπα μετρητα
200€ ζήτησε από εμένα πριν ακριβώς από ένα μήνα.300 για μια ώρα, τα μισά μπροστα
Πριν 10 μέρες μου ζήτησε 300 και ραντεβού στο Athenaoum Grand. Τα μισά μπροστά με PayPal και τα πλήρη στοιχεία μου.200€ ζήτησε από εμένα πριν ακριβώς από ένα μήνα.
Μπροστάτζα δεν ζήτησε.
Α και φακέλωμα!!Πριν 10 μέρες μου ζήτησε 300 και ραντεβού στο Athenaoum Grand. Τα μισά μπροστά με PayPal και τα πλήρη στοιχεία μου.
Ταναπού 5G..Α και φακέλωμα!!
Αναβαθμίζεται με την ταχύτητα του φωτός ...
Υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη από ΚΕΠ κάνει;Πριν 10 μέρες μου ζήτησε 300 και ραντεβού στο Athenaoum Grand. Τα μισά μπροστά με PayPal και τα πλήρη στοιχεία μου.
αυτο ακριβως.Πριν 3 χρόνια την παίρναμε ως Δημητρούλα, στη Γλυφάδα, με 120€ και τώρα θέλει 800.
Η ανάπτυξη ήρθε !!!
Το Αλβανακι σπόνσορα ψάχνει και όχι ραντεβού. Αν έχεις διάθεση για μηνιαία χορηγία, οκ. Για ραντεβού ώρας, δίωρου κλπ ξέχασε το. Έχει μεγαλοπιαστεί πλέον.Παίδες την αλβανίδα την Κιοσέ την έχει πάρει κανείς;
Πόσο πάει το μαλλί, μπορεί κάποιος να στείλει πληροφορίες προσέγγισης και τιμής;
Είναι και μία άλλη Χριστιάννα Σκούρα, παρουσιάστρια στο Κρήτη ΤV , πολύ όμορφη αλλά δεν ξέρω αν αυτή ασχολείται με το συγκεκριμένο σπορ...![]()
Κρεββάτι που μετά από 2 μέρες δεν το θυμόμουν καν. Η Κωνσταντίνα η φίλη της όμως, που έκαναν διπλά, άξιζε.αυτο ακριβως.
και δεν ελεγε και πολλα.