Miketyson7
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2020
- Like
- 21
- Πόντοι
- 0
Στείλε ρε τρελέκανονικοτατα ..εχει κ σαιτ π φαινονται οι 3-4 κοπελες κ υπαρχει κ τηλ του γραφειου του
Στείλε ρε τρελέκανονικοτατα ..εχει κ σαιτ π φαινονται οι 3-4 κοπελες κ υπαρχει κ τηλ του γραφειου του
Δωσε λεπτομερειες αμιγκο, το μισο φορουμ βαρα μαλακιες για παρτη τηςμην κανει κανεις το λαθος και παει και αγορασει την ταινια που εβγαλε! με πιασε χτεσ η μαλακια και εδωσα 12 ευρω να την παρω! τα κλαιω!
Κοροϊδία απλά για Ν φάνε λεφτά η ταινία χειρότερη από softcore! Ούτε καν γδύνονται στις σκηνές! Κοροϊδία σου λέω άστο!Δωσε λεπτομερειες αμιγκο, το μισο φορουμ βαρα μαλακιες για παρτη της
Έχεις το τηλ της Βανέσας? Μπορείς να μου το στείλειςΡωτάς κατευθείαν την Βανέσσα στο Viber και στην πλασάρει ή θέλει πρώτα ραντεβού η Βανέσσα και μετά στην πλασάρει
Καλοπερασαν οι συμμαθητες τους.Πηγαιναμε μαζι σχολειο με το "Σοφακι", που προφανως δεν ειναι το πραγματικο της ονομα, αλλα και το "Βανεσσακι". Δυο ξεχειλωμενες αποτελειωμενες λοιπον οι οποιες γ@μιουνται απο την 1η γυμνασιου με οποιον βρισκουν μπροστα τους. Κυριολεκτικα ομως. Δεν εχουν αφησει π0υτσα για π0υτσα. Τις εχουν γ@μησει ΟΛΑ τα νοτια προαστια και οχι μονο. Εχω φιλους που τις γαμαγανε απο τα 13 14 και βλεπω τωρα μια συνεντευξη (το οτι ενα πουτανακι πλεον δινει και συνεντευξεις με ξεπερνα) οπου ελεγε οτι αρχισε το φλερτ και το σεξ απο τα 16 της.. Διαβαζω το φορουμ και βλεπω οτι σας παιζουν για 1000 και 500 ευρω ρε; ενω αυτες γ@μιοντουσαν τσαμπα πριν 3 4 χρονακια;; πφφφ..
Ας ανεβασει καπου καποιος την τσοντα που εβγαλε να γελασουμε..
Τουλάχιστον αυτοί την γάμου σαν δωρεάν τώρα κάνει 500 την ώραΠηγαιναμε μαζι σχολειο με το "Σοφακι", που προφανως δεν ειναι το πραγματικο της ονομα, αλλα και το "Βανεσσακι". Δυο ξεχειλωμενες αποτελειωμενες λοιπον οι οποιες γ@μιουνται απο την 1η γυμνασιου με οποιον βρισκουν μπροστα τους. Κυριολεκτικα ομως. Δεν εχουν αφησει π0υτσα για π0υτσα. Τις εχουν γ@μησει ΟΛΑ τα νοτια προαστια και οχι μονο. Εχω φιλους που τις γαμαγανε απο τα 13 14 και βλεπω τωρα μια συνεντευξη (το οτι ενα πουτανακι πλεον δινει και συνεντευξεις με ξεπερνα) οπου ελεγε οτι αρχισε το φλερτ και το σεξ απο τα 16 της.. Διαβαζω το φορουμ και βλεπω οτι σας παιζουν για 1000 και 500 ευρω ρε; ενω αυτες γ@μιοντουσαν τσαμπα πριν 3 4 χρονακια;; πφφφ..
Το άλλο μισό κάνει αγρανάπαυση;Δωσε λεπτομερειες αμιγκο, το μισο φορουμ βαρα μαλακιες για παρτη της
αυτη τι ηλικια εχει τωρα?Πηγαιναμε μαζι σχολειο με το "Σοφακι", που προφανως δεν ειναι το πραγματικο της ονομα, αλλα και το "Βανεσσακι". Δυο ξεχειλωμενες αποτελειωμενες λοιπον οι οποιες γ@μιουνται απο την 1η γυμνασιου με οποιον βρισκουν μπροστα τους. Κυριολεκτικα ομως. Δεν εχουν αφησει π0υτσα για π0υτσα. Τις εχουν γ@μησει ΟΛΑ τα νοτια προαστια και οχι μονο. Εχω φιλους που τις γαμαγανε απο τα 13 14 και βλεπω τωρα μια συνεντευξη (το οτι ενα πουτανακι πλεον δινει και συνεντευξεις με ξεπερνα) οπου ελεγε οτι αρχισε το φλερτ και το σεξ απο τα 16 της.. Διαβαζω το φορουμ και βλεπω οτι σας παιζουν για 1000 και 500 ευρω ρε; ενω αυτες γ@μιοντουσαν τσαμπα πριν 3 4 χρονακια;; πφφφ..
Για συνάντηση
-χρεώνω 1000 το δίωρο
500 η ώρα
-Το 50% μπροστά σε τράπεζα
-Ενημέρωση μια μέρα πριν
-κάνω ένα Ράντεβου τη μερα
-πρώτη συνάντηση Σε καλό ξενοδοχείο
-κρατάω ψηλά την ποιότητα για αυτό και τόσο ψηλά οι τιμές μου
-Και θέλω στοιχεία του άλλου
Πηγαιναμε μαζι σχολειο με το "Σοφακι", που προφανως δεν ειναι το πραγματικο της ονομα, αλλα και το "Βανεσσακι". Δυο ξεχειλωμενες αποτελειωμενες λοιπον οι οποιες γ@μιουνται απο την 1η γυμνασιου με οποιον βρισκουν μπροστα τους. Κυριολεκτικα ομως. Δεν εχουν αφησει π0υτσα για π0υτσα. Τις εχουν γ@μησει ΟΛΑ τα νοτια προαστια και οχι μονο. Εχω φιλους που τις γαμαγανε απο τα 13 14 και βλεπω τωρα μια συνεντευξη (το οτι ενα πουτανακι πλεον δινει και συνεντευξεις με ξεπερνα) οπου ελεγε οτι αρχισε το φλερτ και το σεξ απο τα 16 της.. Διαβαζω το φορουμ και βλεπω οτι σας παιζουν για 1000 και 500 ευρω ρε; ενω αυτες γ@μιοντουσαν τσαμπα πριν 3 4 χρονακια;; πφφφ..
Η Βικτωρια ειναι η γνωστή σε όλους μας Λιλα, απο diva.. εξαιρετική περίπτωση τουλαχιςτον πριν κατι χρονια, δεν εχω δοκιμάσει πρόσφατα!Ξέρουμε κάτι για gabriela και victoria caminero ;